2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Zayıflamak için mi yürüdün git yat dinlen guzelim ,bende yatcam şimdi tel kapancak şarj ım bitiyo..
Kargo gelecekti adres yanlismis. Ben kargo yakin diye hatirliyordum yanlış kargo kalmis aklimda yürü yürü yol bitmedi. Arkadasa gececektim o kadar yolu geri dönüp bi o kadar daha yürüdüm. Eve dönerken yine yürüdüm. Neden çünkü esime al beni diyemedim. Neden çünkü arabanin anahtari benim cantadaydi :-/ bu arada arkadasimla kkdan tanistik :)

AaAA ne kadan güzel kk arkadaşı haBosver yürüyüş olmuş sanada, birsuru kalori yakmışsın

AaAA ne kadan güzel kk arkadaşı haBosver yürüyüş olmuş sanada, birsuru kalori yakmışsın
Evet o buldu beni :) evlerimiz yakin sayilir yürüyerek yarim saat falan 1 ay var bebeklerimizin arasinda. Yürüyüş isi iyi oldu ya. Öğlen kasarli sarmisakli ekmek yaptiydim soylemesi ayip yemesi daha ayip

Hem ne fena. Küsüp sirtimi dönüyordum uyumuyor diye sirtimi tekmeliyordu :-/
:/

Ben bu gün ilk defa jel sürdüm etki etmedi sandım ilkten ama 10 .20 de yattı çocuk daha uyanmadi . Dış çıkarken benim ki 20 dakka da bi uyanıyor gece 3 e kadar
.maşallah diyim yine
Bizimde saat başı uyandı :/
Maşallah kuzucuğa jel rahatlattı belki de.

Bizim alt dişlerde olmadı ama üst dişten önce Ateş oldu ve onun sonucunda da biraz huzursuzluk
Üst dişler daha mı zor çıkıyor ki? :/

Canım siznde dişinz hayrlı olsun darısı bize inş
Sağol canım amin inşallah:)

Ay şarjım bitiyo söylemeyi unuttum benimki bugün popo üstü ilerlemeye başladı ya dayısı gibi emeklemiycek popo üstü gidecek herhalde heryere ,çok sevindirik oldum gözlerim doldu ya
Ayy gözünüz aydın maşallah biz hala yerde sürünüyoruz

Aaa ne kdr güzel kk arkadaşlıkları...ne mutlu size

Hgb olarak yazar canim. Hemoglobin.

Hemoglobin Can'ım, zaten parmaktan bakıyor bi alete kanı damlatıyor hemen sonuç çıkıyor canım

Hgb 12.5 yazıyor normal aralıkta gorunuyo. Kan damlası kullanmiyordum bu test yapıldığında 3 hafta once... 2 haftadır bazen 1-2 damla damlatiyorum kullanmasından olur sanirim

Çok şükür yinede güzel uyuduk
Dün aksam misafirlige gittik 8den 10 e30 ankadar oturduk cay myhabbet kv sinin yaptiggi corekten azicik ezip oğlum a da yedirdim eve donuncebcabuk uyudu gece 2 30 gibi gaz sancisiyla uyandi kuzum bi daha disarda bişey yedirmem hoş eve gelince benim bile midem kotuydu anladim ufaklık uyanir gazdan dediyydim offf offf

Kızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…