- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Aldim da aldim alisverise vurdum kendiminerde standart beden var yapistim
Gözümle görmeden inanmamSabah sabah gaza geldim bak alala olacak iş değil
Aa ev çıktı mı hadi hayırlı olsun :)75,900 u gördüm tartıda bugün gaza geldim ya cuma ev tasiycaz Allah izin verirse yerleşelim hepsini yapicam bir de hızlı tempo 45 dakika yürüyüş bir ayda 10 kilo veririm ben..
Yazda geliyor her yer küfür püfür mangal kokacak OFFFÇok çabuk kilo veriyorum ben ama o kilomu birkaç ay muhafaza etmem gerekiyor yoksa hemen geri alıyorum, birkaç ay muhafaza edince o kilom sabit kalıyor aylardır 76,600 mantı, börek hiç fark etmez sabaha hep aynı kilodaydim..Bir haftadır çorba- sebze-bulgur-yogurt yiyorum bir parça tam buğday ekmeği bir haftada 600 gr gitmiş ama nefret ediyorum sebzeden acı çekiyorum resmen ya
Yazda geliyor her yer küfür püfür mangal kokacak OFFF
Ya kadını yoldan çıkarmasana mangalmış falan diye, yesin o otunu çöpünü sebzesini ne güzel, mis gb pirzolaymış ekmek arası köfteymiş sonra dürüm kebapmış falan diye diye kadını yoldan çıkarıyo yeaaya carmen biz çıksak mı topicten
Ben burdan sahile bi iniyorum tum sahil mangal kokuyor
Hamileligimi zehir etti mangalcilar
Yavrucum önüne çıkan her mangaldan bi lokma istesen eve dönene kadar doyardın işte
Kimse beni mangalımdan ayıramazYazda geliyor her yer küfür püfür mangal kokacak OFFF
Ayaklarımda lahana dolması gibi çıkmışEki Görüntüle 1817284 Bebem yaz bunu şekerim
Standart salaş amaStandart bedene girecek haldeysen yat kalk dua et. Nankör bunlar anacım
terlikle kovalayacaklar yakındırYa kadını yoldan çıkarmasana mangalmış falan diye, yesin o otunu çöpünü sebzesini ne güzel, mis gb pirzolaymış ekmek arası köfteymiş sonra dürüm kebapmış falan diye diye kadını yoldan çıkarıyo yeaaya carmen biz çıksak mı topicten
Yüzde 99 bizim canım bugün resmi olarak belli olacak inşallah.Aa ev çıktı mı hadi hayırlı olsun :)
Neemiş neemisYa kadını yoldan çıkarmasana mangalmış falan diye, yesin o otunu çöpünü sebzesini ne güzel, mis gb pirzolaymış ekmek arası köfteymiş sonra dürüm kebapmış falan diye diye kadını yoldan çıkarıyo yeaaya carmen biz çıksak mı topicten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?