Su icirmeyi atlamayin illlaki icirin benim oğlum un bezindeki pembelik ondanmis sizler yasmistiniz dr da aynisini dedi guveniyorsan kendi ictigun gibi guvenmiyorsan kaynatilmis sogutulmus su ver dedi.
Kızımın kulağının arkası yara olmuş. Daha iki gün önce bir şey yoktu. Lansinoh sürdüm. Şimdi uyuyor. O iyi gelmezse ne sürmemi önerirsiniz? Elimde sudocrem ve hipp bebe losyonu var. Bunlar daha mı iyi gelirdi? Bir de cildi çok kuru. Banyo sonrası losyon kullanıyorum. önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Kuzum ya dünden beri elini kulağına götürüyordu. Demek acıyormuş. Ben de emziğini arıyor sanıyorum.
Oy sana blw mi yapiyorlar. Oy sen büyüdün de kendi başına mamalar mı yiyoyorsun. Guduuuuu
Cok buyudum ki ben.damagimla ezip hoopp mideye sonra beze.artik gazimi kendim cikarabiliyorum bile.kih kih kih
dogumdan sonra eve geldik. ilk gun ya da iki. bir kaka yapmis bizimki on arka ful dolu. kv annem bi yanda napsak nasi yapsak islak mendil olmaz pamukla bitmez falan derken koltugunun altindan yakaladigim gibi lavaboya götürdüm actim suyu bi guzel yikadim oh mis:)) cesaret bazen o kadar da zor degilmis dedigimiz guzel anlar yaratmak icin var.
Bugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Gözakları maviye dönmüştü. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliğindendir demişti. Değerleri normal çıktı. D vitamini eksikliği olabilir, sık sık güneşe çıkar dedi.
Yağlara karşı antipatim var, huylanıyorum kullanamıyorum. Hamikeyken aktardan çatlak önleyici yağ karışımı almıştım ama kullanamamıştım. Mustela çatlak önleyiciyi zar zor kullandım. Ellerim kanamayana kadar nemlendirici kullanmıyorum. Kızım hala uykuda ama az önce biraz bakabildim de pek bir şey kalmamıştı sanki. Ya ben erken fark ettim lansinoh iyileştirdi ya da uykuda olduğu için iyi bakamadığımdann tam görmedim. Hametan da var sanırım. Onu da deneyebilirim. Banyodan banyoya mustela sürüyordum kızımın vücuduna. 10 gün kadar önce bitti. Burda eczaneleri dolaştım, bulamadım. Aynı gün migrosa gitmiştim. Hipp ve uni nin nemlendiricileri vardı. Hipp aldım ama sadece banyodan banyoya kullanıyorum. Eşim kıza düşkündür. Az önce huysuz mu, uykusunu aldı mı vs sormak için aradı. Anlattım, bandanadan olabilir, kulağını yapıştırmıştır, et eti pişirmiştir dedi. Birkaç gündür penye şapka bile terlettiğinden bari kulaklarını korusun diye dışarı çıkınca bandana takmıştım. çocuğun uykusu geliyordu, tam bakamadım. Kuruluk mu yoksa pişik mi anlayamadım. Pişikse bandanadan olabilir. Kız anneleri aman bandanaya dikkat.Zeytinyağı denedin mi? Nemlendirici olarak çok güzel oluyor. Ama zeytinyağını bi kaba koyup benmari usulü ısıtıp öyle kullanmalıymışız. Yani bi sefer bu şekilde ısıtıp sonra kullanacağımız kaba koyup bir daha ısıtmaya gerek kalmadan kullanabilirmişiz. Böylelikle içerisindeki asiti kırıyormuşuz. Ben bir de ısıttıktan sonra içerisine lavanta yağı damlatıyorum biraz. Hem gece banyosundan sonra sakinleştirip daha güzel uyumasını sağlıyor. Nemlendirici olarak mustelanın nemlendiricisi ve anlattığım zeytinyağı karışımım favorim. Banyo sonrası zeytinyağını, gün içerisinde ya da banyo yaptırmadığım günde de mustelayı kullanıyorum ben.
Eğer pişik gibiyse de başka şeyler de önerebilirim ki pişiklerde de farketmediğinde yara oluyor. Oğlumun yarılmış gibi oluyor, kanıyor mesela. Beyaz kabuk bağladığı oldu görmediğim yerde.. Ben çok şey denedim, ne duysam denedim diyebilirim hatta.. Pişik için sudocrem, mustela stelactive ve hametan tek geçerim. Dönüşümlü kullanıyorum ben bunları. Terlediyse de mutlaka pişik gördüğüm yerlerini (kol altları, boynu, diz arkası, kol kıvrımı, kulak arkası) hemen ya ılık suyla ya da uni baby yenidoğan mendille silip kuruluyorum arkasından hemen kremini sürüyorum.
Maşallah kuzuna. Bundan sonra yağmurun yağmadığı her gün dışardayız.Çok büyük bi korku bende düşme yasadim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım.
D vitamini en güzel günesten aliniyor dün dr a giderken fazla almisiz eve gelince fark ettim pembe pembe olmuş yanaklari kuzumun :) çikar kizini güneş görsün bencede
Fotosunu çektim, geçmezse denerim canım. Doktor sıkıntısı çekiyorum.Canım bizimkinde de oluyor ama bizde egzama da var onun icin elecon pomat vermişti kulağının arkasını gördü bi gün dr, oraya da sür dedi ilk günden etki edip geçirdi
Sağol güzelim.Çok büyük bi korku bende düşme yasadim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım.
D vitamini en güzel günesten aliniyor dün dr a giderken fazla almisiz eve gelince fark ettim pembe pembe olmuş yanaklari kuzumun :) çikar kizini güneş görsün bencede
Annenle baban varya ondan yapıyordur canım en iyi erkek bile kız ailesi gelince hemen bi havalara girerler niyeyse senin yerinde olsam ailem gidene kadar ses çıkarmam onlar gidince, o defol ve kes kelimesinin acısını ondan bir güzel çıkarırım.. Benim eşim benle o şekilde hiç konuşmadı ama konuşsa burnundan getiririm..Sizde izin vermeyin koyun aileniz gidince tavrınızi ,artık hangi dilden anlıyorsa, bir alışırsa böyle tepki vermeye birdaha başedemezsiniz işte o zaman evliliginiz kötü ye gider saygı asla bitmemeli bir evlilikte saygı biterse evlilik biter..Umarım herşey düzelir..Normalde böyle değildi ama moralim çok bozuk Bi de haklıymış gibi tavırlar evde annemle babamda var noldu deyip duruyorlar onlara belli etmeyeceğim diye iyice bunaldım
Dimi ya illa öpmek mi lazım ben koklarım kızımı miss gibi. Daha kırklıyken de öperdiDudağından mi opuyoYok artık kusura bakma canım ama b.kunu çıkarmış kv Sinir oluyorum yaa cocuk illa öperek mi sevilir
Annem bize çok yakın sık sık görüyor torununu. KV çok kıskanır kendisi bize uzak oturuyor ayda 2-3 kez anca görürOhhh catlasinlar kıskanç kvlet
Çok takma canım kafana...Canım çok sıkkın birilerine anlatmazsam kafayı yiyeceğim 1-1.5 aydır kızımın gece uykuları felaket sürekli uyaniyor emmek istiyor falan ben de en sonunda dayanamayıp saat 5 civarı eşime devrediyordum biraz uyuyayım diye dün de saat 4 oldu 9 da yatırdım saat 4 e kadar Bi saat emiyor yarım saat uyuyor deli oldum artık sabah 6 da kalkıp okula gitmem lazım uykusuzluktan sinirlerim gerilmiş iyice eşim sesimizi duymuş geldi aldı kucağına çocuğu napalim diyor bende napcaz ne bileyim emZir mi demek istiyorsun ne dedim bu aldı çocuğu kapıları çarparak gitti aradan yarım saat falan geçti gittim Bebek kucağında uyumuş alayim mi dedim defol dedi bana neyse dedim sabah hep beraber çıkarız evden benden önce çekti gitti neyse derslerimiz boştu eve geldik ben dedim ki bundan sonra hiçbi sıkıntımı anlatmayacağım sana Nasıl olsa anlamıyorsun gece gelme yanımıza sesini duysan da dedim bu seferde kes dedi moralim çok bozuk aramızda birşeyler kopuyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum soğuyorum artık bana hiç Böyle davranmazdı üstüme titrerdi o da artıkbnm gibi hissediyor demek ki evlilikler ortada gözle görülür bir sorun yokken Nasıl tükeniyor anlayabiliyorum artık ama kızım var sırf benim hissettiklerim için onu babasız bırakmam bilmiyorum ya inşş bu hislerim geçicidir sinirimden dolayıdır yoksa ben Bi insandan hoşlanmıyorsam asla bir daha içimden ona karşı birşeyler yapmak gelmez hayat zindan olur bana
Bir çocuğun huyunu suyunu yemek uyku saatini kısacası her şeyini annesi bilir. Bu kV ler torunları hep kendi çocukları sanıyorlar buna sinir oluyorum.Optukten sonra gözünün önünde sil madem. Geçen bi dirdirlandi bana da. Benimki uykusu geldimi belli eder kendini. Az mizirdansin huzursuz mu ediyorlar pasami iyi bakmiyorlar mi pasama vir vir dir dir. Sustum. Uyaniyor 2 saat olmuyor basliyor uyut bu cocugu. Ya diyorum ne ara kalkti hem uykusu olmayan cocugu nasil uyutayim. Olsun az uyudu uykusu olmadi cocugun. Ya diyorum en fazla zaten 1 saat uyuyor hem yeni kalkti nasil uyutayim simdi. Olsun cocuk uyur büyür. Sonunda 40lik bebek mi bu dedim ne istiyorsun gece gündüz uyusun mu bu cocuk. Gorumcem de sen annesinden iyi mi bileceksin ne karisiyorsun dedi. Simdinin genclerine bise denmiyor laf dinlemiyorlar vir vir basladi. Az daha zorlarsa bunun sonu iyi degil de ...
Benim kızında cildi çok kuru. 15 Günlükken anlaşıldı ozaman daha küçücük diye krem kullanmadım. 4 aylıkken Dr sabah akşam krem kullanmamız gerektiğini söyledi bioderma kullanıyoruz bir de kızmın egzaması varKızımın kulağının arkası yara olmuş. Daha iki gün önce bir şey yoktu. Lansinoh sürdüm. Şimdi uyuyor. O iyi gelmezse ne sürmemi önerirsiniz? Elimde sudocrem ve hipp bebe losyonu var. Bunlar daha mı iyi gelirdi? Bir de cildi çok kuru. Banyo sonrası losyon kullanıyorum. önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Kuzum ya dünden beri elini kulağına götürüyordu. Demek acıyormuş. Ben de emziğini arıyor sanıyorum.
Çok geçmiş olsun canım Allah korumuşBugün bebeğim mama sandalyesi nden düştü nasıl düştü hala anlamadım çünkü sandalye büyük 2-3 yaşında bile oturabileceği bir sandalye oturuyordu iki dakika mutfağa geçtim güm diye ses geldi baktım bebeğim yerde hıçkıra hıçkıra yarım saat beraber ağladık..O sustu ben susamadım..Eşim geldi hemen kafasında hiç bir kızarıklık yoktu sırt üstü düşmüş şükürler olsun..Çok hareketlendi çook ,oturmuyor bile artık hemen emekleme pozisyonuna geçiyor günde en az iki kere düşme tehlikesi geçiriyor hemde elimin altındayken ,çok dikkat etmek lazım bebelere..
Öpülünce isilik oluyo diyorm hala öpüyolar. Gelince el yıkamadan yüzünü ellerini seviyolar. O eller hep ağızda. Düşüncesiz insanlarAynen bende öyle. Diğer 2 torunu telefonda babaanne diye ağlarla bi de kendi büyümüş.
Her kucağa alışında şap şap öper. Geçen gittiğimizde uyardım artık dudağından falan öpmeye başladı. O kadar çok öpme egzeması var dedim suratı düştü kadının.
Kızım ne zaman kV tarafından öpülse akşamına yüzünde minik minik sivilceler çıkıyor sinir oluyorum. Artık o her öptükten sonra yüzünü ılık suyla siliyorum
Kızımı ben öpmeye kıyamıyorum ki...
Cnm sıkma canını. Yapılanlar hoş değil ama emin ol çözersiniz. Senin hisşerin de anlıktırCanım çok sıkkın birilerine anlatmazsam kafayı yiyeceğim 1-1.5 aydır kızımın gece uykuları felaket sürekli uyaniyor emmek istiyor falan ben de en sonunda dayanamayıp saat 5 civarı eşime devrediyordum biraz uyuyayım diye dün de saat 4 oldu 9 da yatırdım saat 4 e kadar Bi saat emiyor yarım saat uyuyor deli oldum artık sabah 6 da kalkıp okula gitmem lazım uykusuzluktan sinirlerim gerilmiş iyice eşim sesimizi duymuş geldi aldı kucağına çocuğu napalim diyor bende napcaz ne bileyim emZir mi demek istiyorsun ne dedim bu aldı çocuğu kapıları çarparak gitti aradan yarım saat falan geçti gittim Bebek kucağında uyumuş alayim mi dedim defol dedi bana neyse dedim sabah hep beraber çıkarız evden benden önce çekti gitti neyse derslerimiz boştu eve geldik ben dedim ki bundan sonra hiçbi sıkıntımı anlatmayacağım sana Nasıl olsa anlamıyorsun gece gelme yanımıza sesini duysan da dedim bu seferde kes dedi moralim çok bozuk aramızda birşeyler kopuyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum soğuyorum artık bana hiç Böyle davranmazdı üstüme titrerdi o da artıkbnm gibi hissediyor demek ki evlilikler ortada gözle görülür bir sorun yokken Nasıl tükeniyor anlayabiliyorum artık ama kızım var sırf benim hissettiklerim için onu babasız bırakmam bilmiyorum ya inşş bu hislerim geçicidir sinirimden dolayıdır yoksa ben Bi insandan hoşlanmıyorsam asla bir daha içimden ona karşı birşeyler yapmak gelmez hayat zindan olur bana
Sağol canım Allah razı olsun.Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Öpülünce isilik oluyo diyorm hala öpüyolar. Gelince el yıkamadan yüzünü ellerini seviyolar. O eller hep ağızda. Düşüncesiz insanlar
Cnm sıkma canını. Yapılanlar hoş değil ama emin ol çözersiniz. Senin hisşerin de anlıktır
Size de geçmiş olsun. Kulağının arkası iyileşmiş hemen. Lansinoh iyileştirdi. İlerlememmişti sanırım.Dimi ya illa öpmek mi lazım ben koklarım kızımı miss gibi. Daha kırklıyken de öperdi
Annem bize çok yakın sık sık görüyor torununu. KV çok kıskanır kendisi bize uzak oturuyor ayda 2-3 kez anca görür
Çok takma canım kafana...
Benimde kız uykuya Dalarken bazen çok ağlar eşimde buna kızar ağlatma çocuğu diye...
Bir çocuğun huyunu suyunu yemek uyku saatini kısacası her şeyini annesi bilir. Bu kV ler torunları hep kendi çocukları sanıyorlar buna sinir oluyorum.
Benim kızında cildi çok kuru. 15 Günlükken anlaşıldı ozaman daha küçücük diye krem kullanmadım. 4 aylıkken Dr sabah akşam krem kullanmamız gerektiğini söyledi bioderma kullanıyoruz bir de kızmın egzaması var
Bende bendeOnun bende savasini veriyorum. Aksama kadar anneyi görüyor tabi hep anneci olmuş bu deyip laf sokuyor. E seni mi görecekti. Kusura bakmasin da ben ona düşkün olmasini istemiyorum. Sanirim bi ondan kiskaniyorum oglumu.
Bende öpmeye kiyamiyorum canım onlar şapur şupur operken sinir oluyorumAynen bende öyle. Diğer 2 torunu telefonda babaanne diye ağlarla bi de kendi büyümüş.
Her kucağa alışında şap şap öper. Geçen gittiğimizde uyardım artık dudağından falan öpmeye başladı. O kadar çok öpme egzeması var dedim suratı düştü kadının.
Kızım ne zaman kV tarafından öpülse akşamına yüzünde minik minik sivilceler çıkıyor sinir oluyorum. Artık o her öptükten sonra yüzünü ılık suyla siliyorum
Kızımı ben öpmeye kıyamıyorum ki...
Canım çok üzüldüm herkeste oluyor inan kızın doymuyormu acaba o yüzden mi gece kalkıyor mama yap gece bide öyle bir bakCanım çok sıkkın birilerine anlatmazsam kafayı yiyeceğim 1-1.5 aydır kızımın gece uykuları felaket sürekli uyaniyor emmek istiyor falan ben de en sonunda dayanamayıp saat 5 civarı eşime devrediyordum biraz uyuyayım diye dün de saat 4 oldu 9 da yatırdım saat 4 e kadar Bi saat emiyor yarım saat uyuyor deli oldum artık sabah 6 da kalkıp okula gitmem lazım uykusuzluktan sinirlerim gerilmiş iyice eşim sesimizi duymuş geldi aldı kucağına çocuğu napalim diyor bende napcaz ne bileyim emZir mi demek istiyorsun ne dedim bu aldı çocuğu kapıları çarparak gitti aradan yarım saat falan geçti gittim Bebek kucağında uyumuş alayim mi dedim defol dedi bana neyse dedim sabah hep beraber çıkarız evden benden önce çekti gitti neyse derslerimiz boştu eve geldik ben dedim ki bundan sonra hiçbi sıkıntımı anlatmayacağım sana Nasıl olsa anlamıyorsun gece gelme yanımıza sesini duysan da dedim bu seferde kes dedi moralim çok bozuk aramızda birşeyler kopuyor sanki eskisi gibi hissedemiyorum soğuyorum artık bana hiç Böyle davranmazdı üstüme titrerdi o da artıkbnm gibi hissediyor demek ki evlilikler ortada gözle görülür bir sorun yokken Nasıl tükeniyor anlayabiliyorum artık ama kızım var sırf benim hissettiklerim için onu babasız bırakmam bilmiyorum ya inşş bu hislerim geçicidir sinirimden dolayıdır yoksa ben Bi insandan hoşlanmıyorsam asla bir daha içimden ona karşı birşeyler yapmak gelmez hayat zindan olur bana
Dimi ya illa öpmek mi lazım ben koklarım kızımı miss gibi. Daha kırklıyken de öperdi
Annem bize çok yakın sık sık görüyor torununu. KV çok kıskanır kendisi bize uzak oturuyor ayda 2-3 kez anca görür
Çok takma canım kafana...
Benimde kız uykuya Dalarken bazen çok ağlar eşimde buna kızar ağlatma çocuğu diye...
Bir çocuğun huyunu suyunu yemek uyku saatini kısacası her şeyini annesi bilir. Bu kV ler torunları hep kendi çocukları sanıyorlar buna sinir oluyorum.
Benim kızında cildi çok kuru. 15 Günlükken anlaşıldı ozaman daha küçücük diye krem kullanmadım. 4 aylıkken Dr sabah akşam krem kullanmamız gerektiğini söyledi bioderma kullanıyoruz bir de kızmın egzaması var
Valla ondan mı bilmiyorum ailemle iyi anlaşırlar ama şimdi konuşmaya çalıştı ama ben hiç pas vermiyorum çok kırıldım çünküAnnenle baban varya ondan yapıyordur canım en iyi erkek bile kız ailesi gelince hemen bi havalara girerler niyeyse senin yerinde olsam ailem gidene kadar ses çıkarmam onlar gidince, o defol ve kes kelimesinin acısını ondan bir güzel çıkarırım.. Benim eşim benle o şekilde hiç konuşmadı ama konuşsa burnundan getiririm..Sizde izin vermeyin koyun aileniz gidince tavrınızi ,artık hangi dilden anlıyorsa, bir alışırsa böyle tepki vermeye birdaha başedemezsiniz işte o zaman evliliginiz kötü ye gider saygı asla bitmemeli bir evlilikte saygı biterse evlilik biter..Umarım herşey düzelir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?