- 10 Nisan 2015
- 446
- 523
- 23
Olmadim henüz bendeYeni Konu hayırlı olsun inşallah
29 yaşındayım 1.60 boyum var. 48 kg ile hamile kaldım 64 ile doğuma girdim şimdi 55 kiloyum. Hayatımda 50 kg görmemiştim
Bol su içiyorum hem süt oluyo:)
Çikolata ve abur cubur açıkçası çok severim ama kızım alerji olduğu için yasak. Kızım için yemiyorum kilom açısından da avantaj oluyor..
Az ama sık yiyorum. Aslında ben yeşilçayla çok güzel ödem atarım ama hamile ve Emzirme döneminde içilemiyor. Bebeği emmeyen annelere öneririm. Bi ara pilates yaptım. Pilates topum kardeşimdeydi getirsem iyi olur:)
Birde bilmiyorum sizler regl oldunuz mu ama ben olunca ciddi ödem ve kilo attım
Bende olmadimOlmadim henüz bende
Günaydın canımmmmm hayıııırrrrr nolamaaazzzzz bende 70 olcaaaaammmmmmm(canım ne gobegı sen 1aya bıkınıde gıyersın podyumda çıkarsın)
Ayyyy moralım yerıne Geldı demın ecdu da dedı ayyyy sevıyoruuuuummmm hepınızı moralım yerıne geldıııı canım ama acı gerçek 84fln Varım
Ay sen 70 misin yan yana dursak bana bakan 100 kilo der offff ben niye böyle pofuduk minder gibi dutuyom
Pofuduk minder ne yaaaa
ayy pilatesimi yaptim cok sukur
Ben de doğumdan önce tatlıyla hiç aram yoktu, fakat doğumdan sonra az kalsın evde pastahane açacaktımben yaklaşık 12 yıldır ekmek yemiyodum zaten cayim hep sekersizdi zaafim tatlılara karşı ama 1 buçuk aydır eve tatlı sokmuyom tadını unutmam lazım diye kraker yiyom tatlı istediğimde herkes aslında gayet normalmis
Ayyyyy arkadaşlar kanatlarım çıkıyor ucucammm yakındırrrDediğin kadar gostermiyon canım
Ben de doğumdan önce tatlıyla hiç aram yoktu, fakat doğumdan sonra az kalsın evde pastahane açacaktımBi çözüm buldum size de önerebilirm. Akşam yemeğinden 2 saat önce bir elmayı dilimleyip üzerine tarçın döküyorum, kan şekerini düzenliyor ve yemekten sonra tatlı yeme isteğini bastırıyor. Yine de canım bişeyler isterse sade bi türk kahvesi yapıyorum, bastırıyor. Hem kahve metabolizmayı da hızlandırıyor. Belki işinize yarar
Bende yukleyemedim deneyecegim bir daha bakalim.Yaa yukleyemedim bi türlü fotoyubu Samsung'un dilinden bilemedim ben :/ tartı 69.1 gösterdi
Aynen öyle düşünüyorumBende olmadimbu oğlan böyle emerse daha da olmam herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?