Sen bu işi yapacan masallah.Akşam yemeği 1 kase çorba 1 avuç balık kraker
Woww. Tam da canimin cektigi sey. Pazartesiye az kaldi besiye çekcicim kendimiÇavdar ekmegiyle yapılmış tost yedim ama ne tost koca kocaydi dilimler :)) peynirde trabzon mihlama peynirikesin zayiflarim ben yaw
Ben daha nasıl gaza gelicem bilmiyorum :/ eşim sürekli sabote ediyo emziriyosun 6 ay daha diyet yok diyo bide her gun tatlı her gun tatlı ooff aslinda çok inadimdir biri sen hayatta zayiflayamazsin dese ölüm orucuna girerim kesin :))Woww. Tam da canimin cektigi sey. Pazartesiye az kaldi besiye çekcicim kendimi
Ben daha nasıl gaza gelicem bilmiyorum :/ eşim sürekli sabote ediyo emziriyosun 6 ay daha diyet yok diyo bide her gun tatlı her gun tatlı ooff aslinda çok inadimdir biri sen hayatta zayiflayamazsin dese ölüm orucuna girerim kesin :))
Hic de isine gelmiyordur eminim bu durumBen daha nasıl gaza gelicem bilmiyorum :/ eşim sürekli sabote ediyo emziriyosun 6 ay daha diyet yok diyo bide her gun tatlı her gun tatlı ooff aslinda çok inadimdir biri sen hayatta zayiflayamazsin dese ölüm orucuna girerim kesin :))
Aynı benbiri şöyle eziklese beni top gb olmuşsun dese hayatta zayıflayamazsın dese çok pis gaza grlirim o kişiyle de bi daha konuşmam gerçi
HiiiiicHic de isine gelmiyordur eminim bu durum
Biraz kisip spor ve suya baslamam lazim bi an önce ya. Kendimden sıkıldım yahu.Hiiiiic
Ya ben su da iciyorum 2-2.5 lt yi buluyo ama cok yediğim icin iciyorum biliyorum :/ ben yediklerimin yarısını yesem her gun bi saatde yürüsem veririm zaten metebolizma hızlı yoksa bu yemeye 100 kilo olurdum benBiraz kisip spor ve suya baslamam lazim bi an önce ya. Kendimden sıkıldım yahu.
He bak o da var aslinda en azindan almiyoruz buna da şükür :)Ya ben su da iciyorum 2-2.5 lt yi buluyo ama cok yediğim icin iciyorum biliyorum :/ ben yediklerimin yarısını yesem her gun bi saatde yürüsem veririm zaten metebolizma hızlı yoksa bu yemeye 100 kilo olurdum ben
Ekmek?Yeni kahvaltı yaptım 3 yumurta yagda salça nane biber dere otu maydanoz bol şekersiz çay
Ekmek?
Gönlü olsun dedik ya napalimMerhaba anneler
Zayıflama grubuna sızmış zayıf bi arkadaşa bakıp çıkacağım da
@tatlilavinya
Zayıflama grubundan atamamışsınız kendilerini
Birinin ona acı gerçeği söylemesi gerek.Gönlü olsun dedik ya napalimKendini sısko zannediyor laf aramizda
Çünkü biz burdayizBirinin ona acı gerçeği söylemesi gerek.
Şaka bi yana burda muhabbet cok iyiymiş ya :)
Gelirim gelmesine de grubun amacı dışındayım.Çünkü biz burdayizsende gel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?