2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Angiedare gözün aydın. Umarım geri dönmek istemez.

Angiedare ohhh:))hadi gozun aydiiin
Yaaaa gözün aydın daim olsun, gitsin de gelmesin alın beni derse de bi 15 sene de kızında kal biz sıramızı savdık deyin bakmayın gözünün yaşına ay çok sevindim
Angiedare gözün aydın canım,gidişi olsun dönüşü olmasın insallah
Angiedare gozun aydin canim huzurun tadini cikar insallah dahada gelmez
Angiedare Can'ım gözün aydın desem olur herhalde Afyon'da kv ler çok kalıyor herhalde:)
Oleeeeeeyyyyyy :))))

Tesekkur ederim kızlar dualarınız sayesinde :) bu arada kızına gitmedi ölsem gitmem ona dedi kendi evine gitti :/ geçici olarak orda bulunan pek muhterem oglu karşıladı veeee aksam aradı merak etmeyin oglan emeklemeden gelirim dedi

Nasıl ya kötü ayrılsaydınız, ne bilim az utansaydı dönmeye deseydiniz anne artık in sırtımızdan diye arkasından su mu döktünüz naptınız

Anaaaa kör olasıca ya bak sen oldu canım gözlerim doldu diyeydin

Nasıl ya kötü ayrılsaydınız, ne bilim az utansaydı dönmeye deseydiniz anne artık in sırtımızdan diye arkasından su mu döktünüz naptınız
Yok canım söylene söylene gitti zaten otogara gıtmıyorum diye ayrıca kerem sabah okula giderken onu uyandirip vedalaşmadi diye de beni suçladı ama inadından boyle diyo :/

Esime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarım
Yo yo gelmez müsaade etmez eşin, misafirliğe belki ama temelliye izin vermez artık ..Adamın yüzünü gözünü yırtmış daha ne kabul etcek.Etmez de öbürü yüzsüz lük edip gelmezse iyi..Sonuçta adam kolundan tutup atamaz adamada yazık..

Kendi kendine bavulunu kapıp gelmesin??? Bence artık biraz kötü gelin olmanın vakti geldi de geçiyor. Eşine biraz duygu sömürüsü yap, evlendiğimizden beri ailecek yaşayamadık saygıda kusur etmedim ama yaranamadım, artık sakin bi hayat istiyorum hasta değil muhtaç değil, tek çocuğu da sen değilsin falan filan güzel bi konuşma yap kaynana dönücek olursa. Diklenmektense mazlumu oyna bence.
Esime son sözüm bu gidişle beni kaybedeceksin oldu zaten o da dun aksam biletini aldı bundan sonra da gelmek isterse kabul etmezz umarım

Bildigim kabus olmus o artik

İyi fikir

Emeklemeden yürüyecek gelme deseydin yüzsüz. Ay sinirliyim zaten iyice sinirlendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…