E ama ben tekear girdiğimde nokta vardi :-/ bi de 10 dk icinde mesaj icerigi silinebiliyorKendini kibleyen ilk salak olarak kk tarihine geçmiş bulunmaktayım.
Tek günahkar ben değilmişim demek, yarasınBende irmik tatlisi yedim :-/ ama sekeri tariften az tuttum. 1 litreye 8 kasik. İtiraflar itiraflar
Simdide kamyonet gibiyim zatenBüyüyünce kamyon olabilirim Ama cok büyürsem tır olurum
Evet sildim nokta koydum kontrol ettim geldim resim oradaydı kibledim kendimi muneye mesaj attım umarım silerler.E ama ben tekear girdiğimde nokta vardi :-/ bi de 10 dk icinde mesaj icerigi silinebiliyor
Sağol canım umarım bir tanıdık görmez .Hoş Allah a şükür ayıp bir yer değil ama kimlik ayyuka çıktı yaWuhuuuuu bi afet gördüm sanki
Sağol canım umarım bir tanıdık görmez .Hoş Allah a şükür ayıp bir yer değil ama kimlik ayyuka çıktı ya
Simdide kamyonet gibiyim zatenBüyüyünce kamyon olabilirim Ama cok büyürsem tır olurum
Tek günahkar ben değilmişim demek, yarasın
seni bu topikte el birliğiyle mini coopera çevirelim
Ama bugun birsey yiyemedim o da var :-/ simdi de sebze yemegi :)Tek günahkar ben değilmişim demek, yarasın
seni bu topikte el birliğiyle mini coopera çevirelim
Ayrintili duzenleme diyeceksin oradan sileceksin resmi :)Evet sildim nokta koydum kontrol ettim geldim resim oradaydı kibledim kendimi muneye mesaj attım umarım silerler.
Kendi profilimden msj larima baktım belki ordan siliniyodur diye silinmiyo ama nokta gözüküyor rresim gözükmüyor enteresan özelden bende yazdım muneye belki yardımcı olur.
MaşşalllahOğlanı uyuttum spora çıktım bu saatte
Mutfaga gitmiyon dimi :-/Gideyim de koridoru turlayayım bari spor niyetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?