2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Woww. Tam da canimin cektigi sey. Pazartesiye az kaldi besiye çekcicim kendimi
Ben daha nasıl gaza gelicem bilmiyorum :/ eşim sürekli sabote ediyo emziriyosun 6 ay daha diyet yok diyo bide her gun tatlı her gun tatlı ooff aslinda çok inadimdir biri sen hayatta zayiflayamazsin dese ölüm orucuna girerim kesin :))

Aynı ben biri şöyle eziklese beni top gb olmuşsun dese hayatta zayıflayamazsın dese çok pis gaza grlirim o kişiyle de bi daha konuşmam gerçi

Hic de isine gelmiyordur eminim bu durum

Biraz kisip spor ve suya baslamam lazim bi an önce ya. Kendimden sıkıldım yahu.
Ya ben su da iciyorum 2-2.5 lt yi buluyo ama cok yediğim icin iciyorum biliyorum :/ ben yediklerimin yarısını yesem her gun bi saatde yürüsem veririm zaten metebolizma hızlı yoksa bu yemeye 100 kilo olurdum ben

Yeni kahvaltı yaptım 3 yumurta yagda salça nane biber dere otu maydanoz bol şekersiz çay

Ya ben su da iciyorum 2-2.5 lt yi buluyo ama cok yediğim icin iciyorum biliyorum :/ ben yediklerimin yarısını yesem her gun bi saatde yürüsem veririm zaten metebolizma hızlı yoksa bu yemeye 100 kilo olurdum ben
He bak o da var aslinda en azindan almiyoruz buna da şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…