2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Bu gunki menum; kalkincaw bardak az limonlu su
Sabah;10
2 yumurtali mantarli kereviz yaprakli omlet
1 havuc
1 avuc ii kadar peynir
5 zeytin
1 fincan turk kahvesi
Tarcinli 1 kase ygurt
1 cay bardagi ceviz

Aksam18.00
mercimekli ispanak yemegi 1 tabak
1 tabak kuru fasulye
Yogurt salata..

Spor ,1 mil leslie

Agzimdan aldın hay ağzın bal yesin offf yaaa beni gruptan atın misafir var evde yatiliydi bu akşam gitcek tutamadım bogazimi kendimden nefret ediyorum igreniyorum iradesiz benn offf
Bende başlayamadim bi türlü yaa sadece aksam az yedim şimdi midem dürtüyo kalk atistir bişeyler diye

Ekmegi azaltiyorum bugun sabah oğlum un kahvalti ekmegini yedim sadece 1 kepek ekmeginin kiyisi yani
Biraz peynir tahin pekmez zeytin öglen yumurtali makarna aksam manti oooovvvv yine olmadi ekmek yememis gibi degilim dimi

Ama neden acaba? Ben iciyorum arada. Ne zarari var yaziyordu hic rastlamadim ben

Emziren anneler yeşil çay içebilirmi ?

Aşırı kafein alan bebeklerde huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir. Uzun dönemde aşırı biçimde yeşil çay tüketen emziren annelerin bebeklerinde zayıflık belirtileri de ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni ise yeşil çayın gereksiz biçimde fazla tüketiminin bebeklerde ve emziren annelerde kansızlık (anemi) problemine yol açmasıdır. Yeşil çay tüketimi emziren annelerde sınırlandırılmadığı takdirde mikrositer anemi adı verilen ve bebeğin hayatını dahi tehdit edebilen bir tür demir emilim bozukluğu hastalığının ortaya çıkması riskini kuvvetlendirmektedir.

Elbette yeşil çayın faydaları da çok fazla ama en azından bebeğiniz anne sütünden kesilinceye kadar tedbirli olmakta fayda var. Kısacası emzirirken bebeğinizin sağlığını düşündüğümüzden dolayı yediğimiz ve içtiğimiz besinlerin bebeğe geçtiğini bilmeli ve ona göre beslenmeliyiz. Emzirme döneminde günlük 1-2 fincan yeşil çay içmenin pek bir sakıncası yok gibi görünse de tedbirli olmak gerektiğinden dolayı emzirme döneminde yeşil çay tüketmemekte fayda vardır. emziren annelerde yeşil çay, emziren anne sağlığı açısından küçük te olsa bir risk içeriyor.

Tesekkurler canim.tabi herseyin fazlasi zarar.ben arada yesil cay iciyorum.hatta maalesef normal cay ve kahve de iciyorum eskiden hic icmiyordum ama dayanamiyorum yoksa ayakta uyuyorum sadece su icince.

Dunku diyet listem:

Sabah:
bir dilim ekmek
Iki yumurta
Bol peynir
Bol zeytin
Kuruyemis

Ara;
40 gr cikolata

Oglen;
Kiymali yesil mercimek
Ayran

Ara:
Kivi

Aksam:
Sulu kofte
Az makarna
Yesil mercimek salatasi (bol peynirli yesil sovan ve dereotlu)

Ara:
Bir kitkat

Hadi bakalim bugun neler bekliyor beni.
Tatliyi azalttim ins bugun de dayanirim

Tesekkurler canim.tabi herseyin fazlasi zarar.ben arada yesil cay iciyorum.hatta maalesef normal cay ve kahve de iciyorum eskiden hic icmiyordum ama dayanamiyorum yoksa ayakta uyuyorum sadece su icince.
Ben çay günde 10 bardak içiyorum canım en az aslında azaltsam iyi de yapamıyorum

Ben çay günde 10 bardak içiyorum canım en az aslında azaltsam iyi de yapamıyorum

Kahve içmiyorum ama çayı bende içiyorum içmezsem başım ağrıyor

Ayyy kızlar bu konuyu yeni gördüm ve inanılmaz heyecanlandım kaç gündür depresyondayım zayıflamam lazım diye beni gaza getirecek bişeyler atıyordum ve buldummmm yaşım 28 boyum 175 kilom 79 hamile kalmadan önce 74 tüm düğünümde 70 ah bi 70 e düşsem kendimi Ebru şallı gibi hissedecem hadi bismillah sporada başlayacam inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…