2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Su icirmeyi atlamayin illlaki icirin benim oğlum un bezindeki pembelik ondanmis sizler yasmistiniz dr da aynisini dedi guveniyorsan kendi ictigun gibi guvenmiyorsan kaynatilmis sogutulmus su ver dedi.

Geçmiş olsun canım.. Bi çözüm bulabildin mi? Bak aklıma ne geldi. Benim oğlan limona bayılıyor. Dedesi limon suyuna az şeker katıp veriyordu, limonu kemirmişliği de var. Suyuna 1-2 damla limon damlatmıştım çok severek içmişti. Ne biliyim mesela seninki elma seviyorsa 1-2 damla elma suyu katsan falan?

Canım bizimkinde de oluyor ama bizde egzama da var onun icin elecon pomat vermişti kulağının arkasını gördü bi gün dr, oraya da sür dedi ilk günden etki edip geçirdi

Kesinlikle cesur olmak gerek Nurten sagolsun ortaokuldan ark. seneler sonra yine bu sehirde bir araya geldik ben bişey olcak aman derken o tutup tutup evirdi cevirdi altini almayi pisik önlemeyi uyutmayi ögretti.

Dün aksam oglani yikiyoruz gene her boka maydonoz kv ( afedersiniz ) oğlanı kolundan tuttu eşim banyodan cikaracak cocugu tutamadi kadina bagirdim artik bırakırmısınız kolu cikacak cocugun diye bi kavrayis aldim cikardim yavrumu

Ne zaman gidecek bu kaynana ya offffff

Çok büyük bi korku bende düşme yasadim çok çok geçmiş olsun Allah korumuş canım.
Gözakları maviye dönmüştü. Doktor büyük ihtimalle demir eksikliğindendir demişti. Değerleri normal çıktı. D vitamini eksikliği olabilir, sık sık güneşe çıkar dedi.

D vitamini en güzel günesten aliniyor dün dr a giderken fazla almisiz eve gelince fark ettim pembe pembe olmuş yanaklari kuzumun :) çikar kizini güneş görsün bencede

Yağlara karşı antipatim var, huylanıyorum kullanamıyorum. Hamikeyken aktardan çatlak önleyici yağ karışımı almıştım ama kullanamamıştım. Mustela çatlak önleyiciyi zar zor kullandım. Ellerim kanamayana kadar nemlendirici kullanmıyorum. Kızım hala uykuda ama az önce biraz bakabildim de pek bir şey kalmamıştı sanki. Ya ben erken fark ettim lansinoh iyileştirdi ya da uykuda olduğu için iyi bakamadığımdann tam görmedim. Hametan da var sanırım. Onu da deneyebilirim. Banyodan banyoya mustela sürüyordum kızımın vücuduna. 10 gün kadar önce bitti. Burda eczaneleri dolaştım, bulamadım. Aynı gün migrosa gitmiştim. Hipp ve uni nin nemlendiricileri vardı. Hipp aldım ama sadece banyodan banyoya kullanıyorum. Eşim kıza düşkündür. Az önce huysuz mu, uykusunu aldı mı vs sormak için aradı. Anlattım, bandanadan olabilir, kulağını yapıştırmıştır, et eti pişirmiştir dedi. Birkaç gündür penye şapka bile terlettiğinden bari kulaklarını korusun diye dışarı çıkınca bandana takmıştım. çocuğun uykusu geliyordu, tam bakamadım. Kuruluk mu yoksa pişik mi anlayamadım. Pişikse bandanadan olabilir. Kız anneleri aman bandanaya dikkat.

Maşallah kuzuna. Bundan sonra yağmurun yağmadığı her gün dışardayız.

Canım bizimkinde de oluyor ama bizde egzama da var onun icin elecon pomat vermişti kulağının arkasını gördü bi gün dr, oraya da sür dedi ilk günden etki edip geçirdi
Fotosunu çektim, geçmezse denerim canım. Doktor sıkıntısı çekiyorum.

Sağol güzelim.

Normalde böyle değildi ama moralim çok bozuk Bi de haklıymış gibi tavırlar evde annemle babamda var noldu deyip duruyorlar onlara belli etmeyeceğim diye iyice bunaldım
Annenle baban varya ondan yapıyordur canım en iyi erkek bile kız ailesi gelince hemen bi havalara girerler niyeyse senin yerinde olsam ailem gidene kadar ses çıkarmam onlar gidince, o defol ve kes kelimesinin acısını ondan bir güzel çıkarırım.. Benim eşim benle o şekilde hiç konuşmadı ama konuşsa burnundan getiririm..Sizde izin vermeyin koyun aileniz gidince tavrınızi ,artık hangi dilden anlıyorsa, bir alışırsa böyle tepki vermeye birdaha başedemezsiniz işte o zaman evliliginiz kötü ye gider saygı asla bitmemeli bir evlilikte saygı biterse evlilik biter..Umarım herşey düzelir..

Dudağından mi opuyo Yok artık kusura bakma canım ama b.kunu çıkarmış kv Sinir oluyorum yaa cocuk illa öperek mi sevilir
Dimi ya illa öpmek mi lazım ben koklarım kızımı miss gibi. Daha kırklıyken de öperdi
Ohhh catlasinlar kıskanç kvlet
Annem bize çok yakın sık sık görüyor torununu. KV çok kıskanır kendisi bize uzak oturuyor ayda 2-3 kez anca görür
Çok takma canım kafana...
Benimde kız uykuya Dalarken bazen çok ağlar eşimde buna kızar ağlatma çocuğu diye...
Bir çocuğun huyunu suyunu yemek uyku saatini kısacası her şeyini annesi bilir. Bu kV ler torunları hep kendi çocukları sanıyorlar buna sinir oluyorum.
Benim kızında cildi çok kuru. 15 Günlükken anlaşıldı ozaman daha küçücük diye krem kullanmadım. 4 aylıkken Dr sabah akşam krem kullanmamız gerektiğini söyledi bioderma kullanıyoruz bir de kızmın egzaması var

Çok geçmiş olsun canım Allah korumuş

Öpülünce isilik oluyo diyorm hala öpüyolar. Gelince el yıkamadan yüzünü ellerini seviyolar. O eller hep ağızda. Düşüncesiz insanlar

Cnm sıkma canını. Yapılanlar hoş değil ama emin ol çözersiniz. Senin hisşerin de anlıktır

Sağol canım Allah razı olsun.

Size de geçmiş olsun. Kulağının arkası iyileşmiş hemen. Lansinoh iyileştirdi. İlerlememmişti sanırım.

Bende öpmeye kiyamiyorum canım onlar şapur şupur operken sinir oluyorum

Ca
Canım çok üzüldüm herkeste oluyor inan kızın doymuyormu acaba o yüzden mi gece kalkıyor mama yap gece bide öyle bir bak

Evet babaneler kendi cocuklari saniyor.bizimki de gecen soyledi.anneler eekek cocuklarini cok seviyorlar, duskun oluyorlar, ben de oyleyim.o yuzden onun cocugu kendi cocugum gibi goruyorum dedi
Bu ne sapkinlik arkadas yaa

Valla ondan mı bilmiyorum ailemle iyi anlaşırlar ama şimdi konuşmaya çalıştı ama ben hiç pas vermiyorum çok kırıldım çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…