Benimki de diyo bayadir ama annii diyo o da sayılır mi
Bu damağı hafif uyusturuyor canım ağrıyı hafifletiyor birde antiseptik özelliği varmış..Aklıma geldi. Bizim doktor jel hiçbirşey vermedi. Yalnız dişlerini temiz bir bezle silin dedi. Aslında ROCS var ama 3 yaşına kadar macun kullanmayın. Dişler çıksın sonra fırça önereceğim dedi.
Oyy tesekkur ederiz teyzesiSayılır sayılır yerler seninkinin anniiisini Maşallah kırmızı da pek yakışmış Allah nazarlardan korusun
Sayılır sayılır. İlk önce anni diye çıkar. Zaten "a" sesli ve "n" harfi nasal zor bir harftir. Çıkartabiliyorsa aferin ona :)
Nasıl insanın ısırası geliyo dimii oyy yerler onlarıaynen aglarken hanneee diye agliyor bazen
Ben kullanıyorum gece 2 kere sürüyorum arkadaşımın doktoru dentinox diye bir jel yazmış diş doktorlarıda onu tavsiye ediyormuş..
Benimki pipiden uyumuyormuş sanırım canım dün banyoda açalım dedik komple kapanmış biraz acabildik üşümesin diye uğraşmadık cok rahat uyudu gece,bugün öğlen uyurken dizlerini birbire çarpıyordu açtım baktım ucunda bir damla çiş komple örtülmüş aldım elime bebanteni yavaş yavaş açtım çıkardım kafasını Annem zeytin yağı kızdır koy bir kavanoza gün aşırı sür sıyır dedi bir güzel azarladı beni torunumu çatlatcanizmi diye..Seninki de çok kalkıyor ya gece o yüzden anlattım..Cumartesi goturucem doktora..Oyy tesekkur ederiz teyzesiHepimizinkini korusun canimm
Bebeğin gece huzursuz değilse gerek yok tabi canım biz en son yarım saate bir kalkiyorduk uyku hiç yoktu o yüzden kullandık..Ben kullanmıyorum. Gerek de duymadık şimdiye dek
Oyy kuzum kiyamam yaaBenimki pipiden uyumuyormuş sanırım canım dün banyoda açalım dedik komple kapanmış biraz acabildik üşümesin diye uğraşmadık cok rahat uyudu gece,bugün öğlen uyurken dizlerini birbire çarpıyordu açtım baktım ucunda bir damla çiş komple örtülmüş aldım elime bebanteni yavaş yavaş açtım çıkardım kafasını Annem zeytin yağı kızdır koy bir kavanoza gün aşırı sür sıyır dedi bir güzel azarladı beni torunumu çatlatcanizmi diye..Seninki de çok kalkıyor ya gece o yüzden anlattım..
Ne guzel sen ihmal etmemissin..Bende deri altı iltihaptan korktum Allah a şükür tertemizdi ama cumartesi götürcez doktoruna sünnet derse yaptircaz yok sıyır ın birşey olmaz derse banyodan banyoya siyirmaya devam ederiz ben uzun zamandır bırakmıştım ya eşek kafam canı acır diye kiyamamaktan çocuğu hasta etcekmisim nerdeyse..Oyy kuzum kiyamam yaaher banyoda siyiriyorum canım bugun yine baktım bisey yok buyuk oğlanda cok çektik yapışıkti onun icin surekli kontrol ediyorum ama enfeksiyon da olabilir bilmiyorum ki bakalım yarın asi var kan tetkiki yapılacak idrarı da söylerim
Kızımı severken anne boncuk, anne prenses, anne kuzu falan diyordum. Altına yaptığında anne boklu diyordum. Yani hemen hemen her şeyin başında anne vardı. Hatta bazen hızımı alamayıp anne nazya diye sesleniyordum. Veee emeklerimin karşılığını aldım. İki gündür anne diyor. Bilinçli olarak bana seslenmiyor tabi ama sonuçta ağzından çıkıyor
Kızım 3 aylıkken azı dişini çıkardı. Gerçi o zaman ucu göründü ve hala öyle duruyor. İlerlemedi. Bebeğim küçük olduğu için o zamanlar araştırmıştım. Dentinox için masum ve etkili demişlerdi.Ben kullanıyorum gece 2 kere sürüyorum arkadaşımın doktoru dentinox diye bir jel yazmış diş doktorlarıda onu tavsiye ediyormuş..
Insan bilemiyo ki iste :/ ben ilkinde dokunmaya korkuyodum pipiye davul gibi sisip yapışacagini bilsem yapmazmiydim ama tecrübe olduNe guzel sen ihmal etmemissin..Bende deri altı iltihaptan korktum Allah a şükür tertemizdi ama cumartesi götürcez doktoruna sünnet derse yaptircaz yok sıyır ın birşey olmaz derse banyodan banyoya siyirmaya devam ederiz ben uzun zamandır bırakmıştım ya eşek kafam canı acır diye kiyamamaktan çocuğu hasta etcekmisim nerdeyse..
canım Benım bebegımız de erkek sıyırmak mı gerekıyo anlamadım Kı ben hıc yapmadım Yalnısmı yapıyorum Banada anlatın lütfenNe guzel sen ihmal etmemissin..Bende deri altı iltihaptan korktum Allah a şükür tertemizdi ama cumartesi götürcez doktoruna sünnet derse yaptircaz yok sıyır ın birşey olmaz derse banyodan banyoya siyirmaya devam ederiz ben uzun zamandır bırakmıştım ya eşek kafam canı acır diye kiyamamaktan çocuğu hasta etcekmisim nerdeyse..
Benımkı de anne mama Dıyo
Benim kız da bi süredir ba ba diye ağlıyor
Eşim tetikte bekliyor ama kızım baba demedi. Be be dedi
Benim kız da bi süredir ba ba diye ağlıyor
Benim oğlumda sinirlenince aglayinca anne diyorKızımı severken anne boncuk, anne prenses, anne kuzu falan diyordum. Altına yaptığında anne boklu diyordum. Yani hemen hemen her şeyin başında anne vardı. Hatta bazen hızımı alamayıp anne nazya diye sesleniyordum. Veee emeklerimin karşılığını aldım. İki gündür anne diyor. Bilinçli olarak bana seslenmiyor tabi ama sonuçta ağzından çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?