2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Bi dk yaa bisoru herkese foto attın da bi ben mi kaldım??
bebeem benim tek derdim simit olsa sokağa çıkıp şeker dağıtırım çocuklara dert etmeyin o kadarcık şeyleri
Onda olur gider yahu. Ben bu kadar kolay verilir diye dusunmemistim. Galiba fazla abartiyormusuz yemeyi. Bebek zaten yoruyor kilo gidiyor anlamadan bogazi tutunca.

Canım bikac gün önce bebeem le konusmustuk ona yollamistim tabi o fotolari sildim tlfdan onlarda yaglarim nasil gorunuyodu belki bi akrep nalan cikmaz benden ama kibariye olabilidim kisa ve sisman kutuplardan basik ekvadordan siskince
Bi dk yaa bisoru herkese foto attın da bi ben mi kaldım??
bebeem benim tek derdim simit olsa sokağa çıkıp şeker dağıtırım çocuklara dert etmeyin o kadarcık şeyleri

Yav he he

Kaytarmadım burdayım sabah 2 haş. Yumurta domates 4 zeytin yarım dlm ekmek ve peynirle açılışı yaptım bakalım. Mideyi küçüktmeyi başarabilirsem sonrası da gelir inşallah. En zoru ilk günler
Canım sen kaç kılosun kı ben acayıp kompleks yapıyorum kılomu dıyetısyene mı gıtsem Dıyorum acaba dün fena bozdum dıyetı Buarada kızlar bugun öğlenden yıne devamım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…