Off cok güldümSıksam çıkar
En cok kilo verene yemek resimleri yollayip taciz edelim bence
Hepsi benim bebeklerimSen icinden bir insan cikaracaksin resmen
Sarma icli kofte kisir patates salatasi ev yapimi kiymali peynirli pogca mucver+yogurt
Orman meyveli cheesecake
Offffff
Zaten ben çeyreği bi yas pastaya feda ederimCeyrek hic motive edici degil Freyza__ nun dediği gibi kraliçe secelim her hafta en cok kilo veren haftanın kraliçesi olsun
Ne kadar özeniyorum sizlere yaa, istediğiniz kiloya altı üstü 5-6 kilo falan ancak var az dişinizi sıksanız verirsiniz. Yolum çok uzun çooook
iyi geceler canım bebişle çok zor olur niye seni koşturuyolar ki bu işlere :/ dinlen biraz bariKızlar biz hergun köye gidip geliyoZ inşaat var köyde ben yemek çay işine bakıyor deli gibi uykum var iyi geceler
Benden çok olamaz boy 1 65 normali 55 kilo benim kilom 82,5 bu arada 84 tum az verdim galiba yuppiiiiii..
1 ayda 8 kilo muEki Görüntüle 1817247 Eki Görüntüle 1817248 Eki Görüntüle 1817250 Kızlar ben bu kürle bir ayda 8 kilo vermiştim ,hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım Saraçoğlu emzirenlerde hiç bir zararı yok diyor tekrar başlasam mı acaba..
Maydanoz sutu azaltiyo diyorlardı :/ eşimde Saracoğlu'nun lahana kürüyle 12 kilo vermişti bende onunla ara ara içmiştim selulit falan kalmamıştıEki Görüntüle 1817247 Eki Görüntüle 1817248 Eki Görüntüle 1817250 Kızlar ben bu kürle bir ayda 8 kilo vermiştim ,hamile olduğumu öğrenince bırakmıştım Saraçoğlu emzirenlerde hiç bir zararı yok diyor tekrar başlasam mı acaba..
Maydanoz sutu azaltiyo diyorlardı :/ eşimde Saracoğlu'nun lahana kürüyle 12 kilo vermişti bende onunla ara ara içmiştim selulit falan kalmamıştı
O 8 kilonun yarısı ödemdi güzelim bütün ödemini pof şişliliğini alıyor ikinci gün şişlikler in iniyor zaten..Ben her gece yatmadan 2 bardağa denk koca bir bardak içip yatıyordum.1 ayda 8 kilo muayda 1-1,5 kg diyor? Aç karnına mı içtin ve günde ne kadar?
Unutmuşum :/Ay sizin böyle denenmiş onaylanmış formülleriniz var da saklıyosunuz demek hıı aşkolsun
Lahana pul biber çorbasına başliycaktım ben aldım lahana koydum dolaba vaktim olmadı uğraşmaya bozuldu gitti ya yazık oldu ama yine başlıcam..Maydanoz sutu azaltiyo diyorlardı :/ eşimde Saracoğlu'nun lahana kürüyle 12 kilo vermişti bende onunla ara ara içmiştim selulit falan kalmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?