Tamam tek olRamazanda kilo alabilen tek canlı olabilirim
Ben gecirmek uzereyim aradan cikarabilirimYiyorum ama bi sor neden yiyorumkv burda kafayı benim yememe daha doğrusu yemememe takmıs durumda.. Surekli soyleniyo
Zaten butun gun bebeyi kucagından yere koymuyo.. Cinnet gecirmem yakındır bana ellesmeyin
Kv ile bebek yalniz birakilir mi :-/Madem evde gönüllü bakıcı var çıkıp gezsene ayol fırsattan istifade, evde durup deli olacağına çıktın diye o deli olsun
Madem evde gönüllü bakıcı var çıkıp gezsene ayol fırsattan istifade, evde durup deli olacağına çıktın diye o deli olsun
Hah aynen katiliyorum
Kv ile bebek yalniz birakilir mi :-/
Disari cikmayi birak ust kata bile cikamiyorum.. 'Ayy tugba oksurdu, ayy bogazina mi kacti, ayy sikildi sikildi' ki benimki bagira cagira oynar oturdugu yerde.. Artik cocugum beni gordugu yerde kucagima atliyo beni kurtar diyeen son sabah kocama bi ufak girizgah yaptim bugun pek almiyo kucagina
KiskandimNe çektiniz behh, ben de senede üç kere falan görüyorum söylemesi ayıp
Ne çektiniz behh, ben de senede üç kere falan görüyorum söylemesi ayıp
Ayy benimki de onceden oyleydi simdi torunum da torunum diye ayda bi geliyo bi hafta
sade kahve Eki Görüntüle 1835546 Eki Görüntüle 1835547 soyle olabilirsin kahverengi saça balyaj atıldığında ama sakınEki Görüntüle 1835548 böyle olma
Kiskandim
Oyy bi haftaAyy benimki de onceden oyleydi simdi torunum da torunum diye ayda bi geliyo bi hafta
Onceki aksam isyan bayragini cektim zaten. Ya isi oluyor esimin yalniz birakmamak icin götürüyor beni ama bunaldim. Bu hafta gideriz bi de ramazanda sonra te bayrama. Yeter yahu.Ama siz çok gidiyosunuz anacım desene eşine oğlanın düzeni bozuluyo rahat edemiyorum filan diye?
Onceki aksam isyan bayragini cektim zaten. Ya isi oluyor esimin yalniz birakmamak icin götürüyor beni ama bunaldim. Bu hafta gideriz bi de ramazanda sonra te bayrama. Yeter yahu.
9 gün tatil vermesinler noluuuurAyy hele o ramazan bayraminda bi hafta onceden gitme olayi yok mu sinirim geliyo
Onceki aksam isyan bayragini cektim zaten. Ya isi oluyor esimin yalniz birakmamak icin götürüyor beni ama bunaldim. Bu hafta gideriz bi de ramazanda sonra te bayrama. Yeter yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?