Kac kalori gidiyo o hengamede biliyinmu senBak hiç o açodan düşünmemiştim :)
Maşallah sana :)
Bizde bayramda gitcez herseyin doğal olduğu yere o zamana kadar kilo vermem lazım. E malum bayramda şekerler çikolatalar derken yiyecez bayabebeem bana tstilde diye not dus ekmegin tereyagin ana vatanindayim ev yapimi pekmezler bahcede sogan marul offf neyse burfa diyet yapamamki
ayy bizde gidicezz ben onu hiç düşünmedim iyice şişerim artıkBizde bayramda gitcez herseyin doğal olduğu yere o zamana kadar kilo vermem lazım. E malum bayramda şekerler çikolatalar derken yiyecez baya
İşte benden zamana kadar bir 58 olaydım. 58 e ulasamasam da 60 bile yeter. Şimdi 66 geliyorum veririm heralde 6 kiloyuayy bizde gidicezz ben onu hiç düşünmedim iyice şişerim artıkdağ bayır gezeriz yakarız inşallah
Verirsin canım ayda 3-3 oldu bitti :)İşte benden zamana kadar bir 58 olaydım. 58 e ulasamasam da 60 bile yeter. Şimdi 66 geliyorum veririm heralde 6 kiloyu
Bugün haftasonu ya ondandira bir kaç kişiden başka kimsede gelmiyor. Önceden listede olanlarını çoğunu görmedim.Kimsecikler kalmamış burda zaten bizden diyet arkadaşı olmaz anam yemek tarifleri paylasak bari
Bebeeemm tatlım benim güncel kiloyu 74 yap bacim bir ayda gezmelerde 4 kilo almışım yarından sonra sıkı diyet benim bekliyor gobegimin Sezeryan yerinden löp löp etmesine tahammül edemiyorum artık :) şükür eve varmak üzereyiz gurbette olmak ne kadar güzel iyi ki herkese uzagizbebeem -----boy 1.60-başlangıç 65-güncel 62-verilen 3-hedef:58
phenyl -----boy 1.70-başlangiç 70-güncel?-verilen?-hedef:60
nenuya ----boy 1.65-başlangıç 68.5-güncel 66-verilen 2.5-hedef:58
sade kahve ---boy?-başlangıç?-güncel?-verilen 1.9-hedef:?
Angiedare ---boy 1.62-başlangıç 69.1-güncel67.6 -verilen 1.5-hedef:60/55
bisoru -------boy 1.61-başlangıç 67-güncel 66-verilen1 -hedef:55-53 (hatun tatilde)
M Mtmtk-m ---boy 1.75-başlangıç 78-güncel 76.2-verilen1.8-hedef:68
carnat ------boy 1.65-başlangıç 84-güncel 1.5-verilen 82.5-hedef:60
@ayka777-----boy 1.67-başlangıç?-güncel?-verilen?-hedef:65
Yvzbt ----boy 1.70- başlangıç 70-güncel 66.9-verilen 3.1-hedef:59.9
ranapinar ----boy 1.62- başlangıç 60-güncel?-verilen?-hedef:54
loveatsecondsight ----boy?-başlangıç 63-güncel?-verilen?-hedef:59
perilice_ada ----boy 1.60-başlangıç 60.5-güncel?-verilen?-hedef:52
ferideei ---boy?-baslangıç 83-güncel?-verilen?-hedef:?
Y ysmn1096 ----boy 1.70-başlangıç 70-güncel?verilen?-hedef:60
filiz_ank -----boy 1.60-başlangıç55-güncel?verilen?-hedef:48
@EcDU---boy 1.68-başlangıç 76.6-güncel 75.6-verilen 1.0-hedef:64
@tatlilavinya---boy 1.60-başlangıç 54.2-güncel53.7-verilen 0.5-hedef:48
GAD2015 ---boy 1.65-başlangıç 59-güncel 56-verilen 3-hedef 50
chiLL ------boy 1.71-başlangıç 84-güncel?-verilen?-hedef 75
Her pazartesi güncellenecek listemiz güzel anneler
Kebabin gözune gozune vurdun dimiBebeeemm tatlım benim güncel kiloyu 74 yap bacim bir ayda gezmelerde 4 kilo almışım yarından sonra sıkı diyet benim bekliyor gobegimin Sezeryan yerinden löp löp etmesine tahammül edemiyorum artık :) şükür eve varmak üzereyiz gurbette olmak ne kadar güzel iyi ki herkese uzagiz
Arkadaşın kizinin dogumgunundeyiz. Yaptiklarinin karşısında elim ayagim titredi
Aha gidiyor galiba senin diyetArkadaşın kizinin dogumgunundeyiz. Yaptiklarinin karşısında elim ayagim titredi
Küçücük biber dolmasi 1dilim börek 1 dilim pastanin yarisi 7-8 tane mercimek köfteYe ye ye hadi ye çekinme utanma ye kuzum ye
Gitmesinnn göndermemmmAha gidiyor galiba senin diyetya bu yeni simgeleri çok sevdim
Sırf bunları kullanmak için yazdım haGitmesinnn göndermemmmbende bayildim bu tipitoşlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?