2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Açken tartıldım biraz önce 69,9 :)) ama foto yükleyemedim boyut yüksek diyo. Şimdi bi kase nesfit yedim. Pilates nasıl yapıyosunuz?? Bnm pilatesim oğlum uyanıkken onunla uğraşarak gerçekleşiyo
Bu arada doğum sonrası paylaşımları zor okuyorm ya burayı nasıl takip edicm bilmiyom :/

Ben kızım uyurken yapıyorum aşağı yukarı 35-40 dk sürüyor. Ebru Şallı videolariyla yapiyorum. Pilates seti de aldım ama hareketlerin nerdeyse yüzde 80'i aletsiz. Yani başlamak isterseniz malzemem yok diye ertelemeyin diye diyorum. Bence çok da zevkli

Bende 76,500 olmuşum 80 e doğru emin adımlarla ilerliyorum.Dün yuruyuse çıktık eşimle tempolu yürüyüş. Hergun çıkıcam aksilik olmazsa. Ben diyet olarak sadece akşam ları tavuklu salata yiycem gündüz yemem pek yok zaten.Bakalım ilk kim zayıflıyacak..İnşallah ben zayıflarım

Bn de Ebru salli videolariyla yapiyorum canim.. Ilk bi hafta selulit savar yaptim simdi normal pilatesini yapiyorum.. Oglum sadece sabahlari 1-1.5 saat uyuyo bn de o zamam yapiyorum ofleye pufleye sabahin korunde

Toplu falan hareketleri geciyorum digerlerini yapiyorum basta zor geliyodu ama insan alistikca daha zevkli oluyo

Bm de bi dönem yaptım Ebru şallı nın hatta topum da var da yorucu olmuyo mu ben akşam 11 e kadar doğru düzgün oturmuyorm bile çünkü oğluş uyurken anca yemek vs yapıyorm uyanıkken yanından ayrılamıyorm da dinlenme ihtiyacını nasıl karşılıyosunuz?? Yoksa kilo vermek dinlenmekten daha mı önemli

Valla pilates aksine beni dinlendiriyor. Özellikle ebrunun 2012 yılı pilastes videolari doğum sonrası egzersiz ağırlıkli. O streçler sırtıma öyle iyi geliyo ki.. Belki yanlış uyguluyo olabilirsiniz

Bir buçuk ay önce bir tartildim 67 çıktım ondan sonra adiyete basladim

Canim benim esim 6.30-7 gibi evde oluyo.. O geldikten sonra bebisi ona devrediyorum. Son yaptigimiz tartismadan sonra gece uykularina o yatiriyo bn de o ara cay keyfi yapiyorum.

Gece cok kalkarsa hic enerjim olmuyo tabi. Bi de bazen cok kucakci oluyo hicbisi yapamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…