2015 Eylül Anneleri Zayıflıyor!!

Cammmm dükkanına fil girdi arkedeşşşlerr... Valla bende gümbür gümbürüm. Gözümle dağ deviriyorum Bende bir basen var anam nerdeyse beni göz doğuracakmış Eskiden beri zayıf değilim de hamilelikle zirve yaptım. Ama nedense yıllardır hep diyette gibi yaşadığım için kilo veremez oldum. Aslında tatlı yemem, hamur işi yemem, kızartma yemem ama neden böyle oluyor bilmiyorum. Sadece otlamak da işime gelmiyor. Hayata bir kere geldik ya... Otla otla nereye kadar. Bütün güzel şeyler kalorili... Canı çıkmayasacılar.

Sinir olurum öylelerine ya... Sana ne belki ben simidimle mutluyum. Valla ben kim kardisyan gibiyim. Toto kocaman. Cins kardeşim. Anama benzemişim. Eskiden anneminkinin üstüne oturur gezerdim. Şimdi aynı onun gibi oldum :)
Bende karnini acar acar hamurun kabarmis derdim hay ceneme..

Ay kızlar ne güldüm yaa çok yaşayın emi :) diyete başlıyorum ama 2 hafta anne 10 gün kayinvalide tatili beni bekliyor annem de dikkat edersem kayinvalide de zayifliyorum genel de 25 gün evden uzak ah ah koca evde tek başına kalacak nasıl da özledim memleketimi annemin yemeklerini antepliyim :)

İriyim'in arkasına sığınmak da bi yere kadar canım 175 de ben. Senin kilo kaç
Şuanda 70 cnm hedefim 59,9 :) ama gündüz dikkat edip akşam koca bi tabak makarnayı indirdim mideye. Sonra da meyve, çikolata... Biraz zor zayıflamak bmm için yemek yapamayınca ya dışardan ya makarna napalım en kötü zayıflama yarışının sonunda "önemli olan yarışmaktı" derim

Olsun cnm bu 25 gün sana çok iyi gelecektir merak etme sonra zayıflarsın inşllh

Ohooo dert ettiğin 10,1 kilo olsun canım az dikkat etsen 59,9 a düşersin rahatlıkla. Rakamlar çok hoş ama

herkese gunaydıııınn en kılolunuz benmıyım kızlarcıımm)))bakıyorumda maşallah cogunuzda mınnak Göbek var bıtdı gıtdı carnat kaç kıloydu ya tontonlar başda ben haydi yarışalım burda herkes fııtttt 80 kolonun uzerınde kımse yokmu yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…