Benimki limon verecekti. Dedim napiyorsun? E suda beklemis nolacak ne etkisi var. Dedim etkisi yok madem vermenin de anlami yok. Hem sütün var neden ek veriyorsun deyip hem tursu vermeye kalkar.Anam benim kayinvalidede öyle geçen çok ısrar ediyor kuru fasulye yapmış suyundan ver diyor tadını alacakmis hayır dedim hâlâ ısrar ediyor ya anne lütfen bana bu konuda ısrar etme dedim daha hic tuzlu yemedi dedim bide baharatta var ya sanki biz çocuk büyütmedik hiç diyor sinir oluyorum
Muz 6. Verişimde alerji yaptı. Hipp kayısı püresi veriyorum. Eşime kuru kayısıyı haşlayıp versek nasıl olur demiştim. O da bakma bunlar daha iyi hipp e devam edelim demişti. İyiki kuru kayısı vermemişim ama hurma veriyorum. Çok seviyor hurmayı.Valla kurutulmuş hiçbirşeyi verme 1 yaşına kadar aflatoksin var dedi ve alerjen dedi. Alerji hemen çıkmayabilir. 3-5 verirsin olmaz 6. da olabilir dedi.
Anam benim kayinvalidede öyle geçen çok ısrar ediyor kuru fasulye yapmış suyundan ver diyor tadını alacakmis hayır dedim hâlâ ısrar ediyor ya anne lütfen bana bu konuda ısrar etme dedim daha hic tuzlu yemedi dedim bide baharatta var ya sanki biz çocuk büyütmedik hiç diyor sinir oluyorum
Oluuur :)
Herkese merhaba nasılsınız
Onun bende savasini veriyorum. Aksama kadar anneyi görüyor tabi hep anneci olmuş bu deyip laf sokuyor. E seni mi görecekti. Kusura bakmasin da ben ona düşkün olmasini istemiyorum. Sanirim bi ondan kiskaniyorum oglumu.Aynı benim kV de öyle her şeyin tadını alsın diyor bu yüzden kaç kez uyardım ama laftan anlamıyor bana karışamadığı için de sinir oluyor diğer 2 torununu istediği gibi büyütmüş kendine bağlamış. Kızım sık görmediği için kucağında ağlıyor
Bu da ben 4 tane büyüttüm diyor ama daha gaz olabileceğini bilmiyor. Gazlı olduğu dönemlerde Gazını çıkartmak gerek gazı var diyordum amaaan ne gazı huydur o derdi:)) bütün tıpı, Dr ları yok say her şeyi kV bilir zatennnn
Bir de son zamanlarda beni sinir eden bi lafı var en az 10 kere söyledi. Bu çocuk sana çok düşmüş diyor. E başka kime düşkün olacaktı?? Annesiyim ben kızımın.. kıskanıyor galiba
Evett biraz daha ısınsın birazda zayıflamış oluruz hem :)Gelmeme gerek yok biraz daha isinsin hava anlasalim yeter ki kalkar geliriz bize de degisiklik olur :)
DimiEvett biraz daha ısınsın birazda zayıflamış oluruz hem :)
Yağmasın inşallahDimibulusuruz da yağmur yagarsa üzülürüm
Onun bende savasini veriyorum. Aksama kadar anneyi görüyor tabi hep anneci olmuş bu deyip laf sokuyor. E seni mi görecekti. Kusura bakmasin da ben ona düşkün olmasini istemiyorum. Sanirim bi ondan kiskaniyorum oglumu.
Dudağından mi opuyoAynen bende öyle. Diğer 2 torunu telefonda babaanne diye ağlarla bi de kendi büyümüş.
Her kucağa alışında şap şap öper. Geçen gittiğimizde uyardım artık dudağından falan öpmeye başladı. O kadar çok öpme egzeması var dedim suratı düştü kadının.
Kızım ne zaman kV tarafından öpülse akşamına yüzünde minik minik sivilceler çıkıyor sinir oluyorum. Artık o her öptükten sonra yüzünü ılık suyla siliyorum
Kızımı ben öpmeye kıyamıyorum ki...
Herkese merhaba nasılsınız
Aynı benim kV de öyle her şeyin tadını alsın diyor bu yüzden kaç kez uyardım ama laftan anlamıyor bana karışamadığı için de sinir oluyor diğer 2 torununu istediği gibi büyütmüş kendine bağlamış. Kızım sık görmediği için kucağında ağlıyor
Bu da ben 4 tane büyüttüm diyor ama daha gaz olabileceğini bilmiyor. Gazlı olduğu dönemlerde Gazını çıkartmak gerek gazı var diyordum amaaan ne gazı huydur o derdi:)) bütün tıpı, Dr ları yok say her şeyi kV bilir zatennnn
Bir de son zamanlarda beni sinir eden bi lafı var en az 10 kere söyledi. Bu çocuk sana çok düşmüş diyor. E başka kime düşkün olacaktı?? Annesiyim ben kızımın.. kıskanıyor galiba
Onun bende savasini veriyorum. Aksama kadar anneyi görüyor tabi hep anneci olmuş bu deyip laf sokuyor. E seni mi görecekti. Kusura bakmasin da ben ona düşkün olmasini istemiyorum. Sanirim bi ondan kiskaniyorum oglumu.
Sıkıyorum derken?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?