Anaaa Kaynanalar çıldırmış olmalı
Nasıl yani emzirdi
Ne demek emzirdi nasıl emzirirBenim cadı kaynana emzirdi bile ama dün onagitmek istemedi ddöndü sarıldı bana beni gördü ağladı nasıl mutlu oldum
Ay inanmıyorum bu nasıl bi zihniyet yaŞöyle ki canım ben sexaryadan çıktım odaya geldim odanın tuvaletine goturup benden önce o emzirmis ben odaya geldiğimde zangir zangir titriyodum hiçbirşey hatırlamıyorum enson 4 aylıkken emzirirken yakaladim tartıştık o zaman öğrendim ki nerde fırsat bulduysa emzirmis
Ben en son kapiyi kilitlemistim. Niye agliyormus sanki biraktim kactim.İyi geceler kızlar
Bizde 2 geceliğine kV ye geldik. Sinir habi geçiriyorum. Az önce kızım ağladı mama yemesi gerekiyor pat kV odaya girdi kapı çalmak falan yok! Kız ağlıyor onun için geldim dedi ya sabır çektim. Eşim mamayı hazırladı kadın ikide bir girip çıkıp duruyor. Eşim uyardı gelip durma git yat dedi yoksa ben diyecektim yani. Ayıp bişey!
Ay yavrum bize bile belli etmemissinKv çilesi çeken arkadaslar halinize şükredin en azından bi süreliğine katlanıyorsunuz biz birlikte yasıyoruz daha dogrusu resmen dayatma yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar almaz psikolojim bozuldu artık kendi evimde huzurum yok bide kimseye belli etmemeye calisiyorum,yoruldum tükendim her gun tartismasını yapıyoruz esimle o bana karsi mahcup bisey diyemiyo bende ona kiyamayip sesimi çıkarmadım yıllardır ama artık delirmenin eşiğine geldim okul tatil olur olmaz cocukları alıp annemlere gidicem esime de bi care bul yoksa bu evde yasamak istemiyorum artık her gun dua ediyorum ondan kurtulmak icin dedim bozuldu ama bende bozuldum napim
Cunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumAy yavrum bize bile belli etmemissinzor ya neden birliktesiniz bilmiyorum ama olmuyor onu biliyorum. Saat saydigimi biliyorum resmen.
Cunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumkadının normal konuşması bile yan komşulardan duyuluyo kaldiki bu mutemadiyen bağıriyo gun asırı sebepsiz kavga çıkarıyo sesi kısılana kadar bağıriyo yedi komşuya gidiyo ses kac kere kapıya geldiler hamileliğim burnumdan geldi kafamı duvarlara vurduğumu bilirim . Sessiz ol çocuk uyuyo deriz iki katı bağırır o yüzden demiyorum artık oglum uyuyunca kucağımdan bırakmıyorum dişlerimi sıka sıka icime ağlaya ağlaya oturuyorum
Dugun oldugundan beri bizde onceleri yazları kendi evine giderdi ama 6-7 yıldır hic gitmiyo yalnız kalamıyo. Esim tabiki müdahele ediyo o benden fazla bıktı ama kadın cirkef ne laftan anlıyo ne halden bi gun esime cok baskı yaptım su an istemiyorum simdi ne yapacaksan yap dedim ne yapayım kapının önüne mi koyayım dedi elim kolum bağlandı benimde :/Off çok zor ya. Ne kadar iyi olursa olsun evde yabancı birinin sürekli varlığı çok can sıkıcıdır eminim. Gerekli durumlarda eşin müdahale etmeli. Sineye çekeyim de deme içine atma, en olmadı eşine anlat. Hep gelin evine gidilir ama Bence herkes kızında kalmalı illa birinde kalacaksa. Ne zamandır sizde?
Allah kolaylik versin ne diyeyimCunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumkadının normal konuşması bile yan komşulardan duyuluyo kaldiki bu mutemadiyen bağıriyo gun asırı sebepsiz kavga çıkarıyo sesi kısılana kadar bağıriyo yedi komşuya gidiyo ses kac kere kapıya geldiler hamileliğim burnumdan geldi kafamı duvarlara vurduğumu bilirim . Sessiz ol çocuk uyuyo deriz iki katı bağırır o yüzden demiyorum artık oglum uyuyunca kucağımdan bırakmıyorum dişlerimi sıka sıka icime ağlaya ağlaya oturuyorum
Aminn canimm âmin. Bizimki yürüyo aksama kadar fir donuyo evde ama boyle rahatı nerde bulacak kendi evinde gecen yaz gorumcem götürdü bir gece bile kalamamış hemen aradı ben geri geliyorum diyeAllah kolaylik versin ne diyeyimannemler 7 kardeş anneannem tek kaliyor ki zor yürüyor ihtiyaçlarını tam olarak karşılayamıyor buna ragmen ne gelinlere ne kizlara gitmiyor rahat edemem diye. Bak kac gündür babamdayim evimi özledim. Bir insan nasil rahat eder mutlu olur böyle ben anlamiyorum ya.
Yok artık yaAminn canimm âmin. Bizimki yürüyo aksama kadar fir donuyo evde ama boyle rahatı nerde bulacak kendi evinde gecen yaz gorumcem götürdü bir gece bile kalamamış hemen aradı ben geri geliyorum diye
O yuzsuzlesmis afedersin artikAminn canimm âmin. Bizimki yürüyo aksama kadar fir donuyo evde ama boyle rahatı nerde bulacak kendi evinde gecen yaz gorumcem götürdü bir gece bile kalamamış hemen aradı ben geri geliyorum diye
Katiliyorum sonuna kadar...Yok artık yakendi evi var eli ayağı tutuyor ne demeye sizde kalıyor hem de yıllardır!!! Düğünden beri diyosun ya nerden baksan vardır bi 15 yıl falan. Valla canım diğerleri iyiymiş kötüymüş bilmem de sen eli öpülecek kadınsın vallahi. Ben dayanamazdım o kadar,eşim de anlamazsa biterdi evlilik falan. Hayır bi de kendini bilen bi kadın olsa acırsın ağzı var dili yok diye
Rahatsız herhalde sağlıklı bir insanın yapacağı haraket değilŞöyle ki canım ben sexaryadan çıktım odaya geldim odanın tuvaletine goturup benden önce o emzirmis ben odaya geldiğimde zangir zangir titriyodum hiçbirşey hatırlamıyorum enson 4 aylıkken emzirirken yakaladim tartıştık o zaman öğrendim ki nerde fırsat bulduysa emzirmis
Kıyamam sana Allah yardımcın olsun biran evvel kızı iyileşir de gider inşallahKv çilesi çeken arkadaslar halinize şükredin en azından bi süreliğine katlanıyorsunuz biz birlikte yasıyoruz daha dogrusu resmen dayatma yaşadıklarımı anlatmaya kalksam sayfalar almaz psikolojim bozuldu artık kendi evimde huzurum yok bide kimseye belli etmemeye calisiyorum,yoruldum tükendim her gun tartismasını yapıyoruz esimle o bana karsi mahcup bisey diyemiyo bende ona kiyamayip sesimi çıkarmadım yıllardır ama artık delirmenin eşiğine geldim okul tatil olur olmaz cocukları alıp annemlere gidicem esime de bi care bul yoksa bu evde yasamak istemiyorum artık her gun dua ediyorum ondan kurtulmak icin dedim bozuldu ama bende bozuldum napim
Çok zor ya biran evvel gider inşallah..Cunku ben yıllardır ağzımı açıp tek kotu kelime etmedim edememde yaşlı basli insana bağırıp kotu bisey diyip sonra hic bisey olmamış gibi yaşantıma devam edemem benim ona kotu bi sey demem artık son nokta olur bi daha yüzüne bakamam o da bundan mutevellit kimseye gitmiyo tabi burda benim ömrümden yiyip kendininkine ekliyo bi kızı var tek ümidim oydu o da üçüncü kez ameliyat oluyo mesane problemi var onu duyunca yıkıldım zaten oğlunun biri akciğer kanserinden vefat etti digeri de serkeş bi hayat yaşıyo eşiyle bi dargın bi barışık bi Antalya bi İzmir bi Afyondalar düzenleri yok dolayısıyla tek kapı biz kalıyoruz ama ben buna mecbur olmaktan yoruldum döktüğünü saçtığıni önünü arkasını toplamayı geçtim tenceremi tavamı çaydanlıklarımi yakmasını geçtim kasıklarımı çatallarımi çöpe atmasını geçtim nankör ve bencil olmasa..surekli şikayetçi hic bişeyden memnun degil ahh bide o gür ve kart sesi yok mu duydukca nefretim artiyo ben nefret kelimesini hic bi cümlede kullanmazken simdi dilimden düşürmüyorumkadının normal konuşması bile yan komşulardan duyuluyo kaldiki bu mutemadiyen bağıriyo gun asırı sebepsiz kavga çıkarıyo sesi kısılana kadar bağıriyo yedi komşuya gidiyo ses kac kere kapıya geldiler hamileliğim burnumdan geldi kafamı duvarlara vurduğumu bilirim . Sessiz ol çocuk uyuyo deriz iki katı bağırır o yüzden demiyorum artık oglum uyuyunca kucağımdan bırakmıyorum dişlerimi sıka sıka icime ağlaya ağlaya oturuyorum
Anladığım kadarıyla eşin anlayışlı ve sana destek olan bir eş ,adamda çaresiz kalmış tek çözüm kızının iyileşmesi ozaman yollayabilirsiniz ancak başka türlü gitmez.Dugun oldugundan beri bizde onceleri yazları kendi evine giderdi ama 6-7 yıldır hic gitmiyo yalnız kalamıyo. Esim tabiki müdahele ediyo o benden fazla bıktı ama kadın cirkef ne laftan anlıyo ne halden bi gun esime cok baskı yaptım su an istemiyorum simdi ne yapacaksan yap dedim ne yapayım kapının önüne mi koyayım dedi elim kolum bağlandı benimde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?