Kirmizi aldim tozludan elbise gibi giyerim diye de koooocamanmis. Mankenlerde nasil oyle durdu anlamadim :-/Fusyayi mi aldiniz?
Aa :) nasildi?Ben de gezmekten geldim konusalim.bugun anne bebek yogasina gittik
Kirmizi aldim tozludan elbise gibi giyerim diye de koooocamanmis. Mankenlerde nasil oyle durdu anlamadim :-/
Aa :) nasildi?
O evet. Tamam cok rahat da cadir gibiResmini yollamistin ya bi tane diger gruba o di mi?
Onun siyahini giymis arkadasim cok rahat diyordu bir kac rengi varmis
Yavrum benim ya aferin onaGozlerimizi kapatip huzur bulalim derken benimki kahkaha atarak, ciglik atip bagirarak o guzel ortami bozdu
Sakin seyler bize gore degil.hareketlerde de guldu, sosyal bebek yaa
Aynen canım boyunu da biraz kisalttircam benKol altindan beri iki taraftan aldirsak olmaz mi?
Ben o koyu fusyayi aldım bi tanede fıstık yeşili baska bi model aldım o tam oldu bedenliydi ama o zatenKirmizi aldim tozludan elbise gibi giyerim diye de koooocamanmis. Mankenlerde nasil oyle durdu anlamadim :-/
Yaaa cok güzell canım çekti :/bebeem Canim sevgiler ablamin balkondan cekiyom
Yahu boyunu 1.42 yazmislar. Dedim ben 1.60 demek elbise gibi olur. Sürünüyor yere. Çektim mi ben?Aynen canım boyunu da biraz kisalttircam ben
Haha :)) hayal ettim bi an Recep ivedigin yoga sahnesi geldi aklımaGozlerimizi kapatip huzur bulalim derken benimki kahkaha atarak, ciglik atip bagirarak o guzel ortami bozdu
Sakin seyler bize gore degil.hareketlerde de guldu, sosyal bebek yaa
Bedenli 40 aldim bir tane yapismasin uzerime sicaklamayayim diye. 20liralik birseydi. Ama cok iyi cikti mali falan ya iki tane alsam iyiymis.Ben o koyu fusyayi aldım bi tanede fıstık yeşili baska bi model aldım o tam oldu bedenliydi ama o zaten
Benim deHaha :)) hayal ettim bi an Recep ivedigin yoga sahnesi geldi aklıma
Ben 42 aldım anca olduBedenli 40 aldim bir tane yapismasin uzerime sicaklamayayim diye. 20liralik birseydi. Ama cok iyi cikti mali falan ya iki tane alsam iyiymis.
Kalip farkidir oBen 42 aldım anca oldu
HöeYaaaa noldu ben hala soklardayim söyleyemedim de kv gitti bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?