Yav sen benim simidimi görmüyor musun :-/ kalca yok zayif saniyonuz yavBak vazgeçerimsen foto attın mı? At da bi yorum yapalım belki sen de diğerleri gb çubuk krakersin bizi kandırıyosun
Ben demistim.
Onda olur gider yahu. Ben bu kadar kolay verilir diye dusunmemistim. Galiba fazla abartiyormusuz yemeyi. Bebek zaten yoruyor kilo gidiyor anlamadan bogazi tutunca.
Onda olur gider yahu. Ben bu kadar kolay verilir diye dusunmemistim. Galiba fazla abartiyormusuz yemeyi. Bebek zaten yoruyor kilo gidiyor anlamadan bogazi tutunca.
Abartiyoruz yani fazla yiyiyoruzNihayet büyüttüğünü farketti biri
Nihayet büyüttüğünü farketti biri
Abartiyoruz yani fazla yiyiyoruz
Canım bikac gün öncebebeem le konusmustuk ona yollamistim tabi o fotolari sildim tlfdan onlarda yaglarim nasil gorunuyodu belki bi akrep nalan cikmaz benden ama kibariye olabilidim kisa ve sisman kutuplardan basik ekvadordan siskince
Ağzın bal Yesin Can'ım benim ayy gece gece böyle bi gaz çok iyi geldi yahu yaşasın diyette olmakHemde kardeş düğünüaaaa bebegi mi var desinler hic belli olmuyor desinler kizkardesi sansinlar abla gibi durma amin
Yav he heCanım bikac gün öncebebeem le konusmustuk ona yollamistim tabi o fotolari sildim tlfdan onlarda yaglarim nasil gorunuyodu belki bi akrep nalan cikmaz benden ama kibariye olabilidim kisa ve sisman kutuplardan basik ekvadordan siskince
Yasasin tabiAğzın bal Yesin Can'ım benim ayy gece gece böyle bi gaz çok iyi geldi yahu yaşasın diyette olmak
Listem yok ki benim ne bulursam yiyorum bulamazsan diyet yapıyorum benSenin listelere pek rastlamiyomAngiedare
Karatay diyeti isvec diyeti yiyecek bise bulamadim diyeti... e iyiymisListem yok ki benim ne bulursam yiyorum bulamazsan diyet yapıyorum ben
Canım sen kaç kılosun kı ben acayıp kompleks yapıyorum kılomu dıyetısyene mı gıtsem Dıyorum acaba dün fena bozdum dıyetı Buarada kızlar bugun öğlenden yıne devamımKaytarmadım burdayımsabah 2 haş. Yumurta domates 4 zeytin yarım dlm ekmek ve peynirle açılışı yaptım bakalım. Mideyi küçüktmeyi başarabilirsem sonrası da gelir inşallah. En zoru ilk günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?