2015 Eylül Ekim anneleri buraya..

Bebegimin gelisimi hareketleri ayina göre normal mi konusunca guluyo basini tam olmasa da dik tutabiliyo elinden tutunca kafasini kaldirmaya calisiyo kilosu 5700 boyu 58cm. 3760 ve 51 cm dogduk ama tedirgin oldugum bebegim ses cikarmiyo acaba normal mi

19 ekim doğumluyuz ama erken doğduk 1 buçuk ay. En son 3200 gr dı. Son bir iki gündür bana bikaç kez güldü ama ses çıkarmıyor henüz. Biz prematüre olduğumuz için biraz geriden geliyor olabiliriZ :KK51:

19 ekim doğumluyuz ama erken doğduk 1 buçuk ay. En son 3200 gr dı. Son bir iki gündür bana bikaç kez güldü ama ses çıkarmıyor henüz. Biz prematüre olduğumuz için biraz geriden geliyor olabiliriZ :KK51:

Bizde oyle canim cok mustesna ses cikardigi oluyo 15 ekim dogumluyuz bizde ama artik konusunca guluyo

Artık biz konuştukça gülüyor bide aauu gibi sesler çıkarıyor ama devamlı değil tabi genelde keyfi yerinde olduğu Zaman :))
bu aauuu ne demekse artik bizimki sabah bi basliyor aksama kadar susmuyor ki cevredekilerin basi agriyor artik :) 95 gunluguz.

Selam kızlar. 16 ekimde doğdu bebişim.gecen kontrolde 5850 gr 54cm boyu vardı.dogdugunda ise 51 cm boyunda 3950 gr agırlığındaydı.bizimkide gülmeye başladı goxuyle takıp edıyor.kafaaını dık tutabılıyor yoruluyo ama bu gunlerdede bağırıyor sesler çıkarıyor çok tatlı birden bire oldu şaşırdım baya.

Ayaklarinin ustune bastiriyomusunuz kizlar basiyo mu bebisiniz dik bi sekilde bizimkisi bazen basiyo bazen birakiyo kendini
Canım bizimki de aynı seninki gibi bazen basıyor.ellerınden tutuyorum sıkıyor kalmak istıyor sanki çok tatlılar akşama kadar onunla ilgileniyorum keşke daha önce anne olaaymışım.

Benim bebisle ayni hemen hemen ama daha bizimkisi cok fazla ses cikarmiyo arada yapiyo bide hafif sogukalginligi var pek keyfimiz yok :cry:

Benim bebisle ayni hemen hemen ama daha bizimkisi cok fazla ses cikarmiyo arada yapiyo bide hafif sogukalginligi var pek keyfimiz yok :cry:
Evet aynılar nerdeyse her bebeğin gelişimi farklıdır bı bakmıssın yarın çıkarıyor.çok geçmiş olsun.bizimkidnninde genzi tıkalı şuan uyutmaya çalışıyorum bırturlu uyumuyor.sızınkı kızmı erkekmi benımkı erkek.

Evet aynılar nerdeyse her bebeğin gelişimi farklıdır bı bakmıssın yarın çıkarıyor.çok geçmiş olsun.bizimkidnninde genzi tıkalı şuan uyutmaya çalışıyorum bırturlu uyumuyor.sızınkı kızmı erkekmi benımkı erkek.

Erkek benim bebisim de teşekkür ederiz sizede çok gecmis olsun serum fizyolojik kullaniyorum otribebe ile temizliyorum siz nasil yapiyosunuz burun temizligini bide spreyi sikip yuz ustu yatirin akmasina daha kolay olur

Back
X