Birsey dicem bu kahvaltilik gevrek oluyor ya tahilli süt katip yiyorsun. Acaba gerçekten ise yarıyor mudurBana da esim belli oluyor verdigin demisti :) ama bir kiskanclik seziyorum onda spora baslayacakmis o dabende az corba az sarma yiyecegim. Az once 3 tahil bisküvi yedim bir de.
Yariyordur buyuk ihtimal. Esimin isyeri yakin geliyor eve hep. Gelmeseydi kesin alir denerdim. Gelmedigi gunler salata yapiyorum bende napim.Birsey dicem bu kahvaltilik gevrek oluyor ya tahilli süt katip yiyorsun. Acaba gerçekten ise yarıyor mudur
Hımm emziriyoruz ya bir sıkıntı olmaz heralde. En azından aralarda acikinca hafif olurYariyordur buyuk ihtimal. Esimin isyeri yakin geliyor eve hep. Gelmeseydi kesin alir denerdim. Gelmedigi gunler salata yapiyorum bende napim.
Sanmam tahilli sonucta. Sut katmadan da yenebilir aslinda kraker gibi.Hımm emziriyoruz ya bir sıkıntı olmaz heralde. En azından aralarda acikinca hafif olur
Demi öyle daha iyi olur bende alırsam sütsüz yiyeyimSanmam tahilli sonucta. Sut katmadan da yenebilir aslinda kraker gibi.
Lezzetli de oluyor öyle hani :))Demi öyle daha iyi olur bende alırsam sütsüz yiyeyim
kesinlikle yaramısti bende.48 49 a kadar düşmüştum hamile kalmadan önce.suan 56 yim.gün geçtikçe emin adımlarla ilerliyorum 60 a doğru.halbuki 50 ile hamile kalıp 59la doğum yaptım ve 52 ye kadar düşmüştum.ama iştahım acayip arttı sonradan ve kendimi durduramiyorum.dünyaya bidaha mi gelcem diyip diyip yiyorum valla.allah sonumu hayreylesin.Birsey dicem bu kahvaltilik gevrek oluyor ya tahilli süt katip yiyorsun. Acaba gerçekten ise yarıyor mudur
Ekmeksiz götür bari
Yine yemeye devam etsen gevrek falan süt de yapar tok da tutar bence.kesinlikle yaramısti bende.48 49 a kadar düşmüştum hamile kalmadan önce.suan 56 yim.gün geçtikçe emin adımlarla ilerliyorum 60 a doğru.halbuki 50 ile hamile kalıp 59la doğum yaptım ve 52 ye kadar düşmüştum.ama iştahım acayip arttı sonradan ve kendimi durduramiyorum.dünyaya bidaha mi gelcem diyip diyip yiyorum valla.allah sonumu hayreylesin.
Peki onu yerken başka neye dikkat ediyordun mesela. Kahvaltı da mı yiyordun yanında başka birşey yiyor muydunkesinlikle yaramısti bende.48 49 a kadar düşmüştum hamile kalmadan önce.suan 56 yim.gün geçtikçe emin adımlarla ilerliyorum 60 a doğru.halbuki 50 ile hamile kalıp 59la doğum yaptım ve 52 ye kadar düşmüştum.ama iştahım acayip arttı sonradan ve kendimi durduramiyorum.dünyaya bidaha mi gelcem diyip diyip yiyorum valla.allah sonumu hayreylesin.
Aslinda ilk bir haftayi atlatsan sonrasi geliyor gercekten daha az yiyiyorsun. Ilk basta "ellerim titriyor serefsizim" hesabi herseyde gözüm kaliyordu da duruldumÇeyrek dilimle menemen ve az peynirle noktayı koydum. Ama sonra daha çok acıktım çeyrek ayva, bir havuç vee 2 tuzlu pastadaha bunun akşamı var. Gerçi önceki günlere nazaran miktar çok az. Midemi küçülteyim bari (züğürt tesellisi)
Yemeklerden önce yarım greyfurt yiyorum ben iştahım kapansın diye kahvaltıda
Bir buçuk haşlanmış yumurta
Beş zeytin
Biraz peynir
Domates salatalık
Yeşil soğan nane
Bir kupa yeşil çay
Eve döndüm bi de ne göreyimeşim mükellef bi kahvaltı sofrasıyla beni bekliyor diyete başladığımdan haberi yok da napim napim hı napimm
Aslinda ilk bir haftayi atlatsan sonrasi geliyor gercekten daha az yiyiyorsun. Ilk basta "ellerim titriyor serefsizim" hesabi herseyde gözüm kaliyordu da duruldum
kahvaltıda yiyodum.bi kaç gündür yine başladım.tok tutuyor bebeem in dediği gibi.onun dışında ekmek pilav yemiyodum.bide tatlı abur cubur falan kesmek lazım tabi.ben şimdi ondan kaybediyorum.eskiden almazdim eve de okadar ama şimdi tatlıya çok düşkunum.kendimle Savaşarak alıyorum malesef ve gece oğlum uyandığında götürüyorum.Peki onu yerken başka neye dikkat ediyordun mesela. Kahvaltı da mı yiyordun yanında başka birşey yiyor muydun
Aynen yahuAh pis karbonhidratlar ah. Aksi gb bütün güzel şeyler karbonhidrat deposubugün resmen başım ağrıdı açlıktan
Iyiymis o uygulama :) 10.000 adimi bazen yapiyoruzdur belki de :-/ yarin devam diyete ayrica.Off biz iki gündür dışardayiz hep haliyle disarda bol kalorili olan herseyi götürdükavmde saglık bakanlığının hareket her yerde kampanyasının tanıtımı vardı Bileklik taktılar girişte çıkışa kadar kac adım onu ölçtüler bide puzzle tamamladık avm nin farklı yerlerine koymuşlar parçaları bulcaz diye iyi koşturduk bide alışveriş falan derken pestilim cikti ödül olarak da admsayar kazandık :) saglık bakanlığı guya her gun 10.000 adım diyo ama ben bugun anca 5000 yapmışim
Evde denicem bakalım kac adım oluyo diyete devam insallah bu koca surekli bişeyler getiriyo sabahları :/ bu arada sırtına kadar yas icinde uyandık cis banyosu yapmışIyiymis o uygulama :) 10.000 adimi bazen yapiyoruzdur belki de :-/ yarin devam diyete ayrica.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?