2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Çükünü koparttirmasin bana yapmaz bizimki ya. Gecen diyir erken neden gelmediniz kahvalti yapardik. Kahvalti yapacagimiz zaman gittigimizde de dirdiriyla doyuruyor. Patates kizart heryer yag oluyor ne gerek var bana kalsa hic yapmam yumurta pisir kokuyor yumurta peynir ben sevmem yogurt koyalim burnundan getiriyor insanin.

Kakip tepinip bagirasim var odanin icinde ay bu sinanla yasemine her seferinde ne diye ayipli film müziği koyarlar. Çiflesseler de kurtulsak bayadir izlemiyordum cilki cikmis

ben eskisehir yolundayim sehir disi gibi :)golbasi guzel yaaa. ben istanbulluyum aslinda evlenince geldim ankaraya. bazen cok ozluyorum kendi memleketimi:))
İpimizi koparalim orta yolda bulusuruz olmadi :) ben de gölcüklüyüm sahilimi ozledim körfezimi özledim. Yesilimi kedilerimi özledim...

Birşey yapamıyon gülüm ya, vuruyorlar ayaklarını yere gidelim de gidelim çaresiz gidiyon yani..Benim kayınvalide öyle titiz falan değil ya çok rahatız orda..

cok gecmis olsun canim. biz buyuklerde bile ne zor ya kiyamam yavruya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…