Ben ara ara veriyordum hadi simdi disi cikti hic veresim yok :-/Bu kan alma işini ne zan yapıyorlar bize 6. Ay aşısı olduğumuzda demedi birsey şimdi de 7.5 aylık. Aricam pazartesi günü. Acaba kan ilacını vermesem mi o zamana kadar. Zaten hergün de vermiyorum bazen unutuyorum çok üzerinde durmuyorum kabızlık yapabilirmis zaten bizimki de kalanı çok sık yapmiyordu şimdi düzeldi çok şükür zeytinyagiyla kayisiyla filan.
Insallah canım aşıda onun kollarını bacaklarını tutup oyalamaya çalışırken vicdan azabı çekiyorum sonrasında gözlerimin icine bakip ağliyo kandırdın beni der gibi :/
Kızlar dün köy evindeydik mangal yaptılar bi lokma bile yemedim
Dünkü menüm
2 kavrulmuş soğan
Peynir
Çay
4 yaprak marul
Bol salata
1 tutku bisküvi
1 muz
1 kase pirinç pilavı
Meraba kızlar kahvaltı
Domates salatalık peynir zeytin çay
Öğlen 1 dilim ıslak kek akşam 4 kaşık pilav ve 66 kilo olmusum tartilar farklı farklı oglanla 75 olduk yani 8 kilomu oğlan çok saçma 2 hafta önce 6900du nefret ediyorum kilolarimdan esimin yengeside 64 ve çok bakımlı tüm yüzüne ağda yaptiriyomus hep kuaföre gidiyormuş
Bisi olmadi bizde endiselenme canim.iyi dusun.
olduk canım şükür bişey olmadı sadece gece 20 kere uyanmıştır herhaldeOlmussunuz zaten :) iyi bari
Aaa dişi mi çıktı anlatsana nasıl çıktı zor oldu mu cikmadan önceki belirtileri neydiBen ara ara veriyordum hadi simdi disi cikti hic veresim yok :-/
Gunduzleri ara ara huysuzdu baya bi hemde bir de gece uykusunu almis gibi uyaniyordu onun disinda belirtisi yoktu. Rutin parmagimi isirma anlarindan birinde fark ettim :)Aaa dişi mi çıktı anlatsana nasıl çıktı zor oldu mu cikmadan önceki belirtileri neydi
Ateş filan oldu muGunduzleri ara ara huysuzdu baya bi hemde bir de gece uykusunu almis gibi uyaniyordu onun disinda belirtisi yoktu. Rutin parmagimi isirma anlarindan birinde fark ettim :)
Olmadi bazen az sicakmis gibi geliyordu alni ama önemsenecek kadar degildi.Ateş filan oldu mu
Hımmm bizimkinin de sıcak gibi geliyor onemsenecek gibi değil havalar sıcakliyor acaba ondan mi oluyor diyorum bakalım ne zan çıkaracakOlmadi bazen az sicakmis gibi geliyordu alni ama önemsenecek kadar degildi.
Bende ona yoruyordum diş aklima gelmiyordu :) hic belli olmuyor bidiklara :)Hımmm bizimkinin de sıcak gibi geliyor onemsenecek gibi değil havalar sıcakliyor acaba ondan mi oluyor diyorum bakalım ne zan çıkaracak
İşte benim bütn kilolarımn suçlusu bu geç saatte yemk bekarken en geç 7 de yenrdi biZde evlendm benm eşimde geç geliyo 10 daakşam yemegi yedm aldım 10 kilo bide üstüne hamile kaldımMaşallah kızlar size ben diyet yapamıyorm ama en azından dün de hergünki kadar yedim :) 2 hafta önce SÖZDE başladığım diyet sonucu bugün 68,6 kg olarak tartıldım yani 1300 gr vermişim :)) oğlum sağolsun hiç dinlenemediğimden olsa gerek. Neyse bardağın dolu tarafından bakıyorm ben debiraz daha dikkat etmeliyim ama bizde yemekler düzensiz ben ne yapayım kahvaltıyı nesfitle yapıyorm öğlen çabuk çorba akşam da bildiğin yiyorm ama melesef en erken saat 9 da eşim geç geliyo zaten bütün gün yalnız yiyorum akşam da birlikte yemek istiyorm napim
Yuzune mi
Bu kan alma işini ne zan yapıyorlar bize 6. Ay aşısı olduğumuzda demedi birsey şimdi de 7.5 aylık. Aricam pazartesi günü. Acaba kan ilacını vermesem mi o zamana kadar. Zaten hergün de vermiyorum bazen unutuyorum çok üzerinde durmuyorum kabızlık yapabilirmis zaten bizimki de kalanı çok sık yapmiyordu şimdi düzeldi çok şükür zeytinyagiyla kayisiyla filan.
Yarin dönüşüm muhtesem olacakBugün kimsecikler yok burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?