İnternette bi yazıda okumuştum açıkçası Dr a da danışmadım bu yüzden içmiyorum
Ben zaten öyleyimhttps://www.facebook.com/
Bende böyle olmak istiyorum. Ne verirlerse yemeyeceğim
Bende başlayamadim bi türlü yaaAgzimdan aldın hay ağzın bal yesin offf yaaa beni gruptan atın misafir var evde yatiliydi bu akşam gitcek tutamadım bogazimi kendimden nefret ediyorum igreniyorum iradesiz benn offf
Iyi aksamlar kizlar.ben de bigun tartildim resim fln cektim.filize saydirdinizi gorunce eklemekten vazgectim
Ustelik siyah giymistim zayif durayim diye
Ohhooo hepiniz tığ gibisiniz ya... Bende bu halde olup ay kiloluyum diyenlere acayipp gıccccııkkk oluyorumYemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler
Ufacik tefecik bi gobekcik valla hicbosey yok sende cnm.Selam kızlar tartım yok kilomu şu an ekleyemiyorum ama kendimi ekleyim
Ama neden acaba? Ben iciyorum arada. Ne zarari var yaziyordu hic rastlamadim ben
Emziren anneler yeşil çay içebilirmi ?
Aşırı kafein alan bebeklerde huzursuzluk, uykusuzluk ve kilo almada zorluk gibi belirtiler ortaya çıkabilmektedir. Uzun dönemde aşırı biçimde yeşil çay tüketen emziren annelerin bebeklerinde zayıflık belirtileri de ortaya çıkabiliyor. Bunun nedeni ise yeşil çayın gereksiz biçimde fazla tüketiminin bebeklerde ve emziren annelerde kansızlık (anemi) problemine yol açmasıdır. Yeşil çay tüketimi emziren annelerde sınırlandırılmadığı takdirde mikrositer anemi adı verilen ve bebeğin hayatını dahi tehdit edebilen bir tür demir emilim bozukluğu hastalığının ortaya çıkması riskini kuvvetlendirmektedir.
Elbette yeşil çayın faydaları da çok fazla ama en azından bebeğiniz anne sütünden kesilinceye kadar tedbirli olmakta fayda var. Kısacası emzirirken bebeğinizin sağlığını düşündüğümüzden dolayı yediğimiz ve içtiğimiz besinlerin bebeğe geçtiğini bilmeli ve ona göre beslenmeliyiz. Emzirme döneminde günlük 1-2 fincan yeşil çay içmenin pek bir sakıncası yok gibi görünse de tedbirli olmak gerektiğinden dolayı emzirme döneminde yeşil çay tüketmemekte fayda vardır. emziren annelerde yeşil çay, emziren anne sağlığı açısından küçük te olsa bir risk içeriyor.
Ben çay günde 10 bardak içiyorum canım en az aslında azaltsam iyi de yapamıyorumTesekkurler canim.tabi herseyin fazlasi zarar.ben arada yesil cay iciyorum.hatta maalesef normal cay ve kahve de iciyorumeskiden hic icmiyordum ama dayanamiyorum yoksa ayakta uyuyorum sadece su icince.
Tesekkurler canim.tabi herseyin fazlasi zarar.ben arada yesil cay iciyorum.hatta maalesef normal cay ve kahve de iciyorumeskiden hic icmiyordum ama dayanamiyorum yoksa ayakta uyuyorum sadece su icince.
Ben çay günde 10 bardak içiyorum canım en az aslında azaltsam iyi de yapamıyorum
Bunlar dişimin kovuguna yetmez benim :)Kahvalti.m
5 yaprak marul
2 kavrulmuş soğan
2 tatlı ksgi org keçiboynuzu pekmezi
Bolca şekersiz çay
Kahvalti.m
5 yaprak marul
2 kavrulmuş soğan
2 tatlı ksgi org keçiboynuzu pekmezi
Bolca şekersiz çay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?