2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Kızlar konusma konusu ge

canım Benım bebegımız de erkek sıyırmak mı gerekıyo anlamadım Kı ben hıc yapmadım Yalnısmı yapıyorum Banada anlatın lütfen
Bizimkinde darlık var canım o yüzden sıyırıyorum..Ama genelde banyodan banyoya sıyrılması gerekiyor muş..

Aklıma geldi. Bizim doktor jel hiçbirşey vermedi. Yalnız dişlerini temiz bir bezle silin dedi. Aslında ROCS var ama 3 yaşına kadar macun kullanmayın. Dişler çıksın sonra fırça önereceğim dedi.
Yok ben diş çıkmadan agrıyı dindiren jellerden bahsediyoruö bugun eşim calgeln jelini almış kullanamadım dahada

Yok ben diş çıkmadan agrıyı dindiren jellerden bahsediyoruö bugun eşim calgeln jelini almış kullanamadım dahada
Bizim başhekim almamızı tavsiye etmiş ben iyi değil diye duymuştum ama gece çığlıkla kalktığında biraz sürün ferahlık hissi verir sakinleşir demiş bakalım iki üç kere sürdük daha anlamadık Nasıl bi şey

Kızlar dün köy evindeydik gece birşeyler okudum ama hatırlamıyorum adana durum şalgam verdiğiniz bebek kimin Freyza__ pipisine ne dedi doktor
Benimki değil canım, yarın götürucem daha göturmedim, goturmemede gerek kaldımi bilmiyorum kendim açtım düzenli krem sürüyorum uykuları düzeldi Allah a şükür 2 gecedir yine eskisi gibi uyuyor iştahı açıldı maşallah yine eskisi gibi yemek yiyor .Hata ettim doktor bana her banyoda açın demişti 2 haftadır açmıyor dum son hafta kapandı demek..Ama bezi hep doluydu çişinde sıkıntı yoktu olsa bukadar gecikmezdim zaten..

Tamam canım pioisinden yiuemiyodur belki aman hergun kontrol et geçmiş olsun

Tamam canım pioisinden yiuemiyodur belki aman hergun kontrol et geçmiş olsun
Sağol güzelim ihmal eder miyim birdaha ne uyku kaldı çocuğumda ne iştah bundan sonra gün aşırı kontrol edicem.

Kızlar dün köy evindeydik gece birşeyler okudum ama hatırlamıyorum adana durum şalgam verdiğiniz bebek kimin Freyza__ pipisine ne dedi doktor

Mevlütüne gittiğim bebeğe şu an 4 aylıkken yedirdiklerini yazdım da muhabbet ordan çıktı bebek bizimkiler kadar olunca şalgam içirirler diye

Geçen hafta sonu marketin bebek bakım odasına girdim emzirmek için benimki kalabalıkta emmez etrafı gözlüyor küçük bir kadın en fazla 19-20 yaşlarında taş catlasin 20 günlük Minnacık bebeği emziriyor bebek doymuş kafayı çekiyor kızın kaynanası belli daha 10 dakika olmadı devam diyo kıza Kızda garibim sesini çıkarmıyor,bitti emmeleri kadın aldı bebeği gazını çıkarıyor bir yandan profesör gibi anlatıyor gliserin li fitil varmış düzenli ondan koy diyor kıza hem tuvaletini rahat yapar hem gazını rahat çıkarır miş.. 20 günlük bebe ya daha gözü açılmamış tam ağzımı açacaktım niye filtil verecek miş el kadar bebeye diye Lahavle Vela Kuvvet dedim susstum..Çok acayip insanlar var..Kadın sinirlendiğimi farketti herhalde sizinki kaç aylık dedi bende yüzüne bile bakmadan 7 dedim..

Izin versek bizimkiler de yaparlar o kadarini ya. Ama bebege günah ya kuzum benim

Izin versek bizimkiler de yaparlar o kadarini ya. Ama bebege günah ya kuzum benim
Çakacan ağzının üstüne iki tane dolduracan filtilleri ağzına al sana fitil hem rahatca s... Hemde bol bol o... dicenNe vercez izin sokaktan mı toplamisiz her yerlerimiz yırtılmış onları çıkarana kadar..Valla yolarım ben..Yolar Yolar yastık yaparım

ama hak ediyorlar ya. Büyüyünce de bu cocuk bizi sevmiyor derler

ama hak ediyorlar ya. Büyüyünce de bu cocuk bizi sevmiyor derler
Allah dağına göre kar verir demişler Allah tan benim kayınvalide melek gibi yoksa nasıl olurdu bilmem..Çok hakeden var çok ama onlarda gelinin gözü açılana kadar yaparlar, gelinin azıcık gözü açılsın biraz zor yaparlar..Ondan sonrada gelin niye gelmiyor olur..

Tamam canim relax yaa ayy cok guldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…