2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Sonuncuya bayıldımmm Ben açık istiyorum ya, olmaz mı diyosun o koyu kestane yerler beğendiğim bikaç resim var da olmaz derse mecbur rihanna ya da lopezinki gb olsun dicem Freyza__ bi bak bakim
Boyalı kısmı 2-3 ton açtır olur canım çokta güzel olur 2-3 ton açma ile saç yıpranmaz 2-3 yıl o boyanın gitmesini beklerken oooo işin var yani ,yaza havalı bir giriş yapmak iyi olur .

Kv ye gittiğimizde pek evde durmuyorum geziyoruz eşimle. Zaten izinden izine ancak. Gezip tozucak yer varsa sen de öyle yap çık dışarı. eve kapanmayınca daha tahammül edilir oluyolar

En kotu benim durumum galiba gittitimizde esim ordaki ofise gidiyo sabahtan aksama evde kvyle takilmaca hele bazen beninki gece de arkadaslariyla cikiyo ki bi omur gibi geliyo bana o aksam

O sehirde hic arkadasim da yok lanet gelsin

En kotu benim durumum galiba gittitimizde esim ordaki ofise gidiyo sabahtan aksama evde kvyle takilmaca hele bazen beninki gece de arkadaslariyla cikiyo ki bi omur gibi geliyo bana o aksam

O sehirde hic arkadasim da yok lanet gelsin
Arkadasim yok burada var da yakin degil. Esim beni biraktigi gibi kendi anasindan kaciyor :-/ bidi bidi bidi. Uyutacagim dedigim halde hala konusuyuyor. Uyuttum hala devam. Aaaaağğğğyyyy.

Napim çok konuşuyo, hadi çok konuşuyosun bari boş konuşma, hadi onu da geçtim bari bi sus ben de cevap vereyim. Yoksa ben istemez miyim sevgili kv ile diz dize sohbetler edip kurabiye tarifi vermeyi, efendime söyliim güzel güzel vakit geçirip durup dururken anneciimmm diye boynuna sarılmayı
Ayda yilda bir gidip bir de geziyor musun? İdolümsün

Her defasında gitme sen de artık. Yeni gelin değilsin ki. Oğlanı bahane et
Arkadasim yok burada var da yakin degil. Esim beni biraktigi gibi kendi anasindan kaciyor :-/ bidi bidi bidi. Uyutacagim dedigim halde hala konusuyuyor. Uyuttum hala devam. Aaaaağğğğyyyy.

Bunun baska modeli yok mu? Bizde oyle olmayalim nolur

Her defasında gitme sen de artık. Yeni gelin değilsin ki. Oğlanı bahane et
3 hafta once gelmistim en son. Allah'im daha dün gibi bir daha ramazanin ilk hftasi sonra bayramda. Ayda bir geliyorduk normalde ya bu ara esimin isleri yuzunden evde yalniz birakmamak icin bizi geliyoruz pesinden. Gecen gelmedim cok tedirgin uyudum. ama en azindan gunduzum guzel gectiydi

Yaa kötü bi durum. Beni çağır ben gelirim

Valla mi gelir misin cok duygulandim su an

Ayda yilda bir gidip bir de geziyor musun? İdolümsün

Bence bi plaket verelim

Ay benimki de az daha dursun az daha dursun uyutmama bile izin vermiyo

Ya siz istanbuldakiler bi toplaşıversenize ne güzel olur. Yo yo kıskanmam, daha neler

Valla mi gelir misin cok duygulandim su an

Bence bi plaket verelim

Ay benimki de az daha dursun az daha dursun uyutmama bile izin vermiyo
Bence de verelim ya. Kiz resmen hayalimi yasiyor :-/ benimki de uyut da uyut uyut da uyut. Bu de birinde aglamasin e annesinden baska birini mi görüyor e bizi gormedi 2 haftadir unuttu falan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…