2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Canim kayinvalide melek olsa kanadi carparmis.
Katiliyorumm bu lafa

Allah ta seni bu kadınla sınıyor herhalde, hasta ya biran evvel kızı iyilessin çekip gitsin
Bende öyle diyorum canım benimde sınavım buymuş diyorum kızındada çok kalmaz sanmıyorum halbuki enişte arkeolog yaz boyu kurban bayramına kadar şehir dışında kazıda oluyo bu ay sonu gidecek işte görümcem yalnız kalıyo

O cocuklar buudugunde hastaliklarla ugrasacaklar bunun gibi cahiller yuzunden. Allah akil fikir versin

9
E onun odaya dalmasi daha yanlis :-/
Önceki geldiklerimde yapmamıştı ilk kez dün yaptı bu gecede yaparsa eşime söyleyeceğim rahatsız oluyorum girmesin dicem ki biliyorum elimde rahatsız oldu

Sonuçta kızımı emziriyorum kapıyı açıyor arkadan kayınpeder falan geçse ne kadar ayıp. Saklı saklı mı emzircem odada

O cocuklar buudugunde hastaliklarla ugrasacaklar bunun gibi cahiller yuzunden. Allah akil fikir versin

İşte bunu anlatamıyorum böyle dediğimde Dr ne bilirmiş diyorlar sonuçta her gıdanın verileceği bi ay bi yaş var ona göre zaten vermeye çalışıyorum

Sen tutupta her şeyi erkenden verirsen obezde olur kolesterol de olur bağırsak mide rahatsızlığı da olur....

Hatirlarsaniz yasmistim bi önceki gelisinde benim kaynana emzirmek bile istedi neymis efendim yaşli bi kadin çöpte bebek bulmus emzirmis sutu gelmis Allah'ın isine karismamda bu da sapkinlik degil de ne yanii..

Aa ben hatirlamadim, ne dedi oylece ben emzirmek istiyorum mu dedi, ne tepki verdin?
Amac neymis? Gitsin baskasin emzirsim tovbe yaa

Sevmesi benim hosuma gidiyor sevsin tabii ki torunu, annemler de cilgin gibi seviyorlar, sonucta anneleri biziz.
Ama rol calmasinlar

Bebek su an bisi olmadigi icin sorun yok saniyorlar. Ama zaten ilerde cikiyor, insallah o masum yavrucuklara da bisi olmaz

bu arada kv demisken , benimki aslinda babane olmak icin kendini genc goruyor. Arkadaslari faLan genc yasta babane oldun diyorlarmis.insanlar bakiyormus anne olmak icin yasli, babane olmak icin genc diye dusunuyorlarmis ( yorumu bu)

Hazir degildi sanirim.yas 55

Benim annemde 55 yaşında ilk torunu. Torunu olmasını çok istiyordu açıkçası

KV 54 yaşında ve kızım 3. Torunu

Senin kV ilginç geldi bana. Çok yaşlı değil evet ama sonuçta evli oğlun varsa da toruna hazır olmalısın diye düşünüyorum

Eşim anlayışlı mahcup bana karşı cennetliksin der her zaman bir dediğimi ikiletmez zaten o da öyle olmasa çoktan giderdim herhalde dediğin gibi tek çözüm görümcemin iyileşip onu götürmesi

Cok uzuldum canimnele yasiyormussun
Insallah kizi iyilesir de defolup gider

Düşünmüyorlar ki bir kere gece 3 hamileyim acti kapiyi lak diye müzik sesi geliyor siz mi dinliyonuz diye. Dedim ne alaka???? Kapidan anlarsin ayrica dimi?

Düşünmüyorlar ki bir kere gece 3 hamileyim acti kapiyi lak diye müzik sesi geliyor siz mi dinliyonuz diye. Dedim ne alaka???? Kapidan anlarsin ayrica dimi?
Müziği bahane etmiş bence odaya girmek için.

Bu kV lerde oğullarının özel hayatını mı merak ediyor nedir tövbe töbvee

benim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonder

benim annem 48 yaşında annane oldu. eheh hangi arkadaslarmis genc diyen bize gonder
Bi arkadaşımın annesi 14 yaşında evlenmiş 15 de arkadaşımı doğurmuş arkadaşımda 21 yaşında anne olunca annesi 36 yaşında anneanne olmus oldu :) kadın ölüyodu torunum da torunum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…