- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
He he pazartesi
Bahaneler de bitmiyor anacimBen yorgunluktan sürünerek yürürken arkamdan konuşulmuş bu acıya dayanamamgidiptost yapim de acım dinsin
Şişlik falan vardir yarin sabah bir daha bakarsin.Neden bilmiyorum ama ben 85.1 çıktım bu sabah.
Nööğeyy
Ya zaten pazartesi baslayacagim az yiyeyimler mahbetti biziNaapiim bebeem ya bu pzrtesi başlıyım bari, umarım son olur diyet planı yaparken bile tıkınıyorum yalnız
Ben sabah tartildim 65.6 geliyorum iki gündürYa zaten pazartesi baslayacagim az yiyeyimler mahbetti bizi
Bende 61 geliyorum arada da pazartesiye kadar emin olamayacagim :-/Ben sabah tartildim 65.6 geliyorum iki gündür
Ayu çıkabilüüürr diyet yatabilüüür diyosunhafta sonu cozutayım da başlıyayım yaw. Şimdi de başlardım da emek emek yaptığım kabak tatlısı üzülür yemezsem, soonra son bi dolma yapıp yemeden diyete girince uğursuzluk getirir diyollaa
Kızlar eğer yapabiliyorsaniz ip atlayin çok güzel terletiyor ben günde 1000 tane atlamaya çalışıyorum bakalım nasıl bir sonuç olucak. Çift ayakla atlayinca da iyi oluyor ama tek ayak la atladiginda daha bir yoruluyorsyn
Yok ya öyle çok sallanmiyorlar. Şimdi 1000 e tamamladım nasıl güzel oluyor süper hissediyorum. Akşam da bir iki karın hareketimi yaparım tamamdirBen de haftasonu cozuturum buyuk ihtimalle.. Kocacigim Çin'den gelecek kesin kebabin dibine vururuzamaaa pazartesi let the game begin diyoruz taam mi
Walla iyi fikir ama benim memeler kafama degersonra beyin kanamasindan obur tarafi boylarim
Ben de haftasonu cozuturum buyuk ihtimalle.. Kocacigim Çin'den gelecek kesin kebabin dibine vururuzamaaa pazartesi let the game begin diyoruz taam mi
Walla iyi fikir ama benim memeler kafama degersonra beyin kanamasindan obur tarafi boylarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?