Çükünü koparttirmasin banaErkekler analarına bayılıyor, hele bide yarın birgün Alper de severse orayı her hafta sonu oraya kaçarsıniz artık, benim kızlar çok düşkün baba tarafına emeklilikte oraya yerlescez meselaYapacak birşey yok ay eskiden çok batıyordu her halleri her tatilimizi burnumuzdan getiriyodum..Şimdi hiç umursamiyor um..Yiyip içip geziyorum oda bize mantı börek yapıyor
ben eskisehir yolundayim sehir disi gibi :)golbasi guzel yaaa. ben istanbulluyum aslinda evlenince geldim ankaraya. bazen cok ozluyorum kendi memleketimi:))Olur tabi :) nerdesin ankarada? Sincandan gölbaşina gecti bizimkiler :)
İpimizi koparalim orta yolda bulusuruz olmadi :) ben de gölcüklüyüm sahilimi ozledim körfezimi özledim. Yesilimi kedilerimi özledim...ben eskisehir yolundayim sehir disi gibi :)golbasi guzel yaaa. ben istanbulluyum aslinda evlenince geldim ankaraya. bazen cok ozluyorum kendi memleketimi:))
Birşey yapamıyon gülüm ya, vuruyorlar ayaklarını yere gidelim de gidelim çaresiz gidiyon yani..Benim kayınvalide öyle titiz falan değil ya çok rahatız orda..Çükünü koparttirmasin banayapmaz bizimki ya. Gecen diyir erken neden gelmediniz kahvalti yapardik. Kahvalti yapacagimiz zaman gittigimizde de dirdiriyla doyuruyor. Patates kizart heryer yag oluyor ne gerek var bana kalsa hic yapmam yumurta pisir kokuyor yumurta peynir ben sevmem yogurt koyalim burnundan getiriyor insanin.
cok gecmis olsun canim. biz buyuklerde bile ne zor ya kiyamam yavruya.Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bebişler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Çok yoğun geçiyor günler. Oğlumla evde geçirdiğim günleri çok özlüyorum. Oğlum en son böbrekten kum dökmüş kum ve enfeksiyon tedavisi almışti 1 hafta iğneler yapıldı. Çok ağrı çekti ağladı. Araştırmak için kan tahlilleri idrar tahlilleri sürdü. Yavrumun hem hastalıktan hem tahlillerden hem tedavi iğnelerinden çok canı yandı. Tahlillerinden birisi hariç diğerleri çıktı. Şimdiye kadarkilerde önemli bir hastalık değeri çıkmadı çok şükür. Sonuçların hepsi çıkınca asıl bir yol çizilecek. İnşallah önemli bir hastalık çıkmaz. Allahım kimsenin çocuğuna çaresiz dert hastalık vermesin. Buna şükür.
Oğlumun henüz dişi çıkmadı. Zaten şu aralar sıkıntısı var bir müddet daha çıkmasa iyi olur. Bir de diş huzursuzlugu yaşamasın kuzum. Nerdeyse desteksiz oturuyor gibi. Sürekli dikilmek ve adım atmak istiyor. Dönmeler ,yuvarlanmalar, sürünerek istediği yere gitmede çok hızlandı. Yarı emekliyor gibi. Yattiğı ve oturduğu yerden eşyalara tutunarak kendini kaldırıyor. Herşeyi almak istiyor. Televizyon hiç izletmiyoruz doğduğundan beri, 2 kez misafirlikte çok kisa süre izledi. Evde telefonları saklıyoruz,almak istiyor,vermeyince kıyameti koparıyor. Ek besinlere alıştı. Keyfi yerindeyse ağrısı yoksa güzel yiyor. Yoksa yedirmek için ne numaralar yapıyoruz bi görseniz gülersiniz . Sürekli bizim yediklerimizden istiyor. Pürelerden sıkıldı sanki, çiğnenecek şeyleri seviyor. Ekmek, köfte veriyorum artık korka korka. Ağzımda birşey görse hemen ağzıni açıyor, kucağımdaysa çeneme, ağzıma , elime yapısiyor. Hastalanmasa daha iyi yiyecek de ağrısi olunca iştahı olmuyor. Tekrar emmeye başlamıştı. Belki işe başladığımdan belki agrılarından dolayı 2 haftadır yine emmiyor. Sağıp veriyorum ama sütüm iyice azaldı. Meşhur uykularımız devam ediyor. Gece uyuyor ama çoğu kez 8-10 kez uyanıyor. Su , süt,mama verip, beşiğinde yerini düzeltip, üstünü örtüp yatırıyorum. O uyanmasa da alışmışim ben her saat bazen yarım saatte bir uyanıyorum artık. Yavrum belki de böbreğindeki kum dökmesinden çok uyanıyor doğduğundan beri.
Neyse kusura bakmayın uzun oldu. Epeydir yazamadım birikti. Daha çok şey var da vakit yok. Fırsat buldukça gelirim foruma. Burasını ve sizleri seviyorum. Kimseye anlatamadıklarimı anlatıp paylaşıp rahatlıyorum. Iyi ki varsınız.
Benimki hic titiz degil rahat edilmiyor oradaBirşey yapamıyon gülüm ya, vuruyorlar ayaklarını yere gidelim de gidelim çaresiz gidiyon yani..Benim kayınvalide öyle titiz falan değil ya çok rahatız orda..
İyi geceler canim :)İyi geceler kızlar, iyi tatiller
evlenmeden yapmayacaklar heraldeKakip tepinip bagirasim var odanin icindeay bu sinanla yasemine her seferinde ne diye ayipli film müziği koyarlar. Çiflesseler de kurtulsak bayadir izlemiyordum cilki cikmis
di mi yaa. ay kendi yurdun bi baska oluyor. alistigin her seyi geride birakmak zorİpimizi koparalim orta yolda bulusuruz olmadi :) ben de gölcüklüyüm sahilimi ozledim körfezimi özledim. Yesilimi kedilerimi özledim...
Ayip ayip evlenmeden olmaze
evlenmeden yapmayacaklar heralde
Zor yadi mi yaa. ay kendi yurdun bi baska oluyor. alistigin her seyi geride birakmak zor
aynen☺denizle sude onlardan erken davranmazsa iyidirAyip ayip evlenmeden olmazEvlenince de olmuyor gerci
deniz..............marti sesleri..........dalgalar. tek terapimmis. kasinti oldum buraya tasinincaZor yahele denizsizlik
Amin :) iyi geceler...benim de gozler kayiyor. yarin da temizlik var. bana simdilik iyi uykular:)) hepinize iyi geceler 6 saat kesintisiz uykular dilerim Rabbimden:)))
O eymeni ne ara şutladi ya?hahaha
aynen☺denizle sude onlardan erken davranmazsa iyidir
Dogrudurdeniz..............marti sesleri..........dalgalar. tek terapimmis. kasinti oldum buraya tasininca
Ben de 8,5 aylıkken ilk adetimi olmuş bulunmaktayım:)Zaten hic adet olmadim bi de beni düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?