Kizlarr niye siyah vede niye tayt valla hepiniz balerin gibi görünüyosunuz gözüme
Sus çaktırma bende siyah tayt giyiyorum hep zayıf goruneyim diyeValla ben eski esofmanlara giremedigimden tayt aldirmistim esime cunku lohusa gecelikleri sinirimi bozuyodu artik.. Butun gun onlarla geziyodumnormalde tayt giymezdim ama cidden rahat bisimis ya sen de dene
Sus çaktırma bende siyah tayt giyiyorum hep zayıf goruneyim diyekendimi kandiriyorum :)) hakikaten neydi o öyle lohusa pijamalari kirk çıkana kadar bide pijama depresyonuna girdim
Ben hic giymedim. Eve geldim dusa girdim annem giydirdi bide yok yelek giy usutme falan hemen degistirdim ustumu. Tshirt giydim altimada taytimi cektim bitti gitti kendime geldim. Zaten cok sicakti eylulde bide yelek falan oyhhh dayanamazdim herhalde bunaldim bak yineAyy kimse de demiyo ki 'illa bu pijamalari giymene gerek yok, alttan ac tshirt u emzir'koca kari gibi hissediyodum kendimi artik neyse ki evime gelince rahatladim
Ben hic giymedim. Eve geldim dusa girdim annem giydirdi bide yok yelek giy usutme falan hemen degistirdim ustumu. Tshirt giydim altimada taytimi cektim bitti gitti kendime geldim. Zaten cok sicakti eylulde bide yelek falan oyhhh dayanamazdim herhalde bunaldim bak yinekizim kustukca kv sutunu usuttun yelek giymiyosun o yuzden kusuyo diyip durdu. Giyemem ben alisik degilim dedim ama soylemekten israrla vazgecmedi bende inatla giymedim ki kizimda reflu vardi usutmekle alakasi yoktu ama kv milletine gelde anlat hersey donup dolasip kv lere geliyor
ateşlenirmiymişşşAyy bn sut derdine dustum.. Butun gun manyak manyak seyler iciyodum sutum artcak diye.. Takinti yapmistim sut olayini o yuzden cok aklim basimda degildibu kadar takinti yapmam da cidden kv yuzunden.. Bn annemlerdeydim, gunde 1-2 defa mama veriyoduk. Bi duysa mama verdigimizi abartmiyorum omrumun sonuna kadar soylerdi.. Mevlutu disarda yaptik o gun bi kere mama verdik.. Hastalancak deyip durdu bi kere mama verdigimize
Cocugun 6 ayi bitmis hala agzina bi damla bisi vermemisim, dr basla artik dedi diyorum ay bosver emzir gitsin, kilo alimi iyi zaten diyo.. Ek gidaya gecince ateslenirmis
Dikkat etmiyorm işte...60lı sayıları görmek isteniyorm :)Ohooo dert ettiğin 10,1 kilo olsun canım az dikkat etsen 59,9 a düşersin rahatlıkla. Rakamlar çok hoş ama
Normaldr bütün kvler bebeğe başka şeyler yedirmeye çalışır anneler kızar. Durum siz de tam tersiAyy bn sut derdine dustum.. Butun gun manyak manyak seyler iciyodum sutum artcak diye.. Takinti yapmistim sut olayini o yuzden cok aklim basimda degildibu kadar takinti yapmam da cidden kv yuzunden.. Bn annemlerdeydim, gunde 1-2 defa mama veriyoduk. Bi duysa mama verdigimizi abartmiyorum omrumun sonuna kadar soylerdi.. Mevlutu disarda yaptik o gun bi kere mama verdik.. Hastalancak deyip durdu bi kere mama verdigimize
Cocugun 6 ayi bitmis hala agzina bi damla bisi vermemisim, dr basla artik dedi diyorum ay bosver emzir gitsin, kilo alimi iyi zaten diyo.. Ek gidaya gecince ateslenirmis
filizzz kaybolll tartıya ihtiyacında yok zaten maşallah :)Selam kızlar tartım yok kilomu şu an ekleyemiyorum ama kendimi ekleyim
filizzz kaybolll tartıya ihtiyacında yok zaten maşallah :)
Hay ağzına sağlık
Hamile kalana kadar hep zayıf biriydim biraz da genetik galiba.
İşte ben bu göbeğe bile alışık değilim ki o yüzden bu kilo bana fazla geliyo
Dün de yazmıştım emzirmeyen anneler Yeşilçay içsin günde 2 bardak hem iştah kesiyo hem de ödem attırıyo
ateşlenirmiymişşşniye ki enerji patlamasından mı ya ne ilginç kv ler var daha neler duycazz :)
Normaldr bütün kvler bebeğe başka şeyler yedirmeye çalışır anneler kızar. Durum siz de tam tersi
Emzirenlerde icse nolurki
Ohooo madene gidiyorsun sen:) Ne yenir oranın da yemekleri:)Ay kızlar ne güldüm yaa çok yaşayın emi :) diyete başlıyorum ama 2 hafta anne 10 gün kayinvalide tatili beni bekliyor annem de dikkat edersem kayinvalide de zayifliyorum genel de 25 gün evden uzak ah ahkoca evde tek başına kalacak nasıl da özledim memleketimi annemin yemeklerini antepliyim :)
Ohhooo hepiniz tığ gibisiniz ya... Bende bu halde olup ay kiloluyum diyenlere acayipp gıccccııkkk oluyorumfilizzz kaybolll tartıya ihtiyacında yok zaten maşallah :)
Amanin aramizda zayif var :-/Selam kızlar tartım yok kilomu şu an ekleyemiyorum ama kendimi ekleyim
Amanin aramizda zayif var :-/
Ya deme öyleOhhooo hepiniz tığ gibisiniz ya... Bende bu halde olup ay kiloluyum diyenlere acayipp gıccccııkkk oluyorumYemeğin salçalısı, kadının kalçalısı demişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?