Ohhooo aclik grevine girerim benÇeyrek takalım
O kadar irade olsa hepimiz simdiye tig gibiydik :) kacamak icin beklemezler o kadarHaftanın bir günü istediği şeyi yeme ödülü olsun:)gerçi bunu arada kaçamak yaparak yapıyoruz ama böyle olursa belki o kaçamakların da önüne geçilir. Sırf kaçamak yapmak icn fazla kilo verilir
Valla ben beklerim. Sadece adet olduğum zamanlarda kek çikolata yemeye çalışıyorum onunharicinde eve almıyorum. Öyle olursa hiç almam kilo vermeyiO kadar irade olsa hepimiz simdiye tig gibiydik :) kacamak icin beklemezler o kadar
Bende yemiyorum ama ozledim yaValla ben beklerim. Sadece adet olduğum zamanlarda kek çikolata yemeye çalışıyorum onunharicinde eve almıyorum. Öyle olursa hiç almam kilo vermeyibeklerim
E o zamn biz öyle yapalım kim daha çok kilo verirse 1 haftada yeme hakkı olsun. Tabi abartmadanBende yemiyorum ama ozledim ya
Yok kız ne çeyreği şakaydı o. En çok kilo verenin boynuna kek pasta börekten oluşan kolye takalım. Ki yiyip geri alsınOhhooo aclik grevine girerim benaltin kac para biliyon mu sen?
hainsinYok kız ne çeyreği şakaydı o. En çok kilo verenin boynuna kek pasta börekten oluşan kolye takalım. Ki yiyip geri alsın
Kizlar gelsin de bi netlestirelimE o zamn biz öyle yapalım kim daha çok kilo verirse 1 haftada yeme hakkı olsun. Tabi abartmadan
Zaten ben çeyreği bi yas pastaya feda ederimYok kız ne çeyreği şakaydı o. En çok kilo verenin boynuna kek pasta börekten oluşan kolye takalım. Ki yiyip geri alsın
Zaten ben çeyreği bi yas pastaya feda ederimCeyrek hic motive edici degil @EcDU nun dediği gibi kraliçe secelim her hafta en cok kilo veren haftanın kraliçesi olsun
Off gun tabağımı mi dedinVallahi aynı fikirdeyim önüme konmuş 5-6 çeşitli bir GÜN tabağını çeyreğe değişmem
Ne 5-6 si 12 kiloNe kadar özeniyorum sizlere yaa, istediğiniz kiloya altı üstü 5-6 kilo falan ancak var az dişinizi sıksanız verirsiniz. Yolum çok uzun çooook
Ne 5-6 si 12 kilo
Canım tatlı istediDüşmem gereken kilo konusunda sizler gb idealist olsam benim 35-40 kilo vermem lazım
Ve evet şöyle kısırlı börekli kurabiyeli falan koca bi tabakya resmen kendimi sabote ediyorum
Düşmem gereken kilo konusunda sizler gb idealist olsam benim 35-40 kilo vermem lazım
Ve evet şöyle kısırlı börekli kurabiyeli falan koca bi tabakya resmen kendimi sabote ediyorum
En cok kilo verene yemek resimleri yollayip taciz edelim bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?