2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Olmadim henüz bende

Boy 170
Doğum öncesi kilom: 58
Doğuma girdiğim kilo:74
Doğumdan çıkınca:65
Suan ki kilom: 62
Hedefim: 56

Ben de emziriyom. Tek yapabildigim kısıtlama 8 den sonra yememek. Hafta da 2, 3 gün pilates yapıyorum (kesinlikle tavsiye ederim). Kimisine göre kilom normal gelebilir ama ben 36 beden kiyafetlerime girebilmek istiyorum özellikle emziren anneleri takipte olacağım. Sütünü azaltmadan zayıflayabilenlerin beslenme listelerine talibim

Ben de doğumdan önce tatlıyla hiç aram yoktu, fakat doğumdan sonra az kalsın evde pastahane açacaktım Bi çözüm buldum size de önerebilirm. Akşam yemeğinden 2 saat önce bir elmayı dilimleyip üzerine tarçın döküyorum, kan şekerini düzenliyor ve yemekten sonra tatlı yeme isteğini bastırıyor. Yine de canım bişeyler isterse sade bi türk kahvesi yapıyorum, bastırıyor. Hem kahve metabolizmayı da hızlandırıyor. Belki işinize yarar

Kahve içmeye2 hafta oöncebbaşlamıştım oglusum o hafta aşırı kusmaya başladı bıraktım bende tarcinli elma yiyom da hayaller kurarak yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…