2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Sabah pogaca yaptim yidim. Oglen ayaküstü piknigi. Ama bugun 19 mayis nese doluyor insan mideler bos mu kalsin ama cok abartmadim simdi

Ben de abartmadım yaa, sabah yarıma yakın simit yedim kepek ekmek yerine. Bi de gün içinde bi kola ve çeyrek beyaz ekmek. O kadarcık yani o kadarcık
Sabah pogaca yaptim yidim. Oglen ayaküstü piknigi. Ama bugun 19 mayis nese doluyor insan mideler bos mu kalsin ama cok abartmadim simdi

Ben de abartmadım yaa, sabah yarıma yakın simit yedim kepek ekmek yerine. Bi de gün içinde bi kola ve çeyrek beyaz ekmek. O kadarcık yani o kadarcık
Kola icmiyorum ayran ictim :-/ ayran eyidir eyi amaaa esim yine kunefe yapiyor mutfakta su an atcam balkondan asagi bi gün

Ramazan geliyor. Aksam yemek icin 6.5 saatimiz var yani. Bari o ara nefsimize hakim olmayi ogrensek.

Bence hep konu sahibi phenyl yüzünden kendisi yiyo bize de uzaktan enerji yolluyo yiyin diye
Yiyorum ama bi sor neden yiyorum kv burda kafayı benim yememe daha doğrusu yemememe takmıs durumda.. Surekli soyleniyo

Zaten butun gun bebeyi kucagından yere koymuyo.. Cinnet gecirmem yakındır bana ellesmeyin

Madem evde gönüllü bakıcı var çıkıp gezsene ayol fırsattan istifade, evde durup deli olacağına çıktın diye o deli olsun
Yiyorum ama bi sor neden yiyorum kv burda kafayı benim yememe daha doğrusu yemememe takmıs durumda.. Surekli soyleniyo

Zaten butun gun bebeyi kucagından yere koymuyo.. Cinnet gecirmem yakındır bana ellesmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…