2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Allah'ım bu nasıl bir zihniyettir ya nasıl bir kiskancliktir koru yarabbim ben yalniz birakmayayim hiç oğlumu bu kadinla ne verebilirsin bebeğe nasıl bir tatmin sagliyorsa emzirmek ooffff yarabbbim.. Kafa gitti benim koru yavrularimizi Allah'ım.

Evlendigimizden beri langirt diye girer odamiza adeti hep kilitlidir kapim o yuzden ama cocukla şimdi acik tutuyorum kapiyi odada cok rutubet var gecen gece daldi iste yazdim sizlere de el cirparak sakinlestircek bebeği akli sira

Ay yavrum bize bile belli etmemissin zor ya neden birliktesiniz bilmiyorum ama olmuyor onu biliyorum. Saat saydigimi biliyorum resmen.

Ev ev üstüne olmuyor hele kv ile öhhggg kısa sure bile cekilmiyor ne zaman gitcek diye bakiyorum.

15 sene sustum bu eve taşınınca lafi soktum ev kucuk zaten 3gunden fazla misafir agirlayamayiz diye bebek ildu yine gelip 10 gün kaliyor ev ayni 1 oda 1 salon.

Anne işte atsan atılmıyor satsan satılmıyor adamlarada üzülüyorum iki arada bir derede kalıyorlar.. Bu sürekli problem olan ebeveynler den nefret ediyorum gül gibi yuvaları dağıtıyorlar huzur kaçırıyorlar.. Allah ıslah etsin bunları .İnşallah bizde bunlar gibi olmayız yaşlanınca.. Allah elden ayaktan düşmeden ölmeyi nasip etsin çok zor..

Olmuyor ya biz geliriz diyorum hep en azindan ne zaman eve gelecegim belli. O gelince gitmiyo

Ayy inanmiyorum. Sadece hastanede yaptigini hatirliyorum. Firsat buldukca emzirmis ne demek ya psikolojik tedaviye ihtiyaci var

Kendi annem bile olsa hiç kimsenin öyle odaya dalmasını kabullenemem... çoğu kV nin huyu demekki..
Yazını okuyunca kendi yazdıklarımdan utandım.. Allahım sabır versin ben 2 gün zor dayanıyorum evime gitmek için saat sayıyorum..
Dua edicem inş en kısa her şey istediğin gibi düzelir..

Ben en son kapiyi kilitlemistim. Niye agliyormus sanki biraktim kactim.
Odanın kilidi de yok aksi gibi hem kilitlesem de yanlış anlar vallahi

Anladığım kadarıyla eşin anlayışlı ve sana destek olan bir eş ,adamda çaresiz kalmış tek çözüm kızının iyileşmesi ozaman yollayabilirsiniz ancak başka türlü gitmez.
Eşim anlayışlı mahcup bana karşı cennetliksin der her zaman bir dediğimi ikiletmez zaten o da öyle olmasa çoktan giderdim herhalde dediğin gibi tek çözüm görümcemin iyileşip onu götürmesi

sagol canımm inşallahh

Hayir oglu da küçük kadinin git onla oyna ya. Angiedare e ayri üzüldüm carnat onunki ayri alem filiz_ank benimkinden farksiz... ne diyeyim.
Allah hepimize sabır versin..

Benim tek isteğim kızımı büyütürken bana karışmasın tamam tecrübeli olabilir ama ben büyütürüm kızımı. Benim zıttıma davranmasın yeter

Amin canım

Yanlız bisoru nunki tam dövmelik yani o sakin davranmış oğlumu kayınvalidenin memesinde hayal edemiyorum neyse susayım ben..Çok fena çooook

Evett hayali bile çok kötü
bisoru allah sabır versin

Benimki eminim yapmaz böyle bişey çünkü benim eşimin de süt annesi var kV yokken başka bi kadın emzirmiş o kadına hala kızar hiç sevmem öyle şeyi der. Ordan biliyorum

Allah hepimize sabır versin..

Benim tek isteğim kızımı büyütürken bana karışmasın tamam tecrübeli olabilir ama ben büyütürüm kızımı. Benim zıttıma davranmasın yeter
amin canım aminn bana biraz nefes aldırsa ona bile razıyım 7/24 tepemde yanımda oturuyor dır dır söyleniyo laf sokuyo

Buranın tek iyi yanı temiz hava alıyoruz. Eşimin ailesinin kuzuları tavukları falan var. En azından kızım için organik yumurtamız her zaman oluyor inş alerjisi de geçerse yediririm

Taze sütüde halası verir yoğurdunu onunla yapııyorum ara sıra keçi sütü bile buluyorum

E onun odaya dalmasi daha yanlis :-/

Yanlız bisoru nunki tam dövmelik yani o sakin davranmış oğlumu kayınvalidenin memesinde hayal edemiyorum neyse susayım ben..Çok fena çooook
Ben ilk dogumda uyuyakalmistim yanimdaki kadinin bebegini kaynanasi emzirmis sut yok zaten kuru memeyle. Anneninki meme degil zaten ya memeye alissin diye vermis. Annem sok tabi. Garibim sarilik olmustu

Bebek nasil? Asiri kiloludur yazik yaa.ne bilincsizlik

Şöyle ki bebek baya kilolu doğmuş ben görmedim öyle dediler hatta kilosu nazar değer diye sordum söylemediler

İşte geçen gittiğimde ilk kez gördüm hiç öyle kilolu değil. Kızımın 4 aylık hali gibi. Bende tombul tombul bi bebek bekledim

Onlara göre bebek her şeyi yer. Anne karnından böyle doğar

KV demin anlattı bi komşusu 3 aylık bebeğe her şeyi yedirmiş turşu suyu bile içirmiş Yok artık dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…