Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 ekim doğumluyuz ama erken doğduk 1 buçuk ay. En son 3200 gr dı. Son bir iki gündür bana bikaç kez güldü ama ses çıkarmıyor henüz. Biz prematüre olduğumuz için biraz geriden geliyor olabiliriZ![]()
Artık biz konuştukça gülüyor bide aauu gibi sesler çıkarıyor ama devamlı değil tabi genelde keyfi yerinde olduğu Zaman :))Bizde oyle canim cok mustesna ses cikardigi oluyo 15 ekim dogumluyuz bizde ama artik konusunca guluyo
bu aauuu ne demekse artik bizimki sabah bi basliyor aksama kadar susmuyor ki cevredekilerin basi agriyor artik :) 95 gunluguz.Artık biz konuştukça gülüyor bide aauu gibi sesler çıkarıyor ama devamlı değil tabi genelde keyfi yerinde olduğu Zaman :))
Ayy yerim ben onubu aauuu ne demekse artik bizimki sabah bi basliyor aksama kadar susmuyor ki cevredekilerin basi agriyor artik :) 95 gunluguz.
Ayy yerim ben onubizimkinin keyfi yerindeyse yapıyor keşke başımı ağrıtsa :))[/QUOTE
Aynen katılıyorum sana o baş agrisina can feda![]()
Bizimki de sabah uyanınca yapıyor bas bas bagırıyo ama keyıflı bırsekulde hele bırde altı açıksa tamam değmeyın keyfine.bu aauuu ne demekse artik bizimki sabah bi basliyor aksama kadar susmuyor ki cevredekilerin basi agriyor artik :) 95 gunluguz.
Canım bizimki de aynı seninki gibi bazen basıyor.ellerınden tutuyorum sıkıyor kalmak istıyor sanki çok tatlılar akşama kadar onunla ilgileniyorum keşke daha önce anne olaaymışım.Ayaklarinin ustune bastiriyomusunuz kizlar basiyo mu bebisiniz dik bi sekilde bizimkisi bazen basiyo bazen birakiyo kendini
Bizimki de sabah uyanınca yapıyor bas bas bagırıyo ama keyıflı bırsekulde hele bırde altı açıksa tamam değmeyın keyfine.
Sankı bişeyler anlatıyor gıbı ses çıkarıyor benimki senınkıyle yan yana düşünemiyorum.Artık biz konuştukça gülüyor bide aauu gibi sesler çıkarıyor ama devamlı değil tabi genelde keyfi yerinde olduğu Zaman :))
Canım bizimki de aynı seninki gibi bazen basıyor.ellerınden tutuyorum sıkıyor kalmak istıyor sanki çok tatlılar akşama kadar onunla ilgileniyorum keşke daha önce anne olaaymışım.
Evet aynılar nerdeyse her bebeğin gelişimi farklıdır bı bakmıssın yarın çıkarıyor.çok geçmiş olsun.bizimkidnninde genzi tıkalı şuan uyutmaya çalışıyorum bırturlu uyumuyor.sızınkı kızmı erkekmi benımkı erkek.Benim bebisle ayni hemen hemen ama daha bizimkisi cok fazla ses cikarmiyo arada yapiyo bide hafif sogukalginligi var pek keyfimiz yok![]()
Evet aynılar nerdeyse her bebeğin gelişimi farklıdır bı bakmıssın yarın çıkarıyor.çok geçmiş olsun.bizimkidnninde genzi tıkalı şuan uyutmaya çalışıyorum bırturlu uyumuyor.sızınkı kızmı erkekmi benımkı erkek.