Kılo kaç Kı canımHerkes nasıl zayıf yaa bi ben kurbana beslenmiş dana gibi duruyom
Açken tartıldım biraz önce 69,9 :)) ama foto yükleyemedim boyut yüksek diyo. Şimdi bi kase nesfit yedim. Pilates nasıl yapıyosunuz?? Bnm pilatesim oğlum uyanıkken onunla uğraşarak gerçekleşiyo
Bu arada doğum sonrası paylaşımları zor okuyorm ya burayı nasıl takip edicm bilmiyom :/
Açken tartıldım biraz önce 69,9 :)) ama foto yükleyemedim boyut yüksek diyo. Şimdi bi kase nesfit yedim. Pilates nasıl yapıyosunuz?? Bnm pilatesim oğlum uyanıkken onunla uğraşarak gerçekleşiyo
Bu arada doğum sonrası paylaşımları zor okuyorm ya burayı nasıl takip edicm bilmiyom :/
Valla pilates aksine beni dinlendiriyor. Özellikle ebrunun 2012 yılı pilastes videolari doğum sonrası egzersiz ağırlıkli. O streçler sırtıma öyle iyi geliyo ki.. Belki yanlış uyguluyo olabilirsinizBm de bi dönem yaptım Ebru şallı nın hatta topum da var da yorucu olmuyo mu ben akşam 11 e kadar doğru düzgün oturmuyorm bile çünkü oğluş uyurken anca yemek vs yapıyorm uyanıkken yanından ayrılamıyorm da dinlenme ihtiyacını nasıl karşılıyosunuz?? Yoksa kilo vermek dinlenmekten daha mı önemli
Bakma bende baslayamadim :-/ niyet ettimPek hızlı girdiniz yahu meğer herkes birinin hadi demesini bekliyomuş ben hariçherkes istediği kiloya düşsün inş en kısa zamanda
Ohooo ekmeği kesip spora başlaman yeter de artar ki zaten kilo milo yok sende. O kadar zayıf olsam yanlardaki can simitlerimi bağrıma basardım
Bm de bi dönem yaptım Ebru şallı nın hatta topum da var da yorucu olmuyo mu ben akşam 11 e kadar doğru düzgün oturmuyorm bile çünkü oğluş uyurken anca yemek vs yapıyorm uyanıkken yanından ayrılamıyorm da dinlenme ihtiyacını nasıl karşılıyosunuz?? Yoksa kilo vermek dinlenmekten daha mı önemli
Cok merak ettim simdi seni yaa , resim koycak misin.?
Cok merak ettim simdi seni yaa , resim koycak misin.?
Tabi ki koymıycam
Seni. De merak ettim minder mi demistin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?