- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Hatunlar yaz geliyor göbeğinizin farkında mısınız?
Ben ben farkındayım. Nasıl eriyecek yaaa. Gaza mi getirsek yarışa girip 1 haftada en çok kim kilo vercek diye. Daha hızlı kilo veririz belkiHatunlar yaz geliyor göbeğinizin farkında mısınız?
E bu cok güzel bi haberTek göbek olsa keşketam diyet yapamasam da yediklerimin miktarını azalttım vee 1,900 gitmiş bi haftada
Sözde o maksatla actik topigi kimse yokBen ben farkındayım. Nasıl eriyecek yaaa. Gaza mi getirsek yarışa girip 1 haftada en çok kim kilo vercek diye. Daha hızlı kilo veririz belki
E bu cok güzel bi haberdevam devam birakma
Ben varım hadi biz başlayalım. Bak bugün pazartesi. Önümüzdeki pazartesiye kadar ne kadar vercez bakalım. Evine de geçtin galibaSözde o maksatla actik topigi kimse yok
Ve daha birsürü şeyGözümün önünde börekler kısırlar pilavlar
Gectim şükür :) aslinda pazartesi tarti günüydü kizlar toplassin hepberaber bi bismillah diyelimBen varım hadi biz başlayalım. Bak bugün pazartesi. Önümüzdeki pazartesiye kadar ne kadar vercez bakalım. Evine de geçtin galiba
Oh oh iyi bari. Ben sabah aç karnina tartildim. 67.3 geldim. İki gündür biraz fazla kaciriyorum aslında 66.5 dum.neyse veririm yine. Herkes söylesin kilosunu sonra başlayalımBu arada kilo almamisim annemde
Sözde o maksatla actik topigi kimse yok
Ve daha birsürü şeysma dün denemeden etek aldim fermuar yarida kaldi o etege girmem lazim
Hala gitmedi mi yahu :-/ gitsin de gel artikKaynana engeli var bende gitsin dönücem ben bu diyet işine
40 kere pisman oldum aldigima be. Fermuari zorla kapadim ama etek nolur beni giyme diye bagiriyorVay arkadaş. Benim o kıvama gelmem için bile aylar varsen yine denemeden alacak kadar zayıfsın
Kayisi form iciyorum ben arada. Bugun icip iki minik galeta yedim o kadar vaktim yok resmen 10 gün evden uzak kalinca birikmis de birikmis isBugün kahvaltı da;
İki haşlanmış yumurta
İki dilim ekmek
Peynir salatalık domates ceviz.
Bu arada bitki çayı icemiyoruz demi emzirdigimiz için.
40 kere pisman oldum aldigima be. Fermuari zorla kapadim ama etek nolur beni giyme diye bagiriyor3 5 kilo vermeden düzgün girmayacak belli bi resmin var boydan o kilon halin cok guzel cok da degistigini düşünmüyorum haksizlik etme kendine
Off bi evde duramıyoruz ki diyet yapayım
Bende yeşil çay icmek istiyorum ama icilmemesi gerekiyormuş. Kiraz saplı çay icebilir miyim acabaKayisi form iciyorum ben arada. Bugun icip iki minik galeta yedim o kadar vaktim yok resmen 10 gün evden uzak kalinca birikmis de birikmis is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?