- 28 Aralık 2015
- 391
- 1.126
- 33
İsyerine getirt :) benimkiler dün geldi. Tozluda baya indirim var.yaz geliyor iste giyecek bir seyim yok. alisveris yapacak zaman yok. internetten alsam kapinin zili bozuk. ev sahibi yaptiracak hala. denemeden alabilir miyim o da ayri mesele. ayh :)
ay bakayim azicik:)) denemeden alabiliyorsun ha tebriklerİsyerine getirt :) benimkiler dün geldi. Tozluda baya indirim var.
40 aldim hafif bol oldu. Standartlardan birinin de daralmasi lazim. Kendimi akrep nalan görüyordum zaar :-/ay bakayim azicik:)) denemeden alabiliyorsun ha tebrikler
Ben koymuştum canım iki günde bir çıkartıp veriyorumKızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?
Sana bol olur demiştim :)40 aldim hafif bol oldu. Standartlardan birinin de daralmasi lazim. Kendimi akrep nalan görüyordum zaar :-/
40 aldim hafif bol oldu. Standartlardan birinin de daralmasi lazim. Kendimi akrep nalan görüyordum zaar :-/
DemistinSana bol olur demiştim :)
3 gunde zor karar verdimyalniz ne cok urun var burda boyle. cilgiiiiin!
Seni beni carmeni alir kuzum standart icine o derece. Cok yukleniyon kendineGözüme toz kaçtı da
Bana bile bol oldu :) efil efil giyerim artık napimDemistine sana bol olmadi mi ya? Cicişler kaldirir dedim bir de. 15 tane lazim onlardan
O mankenlerde niye oyle durmuyo onu anlamadımSeni beni carmeni alir kuzum standart icine o derece. Cok yukleniyon kendine
canim d.dodurucuya at. ufak ufak parcala birer seferlik. dondur. ben yaz için öyle stok yaptım.Kızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?
Aynen ya onu bende anlamadim. Arkadan kistirdilar mi naptilar.O mankenlerde niye oyle durmuyo onu anlamadım
Kol altindan beri iki taraftan aldirsak olmaz mi?Bana bile bol oldu :) efil efil giyerim artık napim
canım gec cevap verdim kusura bakma. tahlil kağıdını aradım. bizim b12 degeri düşük. referans değerleri 130-150 iken bizim 121. cok da düşük degil ama sınırın altında gene.Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.
Kol altindan beri iki taraftan aldirsak olmaz mi?
Kahve ic kahve tok tutar :)Gidip bişeyler yiyim de moralim yerine gelsin
Kol altindan beri iki taraftan aldirsak olmaz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?