2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Ne zaman gececeksin eve. Dün akşam abur cuburu biraz fazla kacirmistim malum gundeyim bir de moralim bozuldu tatlı beni mutlu etti☺
Pazar gececegim. Cumadan beri evde degilim ya kv anne derken uzak kaldim. Evden uzak kalinca mutlaka kacamak oluyor. Tikitikiveriyorlar insana

Aşıları olduk cok sukur simdilik bi sıkıntı yok cok ağlamadı kuzum 8500 olmus kan tetkiki yapmadılar Dr baktı gayet iyi görünuyo dedi ben keciboynuzu kayısı hurma verdigimi söyledim şimdilik canını yakmayalım 9.ayda bakarız dedi vegaferonu 5 damla basla istersen dediler ben her zaman ki gibi he hee veririm dedim arkadasımla da konuştum tekrar kaçmayı bile düşünüyo sakinleştirmeye çalıştım biraz kaçsam bile bulur beni öldürür diyo off psikolojisi yerlerde babası da kanser her yere yayıldı ne kadar yasar Allah bilir onlara söyleyemem diyo Allah yardımcısı olsun

Can sen kan damlasini vermiyor musun

Can sen kan damlasini vermiyor musun
Vermiyorum canım ölçüm yapılmadan vermek istemiyorum anne sutu aliyo yediklerinden de baya bi demir aliyo fazla yükleme yapmak istemiyorum cunku oran yüksek oldugunda zehirleme yapabilirmiş ve bu Demir eksikliğinden daha ciddi zararlar verebilirmiş

Ya ben de pek vermek istemiyorum kakasini yapmakta zorlaniyordu kabızlık yapabiliyormus o ilaç da. Ama doktor vermen lazım deyince verdim bende
Peki ölçümler ne zaman yapılıyor. Biz 6. Ay aşısını olduk ama sormayı unuttum.

Bize 9.aydaa dediler ama ben 8de mi baktirsam diyorum. 9da asi var iki kere cani yanmasin oglumun

Normalde 9.ayda yapılıyor

Bize 9.aydaa dediler ama ben 8de mi baktirsam diyorum. 9da asi var iki kere cani yanmasin oglumun
Bende yarın hemşireyi bir arayip sorayım bakım ne diyecek. Bu arada nivea Q10 kullanicam sonuçları yazarım buraya

Meraba kızlar kahvaltı
Domates salatalık peynir zeytin çay
Öğlen 1 dilim ıslak kek akşam 4 kaşık pilav ve 66 kilo olmusum tartilar farklı farklı oglanla 75 olduk yani 8 kilomu oğlan çok saçma 2 hafta önce 6900du nefret ediyorum kilolarimdan esimin yengeside 64 ve çok bakımlı tüm yüzüne ağda yaptiriyomus hep kuaföre gidiyormuş

Bizim kan 6 ayda baktılar iyi dediler ki hiç vermemistim o güne kadar

Canim ayni tartida tartil tartidan tartiya fark ediyor mutlaka

Sürekli yüze ağda yaptırmak sarkmalara neden olmaz mı ben öyle duymuştum ne kadar doğru bilmiyorum. Bende hamileyken boyun bölgemde hormonların degismesi nedeniyle tüyler çıkmıştı o yüzden bir iki defa yaptirmistim o da cekine cekine kararma ya da sarkma olur diye. Çok şükür kalmadı eskisi gibi. Ne güzel 66 olmuşsun işte niye nefret ediyorsun kendinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…