Kargo gelecekti adres yanlismis. Ben kargo yakin diye hatirliyordum yanlış kargo kalmis aklimda yürü yürü yol bitmedi. Arkadasa gececektim o kadar yolu geri dönüp bi o kadar daha yürüdüm. Eve dönerken yine yürüdüm. Neden çünkü esime al beni diyemedim. Neden çünkü arabanin anahtari benim cantadaydi :-/ bu arada arkadasimla kkdan tanistik :)Zayıflamak için mi yürüdün git yat dinlen guzelim ,bende yatcam şimdi tel kapancak şarj ım bitiyo..
Ay tel kapanıyor çok öptüm kızlarrrrrİyi geceler
AaAA ne kadan güzel kk arkadaşı haKargo gelecekti adres yanlismis. Ben kargo yakin diye hatirliyordum yanlış kargo kalmis aklimda yürü yürü yol bitmedi. Arkadasa gececektim o kadar yolu geri dönüp bi o kadar daha yürüdüm. Eve dönerken yine yürüdüm. Neden çünkü esime al beni diyemedim. Neden çünkü arabanin anahtari benim cantadaydi :-/ bu arada arkadasimla kkdan tanistik :)
Evet o buldu beni :) evlerimiz yakin sayilir yürüyerek yarim saat falan 1 ay var bebeklerimizin arasinda. Yürüyüş isi iyi oldu ya. Öğlen kasarli sarmisakli ekmek yaptiydim soylemesi ayipAaAA ne kadan güzel kk arkadaşı haBosver yürüyüş olmuş sanada, birsuru kalori yakmışsın
:/Hem ne fena. Küsüp sirtimi dönüyordum uyumuyor diye sirtimi tekmeliyordu :-/
Bizimde saat başı uyandı :/Ben bu gün ilk defa jel sürdüm etki etmedi sandım ilkten ama 10 .20 de yattı çocuk daha uyanmadi . Dış çıkarken benim ki 20 dakka da bi uyanıyor gece 3 e kadar
.maşallah diyim yine
Üst dişler daha mı zor çıkıyor ki? :/Bizim alt dişlerde olmadı ama üst dişten önce Ateş oldu ve onun sonucunda da biraz huzursuzluk
Sağol canım amin inşallah:)Canım siznde dişinz hayrlı olsun darısı bize inş
Ayy gözünüz aydın maşallah biz hala yerde sürünüyoruzAy şarjım bitiyo söylemeyi unuttum benimki bugün popo üstü ilerlemeye başladı ya dayısı gibi emeklemiycek popo üstü gidecek herhalde heryere ,çok sevindirik oldum gözlerim doldu ya
Aaa ne kdr güzel kk arkadaşlıkları...ne mutlu sizeKargo gelecekti adres yanlismis. Ben kargo yakin diye hatirliyordum yanlış kargo kalmis aklimda yürü yürü yol bitmedi. Arkadasa gececektim o kadar yolu geri dönüp bi o kadar daha yürüdüm. Eve dönerken yine yürüdüm. Neden çünkü esime al beni diyemedim. Neden çünkü arabanin anahtari benim cantadaydi :-/ bu arada arkadasimla kkdan tanistik :)
Hgb olarak yazar canim. Hemoglobin.
Hemoglobin Can'ım, zaten parmaktan bakıyor bi alete kanı damlatıyor hemen sonuç çıkıyor canım
Ne varsa burda var :))Sağol canım amin inşallah:)
Ayy gözünüz aydın maşallah biz hala yerde sürünüyoruz
Aaa ne kdr güzel kk arkadaşlıkları...ne mutlu size
Çok şükür kaç geceden sonra...Bugün bebisler iyi uyudu herhalde ses seda yok
Konuluyor canim :)Kızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?
Kolay gelsin :) bizde uyumusuz. Ben uyandim tospik uyuyor hala :)Çok şükür kaç geceden sonra...
Ben de temizlik yapıyordum ufak bi kk molası vereyim dedim :)
İnsanimiz yok anacimPek görüsecegimizi sanmasamda o kisilerle yinede iki çift laf edebilmek güzeldii çok sıkılmıstim bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?