- 20 Aralık 2014
- 1.891
- 3.928
- 358
Oylarim 1 ve 4e
Boyalı kısmı 2-3 ton açtır olur canım çokta güzel olur 2-3 ton açma ile saç yıpranmaz 2-3 yıl o boyanın gitmesini beklerken oooo işin var yani ,yaza havalı bir giriş yapmak iyi olur .Sonuncuya bayıldımmmBen açık istiyorum ya, olmaz mı diyosun o koyu kestane yerler beğendiğim bikaç resim var da olmaz derse mecbur rihanna ya da lopezinki gb olsun dicem Freyza__ bi bak bakim
Kv ye gittiğimizde pek evde durmuyorum geziyoruz eşimle. Zaten izinden izine ancak. Gezip tozucak yer varsa sen de öyle yap çık dışarı. eve kapanmayınca daha tahammül edilir oluyolar
En kotu benim durumum galibagittitimizde esim ordaki ofise gidiyo sabahtan aksama evde kvyle takilmaca hele bazen beninki gece de arkadaslariyla cikiyo ki bi omur gibi geliyo bana o aksam
O sehirde hic arkadasim da yok lanet gelsin
Ayda yilda bir gidip bir de geziyor musun? İdolümsünKv ye gittiğimizde pek evde durmuyorum geziyoruz eşimle. Zaten izinden izine ancak. Gezip tozucak yer varsa sen de öyle yap çık dışarı. eve kapanmayınca daha tahammül edilir oluyolar
Arkadasim yok burada var da yakin degil. Esim beni biraktigi gibi kendi anasindan kaciyor :-/ bidi bidi bidi. Uyutacagim dedigim halde hala konusuyuyor. Uyuttum hala devam. Aaaaağğğğyyyy.En kotu benim durumum galibagittitimizde esim ordaki ofise gidiyo sabahtan aksama evde kvyle takilmaca hele bazen beninki gece de arkadaslariyla cikiyo ki bi omur gibi geliyo bana o aksam
O sehirde hic arkadasim da yok lanet gelsin
Bizi cagirirsin 9 8lik yolariz yapani :))Ben 1 ya da 4 derim demeye de artık ortaya 14 mü çıkar 38 mi bilmem
Ayda yilda bir gidip bir de geziyor musun? İdolümsün
Arkadasim yok burada var da yakin degil. Esim beni biraktigi gibi kendi anasindan kaciyor :-/ bidi bidi bidi. Uyutacagim dedigim halde hala konusuyuyor. Uyuttum hala devam. Aaaaağğğğyyyy.
Bunun baska modeli yok mu? Bizde oyle olmayalim nolurNapimçok konuşuyo, hadi çok konuşuyosun bari boş konuşma, hadi onu da geçtim bari bi sus ben de cevap vereyim. Yoksa ben istemez miyim sevgili kv ile diz dize sohbetler edip kurabiye tarifi vermeyi, efendime söyliim güzel güzel vakit geçirip durup dururken anneciimmm diye boynuna sarılmayı
3 hafta once gelmistim en son. Allah'im daha dün gibiHer defasında gitme sen de artık. Yeni gelin değilsin ki. Oğlanı bahane et
Yaakötü bi durum. Beni çağır ben gelirim
Ayda yilda bir gidip bir de geziyor musun? İdolümsün
Arkadasim yok burada var da yakin degil. Esim beni biraktigi gibi kendi anasindan kaciyor :-/ bidi bidi bidi. Uyutacagim dedigim halde hala konusuyuyor. Uyuttum hala devam. Aaaaağğğğyyyy.
Bunun baska modeli yok mu? Bizde oyle olmayalim nolur
Bence de verelim ya. Kiz resmen hayalimi yasiyor :-/ benimki de uyut da uyut uyut da uyut. Bu de birinde aglamasin e annesinden baska birini mi görüyor e bizi gormedi 2 haftadir unuttu falan.Valla mi gelir misincok duygulandim su an
Bence bi plaket verelim
Ay benimki de az daha dursun az daha dursun uyutmama bile izin vermiyo
Yokki :-/
Benim agzim yandi ya baskalarini yakmayayim :-/Benim işim belli olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?