Allah dağına göre kar verir demişler Allah tan benim kayınvalide melek gibi yoksa nasıl olurdu bilmem..Çok hakeden var çok ama onlarda gelinin gözü açılana kadar yaparlar, gelinin azıcık gözü açılsın biraz zor yaparlar..Ondan sonrada gelin niye gelmiyor olur..
Bende öyle diyorum canım benimde sınavım buymuş diyorum kızındada çok kalmaz sanmıyorum halbuki enişte arkeolog yaz boyu kurban bayramına kadar şehir dışında kazıda oluyo bu ay sonu gidecek işte görümcem yalnız kalıyoAllah ta seni bu kadınla sınıyor herhalde, hasta ya biran evvel kızı iyilessin çekip gitsin
Şöyle ki bebek baya kilolu doğmuş ben görmedim öyle dediler hatta kilosu nazar değer diye sordum söylemediler
İşte geçen gittiğimde ilk kez gördüm hiç öyle kilolu değil. Kızımın 4 aylık hali gibi. Bende tombul tombul bi bebek bekledim
Onlara göre bebek her şeyi yer. Anne karnından böyle doğar
KV demin anlattı bi komşusu 3 aylık bebeğe her şeyi yedirmiş turşu suyu bile içirmiş Yok artık dedim
Benimki cok seviyor :) babamdan istedim dün tamam almis normali de bir tane de sosis balon almis. Ailecek denemedigimiz yöntem kalmadi yok sismiyor ekteki kadar sisti anca :-/
Önceki geldiklerimde yapmamıştı ilk kez dün yaptı bu gecede yaparsa eşime söyleyeceğim rahatsız oluyorum girmesin dicem ki biliyorum elimde rahatsız olduE onun odaya dalmasi daha yanlis :-/
O cocuklar buudugunde hastaliklarla ugrasacaklar bunun gibi cahiller yuzunden. Allah akil fikir versin
Hatirlarsaniz yasmistim bi önceki gelisinde benim kaynana emzirmek bile istedi neymis efendim yaşli bi kadin çöpte bebek bulmus emzirmis sutu gelmis Allah'ın isine karismamda bu da sapkinlik degil de ne yanii..
İşte bunu anlatamıyorum böyle dediğimde Dr ne bilirmiş diyorlar sonuçta her gıdanın verileceği bi ay bi yaş var ona göre zaten vermeye çalışıyorum
Sen tutupta her şeyi erkenden verirsen obezde olur kolesterol de olur bağırsak mide rahatsızlığı da olur....
İnşallah..Bebek su an bisi olmadigi icin sorun yok saniyorlar. Ama zaten ilerde cikiyor, insallah o masum yavrucuklara da bisi olmaz
bu arada kv demisken , benimki aslinda babane olmak icin kendini genc goruyor. Arkadaslari faLan genc yasta babane oldun diyorlarmis.insanlar bakiyormus anne olmak icin yasli, babane olmak icin genc diye dusunuyorlarmis ( yorumu bu)
Hazir degildi sanirim.yas 55
Eşim anlayışlı mahcup bana karşı cennetliksin der her zaman bir dediğimi ikiletmez zaten o da öyle olmasa çoktan giderdim herhalde dediğin gibi tek çözüm görümcemin iyileşip onu götürmesi
Sonunda bisiklet pompasiyla patlattik
Düşünmüyorlar ki9
Önceki geldiklerimde yapmamıştı ilk kez dün yaptı bu gecede yaparsa eşime söyleyeceğim rahatsız oluyorum girmesin dicem ki biliyorum elimde rahatsız oldu
Sonuçta kızımı emziriyorum kapıyı açıyor arkadan kayınpeder falan geçse ne kadar ayıp. Saklı saklı mı emzircem odada
Cebime girsinbu arada kv demisken , benimki aslinda babane olmak icin kendini genc goruyor. Arkadaslari faLan genc yasta babane oldun diyorlarmis.insanlar bakiyormus anne olmak icin yasli, babane olmak icin genc diye dusunuyorlarmis ( yorumu bu)
Insallah canimm evde kimsede huzur bırakmadıCok uzuldum canimnele yasiyormussun
Insallah kizi iyilesir de defolup gider
Müziği bahane etmiş bence odaya girmek için.Düşünmüyorlar kibir kere gece 3 hamileyim acti kapiyi lak diye müzik sesi geliyor siz mi dinliyonuz diye. Dedim ne alaka???? Kapidan anlarsin ayrica dimi?
benim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonderbu arada kv demisken , benimki aslinda babane olmak icin kendini genc goruyor. Arkadaslari faLan genc yasta babane oldun diyorlarmis.insanlar bakiyormus anne olmak icin yasli, babane olmak icin genc diye dusunuyorlarmis ( yorumu bu)
Yok anne film cekecegiz birazdan diyecen de anlamaz iste.Müziği bahane etmiş bence odaya girmek için.
Bu kV lerde oğullarının özel hayatını mı merak ediyor nedir tövbe töbvee
Bi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diyebenim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?