- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Ne olursan ol yine gelbenim fazlalıklardan 10 yaşında çocuk çıkar yahu ne 5-10 kilosuresmen bunalıma girdim sizinkileri görünce neyse bikaç gün sonra katılırım aranıza. Psikolojik olarak hazır değilim henüz
Canım bunalıma gırme ben Varım 20kusur fazlam varbenim fazlalıklardan 10 yaşında çocuk çıkar yahu ne 5-10 kilosuresmen bunalıma girdim sizinkileri görünce neyse bikaç gün sonra katılırım aranıza. Psikolojik olarak hazır değilim henüz
Ne olursan ol yine gelyazma söyleme kilonu istedigin zamana kadar ama basla olma mi?
Canım bunalıma gırme ben Varım 20kusur fazlam var
boy var diye diye yedim bu hale geldim zatensade kahve hazır olmadan olmuyor bu işler bende acayip hırpalandım verdim ama baktım vitaminsiz vitaminsiz sütün rengi değişti bembeyaz vurdum kendimi gene yanlardan çıktı sıkıyorum elimle et geliyor Canm bizim boy kısa kg ya bakma sen
En azindan spor yapalim be yaYok yok başlıycam. Tartı fotosu paylaşmaya yüreğim dayanmazama sizi görünce gayrete geldim.. Gibi..
Yok yahu nerde saklıyosun o 20 küsür kiloyu, o kadar yoksun
boy var diye diye yedim bu hale geldim zaten
Yok yahu nerde saklıyosun o 20 küsür kiloyu, o kadar yoksun
boy var diye diye yedim bu hale geldim zaten
zayıflarız merak etme senın kılon yokkı ya ben Neyapayım bebemm bız cesaretimi çıktık ne foto atdık dırektBel simidi ve göğüs
Seni yalniz koymayayim dedim :) sende de ben gibi biraz göğüs var o iri gibi gösteriyor. 80li rakamda gibi gorunmuyorsunAyyyy moralım yerıne Geldı demın ecdu da dedı ayyyy sevıyoruuuuummmm hepınızı moralım yerıne geldıııı canım ama acı gerçek 84fln Varım
zayıflarız merak etme senın kılon yokkı ya ben Neyapayım bebemm bız cesaretimi çıktık ne foto atdık dırekt
Göğüs evet canım genetıkkk hepımız aynıyız annem anneannem fln)))moralım yukseldı canım cooook teşekkür ederımmm.Seni yalniz koymayayim dedim :) sende de ben gibi biraz göğüs var o iri gibi gösteriyor. 80li rakamda gibi gorunmuyorsun
Göğüs evet canım genetıkkk hepımız aynıyız annem anneannem fln)))moralım yukseldı canım cooook teşekkür ederımmm.
Tmm canım kendı evımde varda burda yok Alıp tartı fotolarıda atcam InsallahBizde pek yok ama bende var :-/ tarti al da tartil sende bakalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?