2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

benim fazlalıklardan 10 yaşında çocuk çıkar yahu ne 5-10 kilosu resmen bunalıma girdim sizinkileri görünce neyse bikaç gün sonra katılırım aranıza. Psikolojik olarak hazır değilim henüz
Canım bunalıma gırme ben Varım 20kusur fazlam var

Yok yahu nerde saklıyosun o 20 küsür kiloyu, o kadar yoksun
Canım bunalıma gırme ben Varım 20kusur fazlam var

boy var diye diye yedim bu hale geldim zaten

Buldummmm ilk tartilayim yazcam inşallah kızlar ben yaklaşık 12 yıldır ekmek yemiyodum zaten cayim hep sekersizdi zaafim tatlılara karşı ama 1 buçuk aydır eve tatlı sokmuyom tadını unutmam lazım diye kraker yiyom tatlı istediğimde herkes aslında gayet normalmis ben 53 le hamile kaldım 51e düştüm 66 ile 2700luk oğlumu dogurdum 59a düştüm süt olsun diye midrmi çöplüğe çevirdim bir buçuk ay önce 67 idim şuan kaç bilmiyom boy 161 yaş 27 yaşlandıkça beee

Yok yahu nerde saklıyosun o 20 küsür kiloyu, o kadar yoksun

boy var diye diye yedim bu hale geldim zaten
Ayyyy moralım yerıne Geldı demın ecdu da dedı ayyyy sevıyoruuuuummmm hepınızı moralım yerıne geldııııcanım ama acı gerçek 84fln Varım
Bel simidi ve göğüs
zayıflarız merak etme senın kılon yokkı ya ben Neyapayım bebemm bız cesaretimi çıktık ne foto atdık dırekt

Seni yalniz koymayayim dedim :) sende de ben gibi biraz göğüs var o iri gibi gösteriyor. 80li rakamda gibi gorunmuyorsun

Seni yalniz koymayayim dedim :) sende de ben gibi biraz göğüs var o iri gibi gösteriyor. 80li rakamda gibi gorunmuyorsun
Göğüs evet canım genetıkkk hepımız aynıyız annem anneannem fln)))moralım yukseldı canım cooook teşekkür ederımmm.

İyi geceler kızlar yeni konumuz hayırlı olsun. Ben 36 yaşındayim ilk doğum um ve son olacak gibi boyum 1 65 kilom 84, 76 kiloyla hamile kaldım normal doğum yaptim 84 kiloyla dogurdum dogumdan sonra 76 ya geri dönmüştüm mmööhüü

Sabah kahvaltilarinda bol ekmek tuketiyorum bundan vazgecmeliyim ögleden sonra anneanne geliyor pogaca börek kek takiliyoruz.Aksam yemegi bi tabak yanina bol ekmek
Şimdi niye diyet istedim anlamışsinizdir. :)

Kızlar bu grip çok iyi oldu istediğimiz kiloya ulasiriz inşallah ben 65 ile hamile kaldım 87 ile doğuma girdim doğumdan bir ay sonra 75 kılo idim şimdi 70 kiloyum mümkün olursa bekarlık halime dönmek istiyorum yani 60 kilo Basen ve bacaklarda benim kılo da 1.70 boyum yaşım 28 aslında ben çaya şeker katıyorum bir tatlı kaşığı onu ve öğle sonu hamur işini kesersem veririm haftada 3 gün ya ben komsudayim ya onlar bizde haliyle boş durmuyor boğaz :)

Yeni Konu hayırlı olsun inşallah

29 yaşındayım 1.60 boyum var. 48 kg ile hamile kaldım 64 ile doğuma girdim şimdi 55 kiloyum. Hayatımda 50 kg görmemiştim

Bol su içiyorum hem süt oluyo:)

Çikolata ve abur cubur açıkçası çok severim ama kızım alerji olduğu için yasak. Kızım için yemiyorum kilom açısından da avantaj oluyor..

Az ama sık yiyorum. Aslında ben yeşilçayla çok güzel ödem atarım ama hamile ve Emzirme döneminde içilemiyor. Bebeği emmeyen annelere öneririm. Bi ara pilates yaptım. Pilates topum kardeşimdeydi getirsem iyi olur:)

Birde bilmiyorum sizler regl oldunuz mu ama ben olunca ciddi ödem ve kilo attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…