Vur kafasına tavayla olsun bitsinO simitlere yapisan eşinin teyzesini napardin
Uuu bazen icimden neler yapiyorum nelerVur kafasına tavayla olsun bitsin
Sinir olurum öylelerine ya... Sana ne belki ben simidimle mutluyum. Valla ben kim kardisyan gibiyim. Toto kocaman. Cins kardeşim. Anama benzemişim. Eskiden anneminkinin üstüne oturur gezerdim. Şimdi aynı onun gibi oldum :)Uuu bazen icimden neler yapiyorum neler
Bende karnini acar acar hamurun kabarmis derdimSinir olurum öylelerine ya... Sana ne belki ben simidimle mutluyum. Valla ben kim kardisyan gibiyim. Toto kocaman. Cins kardeşim. Anama benzemişim. Eskiden anneminkinin üstüne oturur gezerdim. Şimdi aynı onun gibi oldum :)
Eki Görüntüle 1804845 Abartıyo muyum anlarsın şimdirezil olma pahasına atıyorum foto ahan da çektim
Canim bende benim gibi bisey zannettim seni ben senin gibi olsaydimy diyet yapmazdim
Daha cabuk toparlanmaz mi oyle vücut? Hem ödemdir belki ödem atici birsey yapsan
Ayy yazılıya hiç çalışamadım çok kötü geçti deyip 95 alan öğrenci konumuna düştüm resmen
Bugun 120 kilo veren adami gorunce bi cesaret gelmedi degil bana. Verilir verilirAyyy yok bacımyok yaglarim vvücudumu işgaledip iimparatorluk kurdu nasılgeri alcam offf offf
Şuanda 70 cnm hedefim 59,9 :) ama gündüz dikkat edip akşam koca bi tabak makarnayı indirdim mideye. Sonra da meyve, çikolata... Biraz zor zayıflamak bmm için yemek yapamayınca ya dışardan ya makarna napalım en kötü zayıflama yarışının sonunda "önemli olan yarışmaktı" derimİriyim'in arkasına sığınmak da bi yere kadar canım175 de ben. Senin kilo kaç
Olsun cnm bu 25 gün sana çok iyi gelecektir merak etme sonra zayıflarsın inşllhAy kızlar ne güldüm yaa çok yaşayın emi :) diyete başlıyorum ama 2 hafta anne 10 gün kayinvalide tatili beni bekliyor annem de dikkat edersem kayinvalide de zayifliyorum genel de 25 gün evden uzak ah ahkoca evde tek başına kalacak nasıl da özledim memleketimi annemin yemeklerini antepliyim :)
Hem de nasıl iyi gelecek canım çok yorgunum bitkinim kafa dinleyecegim ne güzelOlsun cnm bu 25 gün sana çok iyi gelecektir merak etme sonra zayıflarsın inşllh
Şuanda 70 cnm hedefim 59,9 :) ama gündüz dikkat edip akşam koca bi tabak makarnayı indirdim mideye. Sonra da meyve, çikolata... Biraz zor zayıflamak bmm için yemek yapamayınca ya dışardan ya makarna napalım en kötü zayıflama yarışının sonunda "önemli olan yarışmaktı" derim
Milli giysizmiz taytEki Görüntüle 1805385 Eki Görüntüle 1805386 kizlar gunaydin benimde basenler ve gobegin masallahi var. Kilo alinca direk basen ve bacaklardan aliyorum. Temmuzda tatile gidiyoruz ve benim temmuza kadar en az 53 kg olmam lazimve malesef aksam yine vazgecedim tatlidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?