Canim gecmis olsun uyur insallah geceKizim hastaydi iki gündür atesliydi bugun iyi huzursuzluk devam disten dedik diste gelmedi uykusuz gecelerr
yakin sayilirizDüzce canim :)
Evet :) dayimlar orada aslinda bi ara istiyorum da bakalim. Ramazanda olabilir :)yakin sayiliriz
Angiedare gözün aydın. Umarım geri dönmek istemez.
Angiedare ohhh:))hadi gozun aydiiin
Yaaaa gözün aydın daim olsun, gitsin de gelmesinalın beni derse de bi 15 sene de kızında kal biz sıramızı savdık deyin bakmayın gözünün yaşına ay çok sevindim
Angiedare gozun aydin canim huzurun tadini cikar insallah dahada gelmez
Oleeeeeeyyyyyy :))))
Tesekkur ederim kızlar dualarınız sayesinde :) bu arada kızına gitmedi ölsem gitmem ona dedi kendi evine gitti :/ geçici olarak orda bulunan pek muhterem oglu karşıladı veeee aksam aradı merak etmeyin oglan emeklemeden gelirim dedi
Anaaaa kör olasıca ya bak senTesekkur ederim kızlar dualarınız sayesinde :) bu arada kızına gitmedi ölsem gitmem ona dedi kendi evine gitti :/ geçici olarak orda bulunan pek muhterem oglu karşıladı veeee aksam aradı merak etmeyin oglan emeklemeden gelirim dedi
İğne batırdın mı bebeğe :) Vudu Vudu Vudu :)Aynen şokun geçtiği an itibariyle beenn :)
Yok canım söylene söylene gitti zaten otogara gıtmıyorum diye ayrıca kerem sabah okula giderken onu uyandirip vedalaşmadi diye de beni suçladı ama inadından boyle diyo :/Nasıl yakötü ayrılsaydınız, ne bilim az utansaydı dönmeye deseydiniz anne artık in sırtımızdan diye arkasından su mu döktünüz naptınız
Hemide yorgan iğnesiİğne batırdın mı bebeğe :) Vudu Vudu Vudu :)
Esime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarımAnaaaa kör olasıca ya bak senoldu canım gözlerim doldu diyeydin
Yo yo gelmez müsaade etmez eşin, misafirliğe belki ama temelliye izin vermez artık ..Adamın yüzünü gözünü yırtmış daha ne kabul etcek.Etmez de öbürü yüzsüz lük edip gelmezse iyi..Sonuçta adam kolundan tutup atamaz adamada yazık..Esime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarım
Esime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarım
İnşallahhhhh :) İki gün sonra unutup da mırıldanmasın daEsime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarım
Tesekkur ederim kızlar dualarınız sayesinde :) bu arada kızına gitmedi ölsem gitmem ona dedi kendi evine gitti :/ geçici olarak orda bulunan pek muhterem oglu karşıladı veeee aksam aradı merak etmeyin oglan emeklemeden gelirim dedi
İyi fikirKendi kendine bavulunu kapıp gelmesin??? Bence artık biraz kötü gelin olmanın vakti geldi de geçiyor. Eşine biraz duygu sömürüsü yap, evlendiğimizden beri ailecek yaşayamadık saygıda kusur etmedim ama yaranamadım, artık sakin bi hayat istiyorum hasta değil muhtaç değil, tek çocuğu da sen değilsin falan filan güzel bi konuşma yap kaynana dönücek olursa. Diklenmektense mazlumu oyna bence.
Emeklemeden yürüyecek gelme deseydin yüzsüz. Ay sinirliyim zaten iyice sinirlendim.Tesekkur ederim kızlar dualarınız sayesinde :) bu arada kızına gitmedi ölsem gitmem ona dedi kendi evine gitti :/ geçici olarak orda bulunan pek muhterem oglu karşıladı veeee aksam aradı merak etmeyin oglan emeklemeden gelirim dedi
Sen niye sinirlisin hayırdırEmeklemeden yürüyecek gelme deseydin yüzsüz. Ay sinirliyim zaten iyice sinirlendim.
Yolmaya gidelim. Zaten tam adet öncesindeyim. İyi yolarımEmeklemeden yürüyecek gelme deseydin yüzsüz. Ay sinirliyim zaten iyice sinirlendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?