Ya bilmiyorum aç mı diye düşündüm aslında uyumadan önce ek gıda sonra emzirip yatırıyorum ama gece biberon almadığı için Nasıl verebilirim ki mamayıCa
Canım çok üzüldüm herkeste oluyor inan kızın doymuyormu acaba o yüzden mi gece kalkıyor mama yap gece bide öyle bir bak
Ya zaten eve gelince böyle şaka yaptı yüzüme vurur gibi ben yapma dedim sonra yanına çağırdı gel diye ben sana kırgınım dedim gitmedim şimdi normal günlük konuşuyoruz Bebek'le uğraşırken ben aşkım bak napti falan diyorum aklıma geliyor sonra yine resmiyete bindiriyorum bu söylediklerine kırıldığımı anlamazsa her seferinde yapar ders alması lazım birazÇok geçmiş olsun canım Allah korumuş
Öpülünce isilik oluyo diyorm hala öpüyolar. Gelince el yıkamadan yüzünü ellerini seviyolar. O eller hep ağızda. Düşüncesiz insanlar
Cnm sıkma canını. Yapılanlar hoş değil ama emin ol çözersiniz. Senin hisşerin de anlıktır
Saolasın. Sizin ilerlemeden geçmesine çok sevindimSize de geçmiş olsun. Kulağının arkası iyileşmiş hemen. Lansinoh iyileştirdi. İlerlememmişti sanırım.
Miss gibi koklanır bEbekler. Öpme beni yazan önlük takıyorum özellikle kV yanında ama tabi anlamıyorBende öpmeye kiyamiyorum canım onlar şapur şupur operken sinir oluyorum
Bu kV ler ile uğraş dur başka işimiz yok sanki... benim kv nin de kızİmla birlikte 2 kız 1 erkek torunu var. 4 oğlu olduğu için sanırım kız torunlar bir başka gözümde dediEvet babaneler kendi cocuklari saniyor.bizimki de gecen soyledi.anneler eekek cocuklarini cok seviyorlar, duskun oluyorlar, ben de oyleyim.o yuzden onun cocugu kendi cocugum gibi goruyorum dedi
Bu ne sapkinlik arkadas yaa
Al benden de o kadar... Çop çop öpüyorlar ya. Sev işte ne öpüyorsun..Eşime de kızıyorum öpme şunu bu kadar diye. Bende öpmesini biliyorum ama öpücük hastalığı diye bir hastalık var griple karıştırılıyor. Zaten çok ufaklar. Öperken hastalansın istemiyorum ama anlayan kim.Aynen bende öyle. Diğer 2 torunu telefonda babaanne diye ağlarla bi de kendi büyümüş.
Her kucağa alışında şap şap öper. Geçen gittiğimizde uyardım artık dudağından falan öpmeye başladı. O kadar çok öpme egzeması var dedim suratı düştü kadının.
Kızım ne zaman kV tarafından öpülse akşamına yüzünde minik minik sivilceler çıkıyor sinir oluyorum. Artık o her öptükten sonra yüzünü ılık suyla siliyorum
Kızımı ben öpmeye kıyamıyorum ki...
Al benden de o kadar... Çop çop öpüyorlar ya. Sev işte ne öpüyorsun..Eşime de kızıyorum öpme şunu bu kadar diye. Bende öpmesini biliyorum ama öpücük hastalığı diye bir hastalık var griple karıştırılıyor. Zaten çok ufaklar. Öperken hastalansın istemiyorum ama anlayan kim.
Sudokrem en iyisi. Onu deneKızımın kulağının arkası yara olmuş. Daha iki gün önce bir şey yoktu. Lansinoh sürdüm. Şimdi uyuyor. O iyi gelmezse ne sürmemi önerirsiniz? Elimde sudocrem ve hipp bebe losyonu var. Bunlar daha mı iyi gelirdi? Bir de cildi çok kuru. Banyo sonrası losyon kullanıyorum. önerebileceğiniz başka bir şey var mı? Kuzum ya dünden beri elini kulağına götürüyordu. Demek acıyormuş. Ben de emziğini arıyor sanıyorum.
Kızlar geçen pazar eşimin teyzesinin torununun Mevlütü vardı ona gittik bebek 4 aylık. Bebeğin annesiyle sohbet ederken bebeğe yedirdiklerini saydı şok oldum. Sütü yetmeyip mama takviyesi yapıyormuş bu normal ben de 7 aydır hem emzirip hem mama veriyorum. Bunun yanında 4 aylık bebeğe yoğurt tarhana mercimek çorbası arı mama pirinç unundan muhallebi veriyormuş ve hergün de tam 1 yumurta sarısı yediriyormuş. Dr mu başlattı dedim. Kendi annesi ne derse onu yapıyormuş çevresindeki en tecrübeli kişi oyMuş.. dedim yazık daha midesi hazır değildir dedim tabi beni dinleyeceğini sanmıyorum.
Ben daha mercimek vermedim. Arı mama pirinç unu falan zaten vermeyi düşünmüyorum. Yumurta da 2 gün minicik parçalar verdim alerji yaptı.
Bebek yağlarını yada zeytinyağını direk cildine sürme. Kıl köklerini beslediği için tüylendirir çok. Bu yüzden banyo son suyuna yarım maşrapaya 10 damla damlatıp onunla çalkalayabilirsin. Ayrıca zeytin yağı ile ilgili doğru biliyorsun. asidi gidiyor.Zeytinyağı denedin mi? Nemlendirici olarak çok güzel oluyor. Ama zeytinyağını bi kaba koyup benmari usulü ısıtıp öyle kullanmalıymışız. Yani bi sefer bu şekilde ısıtıp sonra kullanacağımız kaba koyup bir daha ısıtmaya gerek kalmadan kullanabilirmişiz. Böylelikle içerisindeki asiti kırıyormuşuz. Ben bir de ısıttıktan sonra içerisine lavanta yağı damlatıyorum biraz. Hem gece banyosundan sonra sakinleştirip daha güzel uyumasını sağlıyor. Nemlendirici olarak mustelanın nemlendiricisi ve anlattığım zeytinyağı karışımım favorim. Banyo sonrası zeytinyağını, gün içerisinde ya da banyo yaptırmadığım günde de mustelayı kullanıyorum ben.
Eğer pişik gibiyse de başka şeyler de önerebilirim ki pişiklerde de farketmediğinde yara oluyor. Oğlumun yarılmış gibi oluyor, kanıyor mesela. Beyaz kabuk bağladığı oldu görmediğim yerde.. Ben çok şey denedim, ne duysam denedim diyebilirim hatta.. Pişik için sudocrem, mustela stelactive ve hametan tek geçerim. Dönüşümlü kullanıyorum ben bunları. Terlediyse de mutlaka pişik gördüğüm yerlerini (kol altları, boynu, diz arkası, kol kıvrımı, kulak arkası) hemen ya ılık suyla ya da uni baby yenidoğan mendille silip kuruluyorum arkasından hemen kremini sürüyorum.
bizimki kadar oldugunda adana durume gecer artik. Biberona da şalgam.
E gidişat o
Maşallah gözün aydın topiğin ilk anneci bebeğiKızımı severken anne boncuk, anne prenses, anne kuzu falan diyordum. Altına yaptığında anne boklu diyordum. Yani hemen hemen her şeyin başında anne vardı. Hatta bazen hızımı alamayıp anne nazya diye sesleniyordum. Veee emeklerimin karşılığını aldım. İki gündür anne diyor. Bilinçli olarak bana seslenmiyor tabi ama sonuçta ağzından çıkıyor
Ben kullanıyorum gece 2 kere sürüyorum arkadaşımın doktoru dentinox diye bir jel yazmış diş doktorlarıda onu tavsiye ediyormuş..Hanımlar calgel jel kullanınızmı diş çıkarken kullanan warmı??
Aklıma geldi. Bizim doktor jel hiçbirşey vermedi. Yalnız dişlerini temiz bir bezle silin dedi. Aslında ROCS var ama 3 yaşına kadar macun kullanmayın. Dişler çıksın sonra fırça önereceğim dedi.Ben kullanıyorum gece 2 kere sürüyorum arkadaşımın doktoru dentinox diye bir jel yazmış diş doktorlarıda onu tavsiye ediyormuş..
aynen aglarken hanneee diye agliyor bazenBenimki de diyo bayadir ama annii diyo o da sayılır mi
Sayılır sayılır. İlk önce anni diye çıkar. Zaten "a" sesli ve "n" harfi nasal zor bir harftir. Çıkartabiliyorsa aferin ona :)Benimki de diyo bayadir ama annii diyo o da sayılır mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?