- 20 Kasım 2014
- 90
- 71
- 23
- Konu Sahibi minnak343434
-
Cnm yanlis anlama da böyle ayri bi konu açma gereğini nede n duydun ddiğer genel baslikta da paylaşımlarimizi yapabilirdik.acikcasi ilginç geldi)
en son ne zaman gittin doktora
evt cnm bukonuda haklisinKonu o kadar çok ilerliyor ki artık okuyamaz oldum. Daha özele indirgemek istedim
bnde sabirszlikla bekliyrm bebisimi.benim dr boyunu soylmyr artık.24 ten önce boyu ölçülmez diyo ne alakaysaaabenım ılk cocugum olcak nasıpse :) cınar olcak adı:) heyecanlı bekleyıs suruyor.izmirdenmim bu arada.en son doktor kontrolum dundu.boy 24 cm kılo 350 gram:) su anda hersey guzel gıdıyor...
bnde sabirszlikla bekliyrm bebisimi.benim dr boyunu soylmyr artık.24 ten önce boyu ölçülmez diyo ne alakaysaaa
. Aaa ciddimii Cok tesekrler bu bilgi için.hemen bakcm eve gdnceeeBenimki de artık bebeklerimiz büyüdükleri için baş popo mesafesi ya da tam boyunu ölçemediklerini söyledi ama fl ölçümü var ya şu bacaktan bi kemiği ölçüyorlar hani. O ölçümü 7 ile çarpınca yaklaşık olarak bebeğin tüm boyunu verirmiş :)
Evet boyunu söylemiyorlar ama kilosunu tahmini olarak söyledi doktor 2 hafta önce 160 gr gününe göre normalmiş bu arada kilo alımı nasıl 2 kilo aldım şimdiye kadar sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. Migrosta organik yulaf var kızlar yoğurt ile karıştırıp haftanın 3-4 günü tüketiyorum. Yulaf çok faydalıymış
Biz daha isim bulamadıkalışverişe başladınız mı acaba. Yavaş yavaş başlamak istiyorum artık. Yazın sıcaklarda, bir de karnımız büyüyünce zorlaşır heralde.
Topiğin sahibi ortada yok,kimsede yazmıyor gerçekten.bu topikte kimse yok mu ???
merhaba minnak343434,
benim bebisimin daha cinsiyeti belli olmadi insaAllah 2 hafta sonra belli olcak Rabbim izniyle ama erkek olursa belki Ali ismini koymak isterim sizce nasil ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?