2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Hatunlar yaz geliyor göbeğinizin farkında mısınız?
Ben ben farkındayım. Nasıl eriyecek yaaa. Gaza mi getirsek yarışa girip 1 haftada en çok kim kilo vercek diye. Daha hızlı kilo veririz belki

Ben varım hadi biz başlayalım. Bak bugün pazartesi. Önümüzdeki pazartesiye kadar ne kadar vercez bakalım. Evine de geçtin galiba
Gectim şükür :) aslinda pazartesi tarti günüydü kizlar toplassin hepberaber bi bismillah diyelim

Bu arada kilo almamisim annemde
Oh oh iyi bari. Ben sabah aç karnina tartildim. 67.3 geldim. İki gündür biraz fazla kaciriyorum aslında 66.5 dum.neyse veririm yine. Herkes söylesin kilosunu sonra başlayalım

Bugün kahvaltı da;
İki haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
Peynir salatalık domates ceviz.
Bu arada bitki çayı icemiyoruz demi emzirdigimiz için.

Vay arkadaş. Benim o kıvama gelmem için bile aylar var sen yine denemeden alacak kadar zayıfsın
40 kere pisman oldum aldigima be. Fermuari zorla kapadim ama etek nolur beni giyme diye bagiriyor 3 5 kilo vermeden düzgün girmayacak belli bi resmin var boydan o kilon halin cok guzel cok da degistigini düşünmüyorum haksizlik etme kendine

Bugün kahvaltı da;
İki haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
Peynir salatalık domates ceviz.
Bu arada bitki çayı icemiyoruz demi emzirdigimiz için.
Kayisi form iciyorum ben arada. Bugun icip iki minik galeta yedim o kadar vaktim yok resmen 10 gün evden uzak kalinca birikmis de birikmis is

Hangi foto? Ya şaka değil o zamanlarki halimle şimdi aramda rahat 25 kg var. Son halimi de gördün gerçi şükür o fazla kiloyu o kadar çok belli etmiyorum yoksa tartıda çıkan rakamı söylesem var yaaaa eskilerimin hiçbiri olmuyor zaten. Yaz geldi çattı amann

Verilir verilir :) bisoru Angiedare gelin hadi
Off bi evde duramıyoruz ki diyet yapayım Bugun de kv nin ilaçlarını yazdırmak icin ciktik iki farklı Dr a gittik 20 kalem ilac dile kolay bi çuval oluyo alınca Simdi de alışverişe çıkıyoruz iddaya girdik kocayla ayakkabı kazandım

Kayisi form iciyorum ben arada. Bugun icip iki minik galeta yedim o kadar vaktim yok resmen 10 gün evden uzak kalinca birikmis de birikmis is
Bende yeşil çay icmek istiyorum ama icilmemesi gerekiyormuş. Kiraz saplı çay icebilir miyim acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…