2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Ayıptır solemesı dün bızde mangal kebap partısıydı bol kalorılı bıgundusen yıne benden az bozmussundur dıyetı Bıde benı duşun
Bizimkiler de yapacaktı dedim beni günaha sokmayin yapmayin hem ev ekmegi hem mangali kaldiramaz bu bünye bi taraftan yiyiyorum bi taraftan diyorum bunu topige nasil yazacam ben meger topik almis yürümüş en masum ben kalmisim

Yemeklerden önce yarım greyfurt yiyorum ben iştahım kapansın diye kahvaltıda
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Beş zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık
Yeşil soğan nane
Bir kupa yeşil çay

Bir tek ben mi cozutmadim dün acaba. Bende az önce hareketlerimi yaptım ve üstüne 15 dakika kostüm süper terledim valla.☺

Bebıs muhallebısını yemedı,bı kase onu öğlene ben yedım Bıde Irmıklı dıyet yıne mı gıtdı ne bugun yapabılcek bısey yok artık saat 15.08burda saat 18.00 dan sonra bısey yemem zaten gece saat 2dw uyuyorum bugünün dıyetı dıyet olmadı

Maşallah kızlar size ben diyet yapamıyorm ama en azından dün de hergünki kadar yedim :) 2 hafta önce SÖZDE başladığım diyet sonucu bugün 68,6 kg olarak tartıldım yani 1300 gr vermişim :)) oğlum sağolsun hiç dinlenemediğimden olsa gerek. Neyse bardağın dolu tarafından bakıyorm ben de biraz daha dikkat etmeliyim ama bizde yemekler düzensiz ben ne yapayım kahvaltıyı nesfitle yapıyorm öğlen çabuk çorba akşam da bildiğin yiyorm ama melesef en erken saat 9 da eşim geç geliyo zaten bütün gün yalnız yiyorum akşam da birlikte yemek istiyorm napim

Olsun bir duzenin var en azindan. Normal duzenini bozma. Diyet sonrasi eski duzene döndüğünde kilo aliyorsun bu sefer. Verdiğin kilon hayirli olsun :)

Bir tek ben mi cozutmadim dün acaba. Bende az önce hareketlerimi yaptım ve üstüne 15 dakika kostüm süper terledim valla.☺
Örnek insan :)) spor yapmadim dün ama canim cikti kostur kostur. Eve gidince ancak devam ederim spora :-/

Örnek insan :)) spor yapmadim dün ama canim cikti kostur kostur. Eve gidince ancak devam ederim spora :-/
:)) teşekkür ederim canım. Keşke hergün olmasa da haftada iki gün kosabilsem ama burasi gaza getiriyor beni:). Aksama da çorba bir tane kabak dolması yerim. Zaten şu sürekli içiyorum. Dün eşim fark etti popo ve alt kısımda genel olarak bir küçülme var dedi

Bana da esim belli oluyor verdigin demisti :) ama bir kiskanclik seziyorum onda spora baslayacakmis o da bende az corba az sarma yiyecegim. Az once 3 tahil bisküvi yedim bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…