2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Ca

Canım çok üzüldüm herkeste oluyor inan kızın doymuyormu acaba o yüzden mi gece kalkıyor mama yap gece bide öyle bir bak
Ya bilmiyorum aç mı diye düşündüm aslında uyumadan önce ek gıda sonra emzirip yatırıyorum ama gece biberon almadığı için Nasıl verebilirim ki mamayı

Ya zaten eve gelince böyle şaka yaptı yüzüme vurur gibi ben yapma dedim sonra yanına çağırdı gel diye ben sana kırgınım dedim gitmedim şimdi normal günlük konuşuyoruz Bebek'le uğraşırken ben aşkım bak napti falan diyorum aklıma geliyor sonra yine resmiyete bindiriyorum bu söylediklerine kırıldığımı anlamazsa her seferinde yapar ders alması lazım biraz

Iyi akşamlar kızlar.kızım çok dolu dolu küçük cisini yapmıyor neden acaba?suyu pek sevmiyor beni emiyor ama bilmiyorum yeterli gelmiyormu acaba?sizin bebislerjnizn bezleri nasıl dolu dolu oluyormu?

Size de geçmiş olsun. Kulağının arkası iyileşmiş hemen. Lansinoh iyileştirdi. İlerlememmişti sanırım.
Saolasın. Sizin ilerlemeden geçmesine çok sevindim

Bende öpmeye kiyamiyorum canım onlar şapur şupur operken sinir oluyorum
Miss gibi koklanır bEbekler. Öpme beni yazan önlük takıyorum özellikle kV yanında ama tabi anlamıyor
Evet babaneler kendi cocuklari saniyor.bizimki de gecen soyledi.anneler eekek cocuklarini cok seviyorlar, duskun oluyorlar, ben de oyleyim.o yuzden onun cocugu kendi cocugum gibi goruyorum dedi
Bu ne sapkinlik arkadas yaa
Bu kV ler ile uğraş dur başka işimiz yok sanki... benim kv nin de kızİmla birlikte 2 kız 1 erkek torunu var. 4 oğlu olduğu için sanırım kız torunlar bir başka gözümde dedi

Kızlar geçen pazar eşimin teyzesinin torununun Mevlütü vardı ona gittik bebek 4 aylık. Bebeğin annesiyle sohbet ederken bebeğe yedirdiklerini saydı şok oldum. Sütü yetmeyip mama takviyesi yapıyormuş bu normal ben de 7 aydır hem emzirip hem mama veriyorum. Bunun yanında 4 aylık bebeğe yoğurt tarhana mercimek çorbası arı mama pirinç unundan muhallebi veriyormuş ve hergün de tam 1 yumurta sarısı yediriyormuş. Dr mu başlattı dedim. Kendi annesi ne derse onu yapıyormuş çevresindeki en tecrübeli kişi oyMuş.. dedim yazık daha midesi hazır değildir dedim tabi beni dinleyeceğini sanmıyorum.

Ben daha mercimek vermedim. Arı mama pirinç unu falan zaten vermeyi düşünmüyorum. Yumurta da 2 gün minicik parçalar verdim alerji yaptı.

Kızımı severken anne boncuk, anne prenses, anne kuzu falan diyordum. Altına yaptığında anne boklu diyordum. Yani hemen hemen her şeyin başında anne vardı. Hatta bazen hızımı alamayıp anne nazya diye sesleniyordum. Veee emeklerimin karşılığını aldım. İki gündür anne diyor. Bilinçli olarak bana seslenmiyor tabi ama sonuçta ağzından çıkıyor

Al benden de o kadar... Çop çop öpüyorlar ya. Sev işte ne öpüyorsun..Eşime de kızıyorum öpme şunu bu kadar diye. Bende öpmesini biliyorum ama öpücük hastalığı diye bir hastalık var griple karıştırılıyor. Zaten çok ufaklar. Öperken hastalansın istemiyorum ama anlayan kim.

Allah korusun hastalansa bak çocuğu hasta ettin derler birde üste çıkarlar...

Eşim öpmez annesinede kaç kez kızdı ama dinleyen kim.....

Sudokrem en iyisi. Onu dene

bizimki kadar oldugunda adana durume gecer artik. Biberona da şalgam.

Bebek yağlarını yada zeytinyağını direk cildine sürme. Kıl köklerini beslediği için tüylendirir çok. Bu yüzden banyo son suyuna yarım maşrapaya 10 damla damlatıp onunla çalkalayabilirsin. Ayrıca zeytin yağı ile ilgili doğru biliyorsun. asidi gidiyor.

Maşallah gözün aydın topiğin ilk anneci bebeği

Ohooo... Millet hiç araştırmıyor,sormuyor... Görümcemin benden 4 aylık küçük oğlu var.1 ay önce peynirli börek yiyorduk bir de baktım ki ağzına böreğin peynirini sokuyor. Şaşırakaldım. Anne sütü alıyor çocuk. Ben birşey deyince de çok bilmiş oluyorum. Artık demiyorum. Ne halleri varsa görsünler. Görümcem çocuğa baktırmak için kv altına yerleşecekmiş. Zaten tembel. Ohh valla. Yay gözü otur. Kv yemeği de yapar,çocuğa bakar evini de temizler. Bu akşam eşim bu konuyu konuşmaya gitti. Bize gelince dış kapının dış mandalı gibi davranıyorlar. Aslında işime de gelmiyor değil. Benden uzak olsunlar da ne halleri varsa görsünler. Mevlidten sonra zaten iyice gıcık oldum. Hırkayla da tavan yaptı. Bir geliyorlar zaten ordu halinde. evde dönmeye yer kalmıyor. Kendi dertlerine düşerler. Ohh :)

Ben kullanıyorum gece 2 kere sürüyorum arkadaşımın doktoru dentinox diye bir jel yazmış diş doktorlarıda onu tavsiye ediyormuş..
Aklıma geldi. Bizim doktor jel hiçbirşey vermedi. Yalnız dişlerini temiz bir bezle silin dedi. Aslında ROCS var ama 3 yaşına kadar macun kullanmayın. Dişler çıksın sonra fırça önereceğim dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…