2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Haftanın bir günü istediği şeyi yeme ödülü olsun:)gerçi bunu arada kaçamak yaparak yapıyoruz ama böyle olursa belki o kaçamakların da önüne geçilir. Sırf kaçamak yapmak icn fazla kilo verilir
O kadar irade olsa hepimiz simdiye tig gibiydik :) kacamak icin beklemezler o kadar

O kadar irade olsa hepimiz simdiye tig gibiydik :) kacamak icin beklemezler o kadar
Valla ben beklerim. Sadece adet olduğum zamanlarda kek çikolata yemeye çalışıyorum onunharicinde eve almıyorum. Öyle olursa hiç almam kilo vermeyi beklerim

Yok kız ne çeyreği şakaydı o. En çok kilo verenin boynuna kek pasta börekten oluşan kolye takalım. Ki yiyip geri alsın
Zaten ben çeyreği bi yas pastaya feda ederim Ceyrek hic motive edici degil @EcDU nun dediği gibi kraliçe secelim her hafta en cok kilo veren haftanın kraliçesi olsun

Evimde tartı yok alana kadar düzenli tartıalmam

Kilo verdiğimi düşünüyorum çünkü hamilelikten önceki kotlarıma 1 ay önce giremiyordum şimdilik 2 tanesne giriyorum:) ilk hedefim çok sevdiğim bi kotum var ona girebilmek

Pilates topumuda kardeşimde alabilirsem güzel olacak

Düşmem gereken kilo konusunda sizler gb idealist olsam benim 35-40 kilo vermem lazım
Ve evet şöyle kısırlı börekli kurabiyeli falan koca bi tabak ya resmen kendimi sabote ediyorum
Canım tatlı istedi bu psikolojiyle biraz zor motive okurum ben zaten hic bisey yapmak istemiyorum :/

Eve gidince tartilayim bari.diyet yapmiyorum gerci ama kafada zayiflama istegi var.zayiflarim belki.
Eve giderken sut olsun diye malt icecegi alacaagim o da ekstra sekerli ama olsun.bugun cok moralim bozuldu.

Düşmem gereken kilo konusunda sizler gb idealist olsam benim 35-40 kilo vermem lazım
Ve evet şöyle kısırlı börekli kurabiyeli falan koca bi tabak ya resmen kendimi sabote ediyorum

Sen icinden bir insan cikaracaksin resmen
Sarma icli kofte kisir patates salatasi ev yapimi kiymali peynirli pogca mucver+yogurt
Orman meyveli cheesecake
Offffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…