Yarin kvde erirSırf bunları kullanmak için yazdım haolsun yarın dengelersin artık
Tek kebabı olsa yine iyi kuzum lahmacunlar dolmalar ooo daha neler neler ama bitti artık :)Kebabin gözune gozune vurdun dimiAy dimi o konuda uzak olmak cok iyi ya gittigin yerde dayiyorlar yemegi
OyyyTek kebabı olsa yine iyi kuzum lahmacunlar dolmalar ooo daha neler neler ama bitti artık :)
Ay onu hatirlat bana. Kvdeyim unuturum.Bu hafta kilo veremedim hiç. Ya ayniyim ya da 300 400 gram eksik. Bazen vücut böyle duruyor galiba. Neyse yarın yeni bir hafta yeni başlangıç. Bir de haftada iki gün şunu yapıcam göbek yağlarını eritiyormus. Yatmadan 3 4 saat önce bir kase yogurda birer çay kaşığı zerdrcal tarçın zencefil koyup yiyorsun. Bakalım nasıl olacak haftada iki defa olduğu için yapasim geldi
Eve geçince mi hatirlatalim. Ben yarın başlıcam bir de cuma yapıcamAy onu hatirlat bana. Kvdeyim unuturum.
Tamam beraber yapalim yapinca yaz yaparim bende var malzemeler :)Eve geçince mi hatirlatalim. Ben yarın başlıcam bir de cuma yapıcam
Tamam ben sana yazarım. Bende de Zerdecal eksik ama olsun yine de olanlarla yaparımTamam beraber yapalim yapinca yaz yaparim bende var malzemeler :)
Bende de ya zerdecal ya zencefil eksik :-/Tamam ben sana yazarım. Bende de Zerdecal eksik ama olsun yine de olanlarla yaparım
@bebem ben Yoğurtlu tarifi yaptım şu anda yiyorum artık birsey yemicem. Sana da hatirlatayim dedim.Bende de ya zerdecal ya zencefil eksik :-/
Afiyet olsun canim bende yapacagim bakalim :)@bebem ben Yoğurtlu tarifi yaptım şu anda yiyorum artık birsey yemicem. Sana da hatirlatayim dedim.
Ay ben yedim de çok kolay yiyemedim. Neyse ki haftada iki gün. Hergün olsa yiyememAfiyet olsun canim bende yapacagim bakalim :)
Ben firsat bulamadim. Benimki koala gibi yapisti banaAy ben yedim de çok kolay yiyemedim. Neyse ki haftada iki gün. Hergün olsa yiyemem
Hedefin kaç canımKacak kimyager sonunda foruma dondu kizlaruzun bi suredir annemlerdeydim ve tabii ki ne diyet kaldi ne pilates pazartesi olum orucuna baslayacaklar parmak kaldirsin
Ha bu arada hala 69 kiloyum@bebeem
En azindan almamissin ona da şükür :)Kacak kimyager sonunda foruma dondu kizlaruzun bi suredir annemlerdeydim ve tabii ki ne diyet kaldi ne pilates pazartesi olum orucuna baslayacaklar parmak kaldirsin
Ha bu arada hala 69 kiloyum@bebeem
Hedefin kaç canım
En azindan almamissin ona da şükür :)sade kahve hade gel olüm orucuna arkadas araniyor.
Benim buzlukta var da görmezden geliyorum birsey alirkenAyy bi de alsaydim iyice olay cigirindan cikardi
Su smiley de koymuslar canim dondurma istedi iyi mi
En azindan almamissin ona da şükür :)sade kahve hade gel olüm orucuna arkadas araniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?