2015 Eylül Anneleri ve Bebişleri ( Doğum Sonrası Paylaşımlar)

Inşallah canım zaten beni bam telimden vuran cümlesi sen haklisin ama napim annem sonucta kapıya mi koyayım olmustu ama bam teli de koptu benim

Diklenmeye diklenemem zatende mazlumu oynamak ise yaradı beni kaybedersin derken psikojimin cok bozulduğunu kast ettim o da farkındaydi gerçi

Eşyaları kalmış bir iki bisey çöpe attım esim gordu keske diye başlayan bi cümle kuruyodu ki sakin dedim sakin söyleme gerek olmayacak bi daha
İyi yapmissin.. anneleri tamam ama ya bende senin ogluna torununa bakiyorum dimi. Biraz saygi ya. Onlar bizim duygulari cope atarken gecip karsilarina keske diyorlar mi? Yok.

Merhaba kızlar. Nasılsınız? Bebişler nasıl?
İşe başlayınca foruma giremez oldum. Çok yoğun geçiyor günler. Oğlumla evde geçirdiğim günleri çok özlüyorum. Oğlum en son böbrekten kum dökmüş kum ve enfeksiyon tedavisi almışti 1 hafta iğneler yapıldı. Çok ağrı çekti ağladı. Araştırmak için kan tahlilleri idrar tahlilleri sürdü. Yavrumun hem hastalıktan hem tahlillerden hem tedavi iğnelerinden çok canı yandı. Tahlillerinden birisi hariç diğerleri çıktı. Şimdiye kadarkilerde önemli bir hastalık değeri çıkmadı çok şükür. Sonuçların hepsi çıkınca asıl bir yol çizilecek. İnşallah önemli bir hastalık çıkmaz. Allahım kimsenin çocuğuna çaresiz dert hastalık vermesin. Buna şükür.

Oğlumun henüz dişi çıkmadı. Zaten şu aralar sıkıntısı var bir müddet daha çıkmasa iyi olur. Bir de diş huzursuzlugu yaşamasın kuzum. Nerdeyse desteksiz oturuyor gibi. Sürekli dikilmek ve adım atmak istiyor. Dönmeler ,yuvarlanmalar, sürünerek istediği yere gitmede çok hızlandı. Yarı emekliyor gibi. Yattiğı ve oturduğu yerden eşyalara tutunarak kendini kaldırıyor. Herşeyi almak istiyor. Televizyon hiç izletmiyoruz doğduğundan beri, 2 kez misafirlikte çok kisa süre izledi. Evde telefonları saklıyoruz,almak istiyor,vermeyince kıyameti koparıyor. Ek besinlere alıştı. Keyfi yerindeyse ağrısı yoksa güzel yiyor. Yoksa yedirmek için ne numaralar yapıyoruz bi görseniz gülersiniz . Sürekli bizim yediklerimizden istiyor. Pürelerden sıkıldı sanki, çiğnenecek şeyleri seviyor. Ekmek, köfte veriyorum artık korka korka. Ağzımda birşey görse hemen ağzıni açıyor, kucağımdaysa çeneme, ağzıma , elime yapısiyor. Hastalanmasa daha iyi yiyecek de ağrısi olunca iştahı olmuyor. Tekrar emmeye başlamıştı. Belki işe başladığımdan belki agrılarından dolayı 2 haftadır yine emmiyor. Sağıp veriyorum ama sütüm iyice azaldı. Meşhur uykularımız devam ediyor. Gece uyuyor ama çoğu kez 8-10 kez uyanıyor. Su , süt,mama verip, beşiğinde yerini düzeltip, üstünü örtüp yatırıyorum. O uyanmasa da alışmışim ben her saat bazen yarım saatte bir uyanıyorum artık. Yavrum belki de böbreğindeki kum dökmesinden çok uyanıyor doğduğundan beri.

Neyse kusura bakmayın uzun oldu. Epeydir yazamadım birikti. Daha çok şey var da vakit yok. Fırsat buldukça gelirim foruma. Burasını ve sizleri seviyorum. Kimseye anlatamadıklarimı anlatıp paylaşıp rahatlıyorum. Iyi ki varsınız.

Gecmis olsun canim insallah gecer bugunler sıkıntısız. Buyuyorlar daha da cok seviliyorlar artik... yaz arada iki kelam uzatma arayi :)

Ne takıyon okadar evin ayrı ,kapın ayrı ye ,iç ,sohbetine bak ,keyif almaya çalış.. Sonuçta evine geri dönücen bunu düşün kasma kendini.
Haftaya esim yine kvye gidecek dugun var diye beni de anneme birakacak bezelye toplayacak annem buzluga atacagz. Yani bu haftasonumuz ve haftaya haftasonumuz ziyan olacak. Gecen hafta cumartesi isteydi pazar piknige gittik 4de mac var diye 3.30 gibi evdeydik. Onceki iki haftasonunun biri kv ile biri annemlerle gecti. Ben diyorum yarin gec gidelim evde vakit gecirelim adam diyo annemlerle piknige gidelim

Erkekler analarına bayılıyor, hele bide yarın birgün Alper de severse orayı her hafta sonu oraya kaçarsıniz artık, benim kızlar çok düşkün baba tarafına emeklilikte oraya yerlescez meselaYapacak birşey yok ay eskiden çok batıyordu her halleri ,her tatilimizi burnumuzdan getiriyodum..Şimdi hiç umursamiyor um..Yiyip içip geziyorum oda bize mantı börek yapıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…