2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Yiyorum ama bi sor neden yiyorum kv burda kafayı benim yememe daha doğrusu yemememe takmıs durumda.. Surekli soyleniyo

Zaten butun gun bebeyi kucagından yere koymuyo.. Cinnet gecirmem yakındır bana ellesmeyin
Ben gecirmek uzereyim aradan cikarabilirim

Madem evde gönüllü bakıcı var çıkıp gezsene ayol fırsattan istifade, evde durup deli olacağına çıktın diye o deli olsun

Disari cikmayi birak ust kata bile cikamiyorum.. 'Ayy tugba oksurdu, ayy bogazina mi kacti, ayy sikildi sikildi' ki benimki bagira cagira oynar oturdugu yerde.. Artik cocugum beni gordugu yerde kucagima atliyo beni kurtar diye en son sabah kocama bi ufak girizgah yaptim bugun pek almiyo kucagina

Gecen benimki tutturdu pazara git cocugu bana bırak. Dedim niye gidiyorum pazara? E görümcem gidiyormus. Durmaz bensiz dedim. Bu aksam gidecegiz pazar döneceğiz. Dur bakalim ne inciler dokecek. Ayyyy simdiden gerildim.
Hah aynen katiliyorum

Ne çektiniz behh, ben de senede üç kere falan görüyorum söylemesi ayıp
Kv ile bebek yalniz birakilir mi :-/

Sonuncuya bayıldımmm Ben açık istiyorum ya, olmaz mı diyosun o koyu kestane yerler beğendiğim bikaç resim var da olmaz derse mecbur rihanna ya da lopezinki gb olsun dicem Freyza__ bi bak bakim

Ama siz çok gidiyosunuz anacım desene eşine oğlanın düzeni bozuluyo rahat edemiyorum filan diye?
Onceki aksam isyan bayragini cektim zaten. Ya isi oluyor esimin yalniz birakmamak icin götürüyor beni ama bunaldim. Bu hafta gideriz bi de ramazanda sonra te bayrama. Yeter yahu.

Onceki aksam isyan bayragini cektim zaten. Ya isi oluyor esimin yalniz birakmamak icin götürüyor beni ama bunaldim. Bu hafta gideriz bi de ramazanda sonra te bayrama. Yeter yahu.

Ayy hele o ramazan bayraminda bi hafta onceden gitme olayi yok mu sinirim geliyo

Kv ye gittiğimizde pek evde durmuyorum geziyoruz eşimle. Zaten izinden izine ancak. Gezip tozucak yer varsa sen de öyle yap çık dışarı. eve kapanmayınca daha tahammül edilir oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…