2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

yaz geliyor iste giyecek bir seyim yok. alisveris yapacak zaman yok. internetten alsam kapinin zili bozuk. ev sahibi yaptiracak hala. denemeden alabilir miyim o da ayri mesele. ayh :)

Kızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?
Ben koymuştum canım iki günde bir çıkartıp veriyorum

Kızlar balkabağı buzluğa konulur mu? Tek Dilimli bulamadım. Eşim ve ben sevmiyoruz, bebiş desen imkanı yok bitiremez. İçinde 4 ya da 5 dilim var. şimdiye kadar çok ziyan ettim. Etmemenin bir yolu var mı?
canim d.dodurucuya at. ufak ufak parcala birer seferlik. dondur. ben yaz için öyle stok yaptım.

Can'ım kanı kaç çıktı da az dediler? Benim kızımın da 10,2 çıktı kan ilacını günaşırı veriyordum 1 çay kaşığı, onu 1tatlı kaşığına çıkar derdi hemşire.
canım gec cevap verdim kusura bakma. tahlil kağıdını aradım. bizim b12 degeri düşük. referans değerleri 130-150 iken bizim 121. cok da düşük degil ama sınırın altında gene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…