2015 Eylül Erkek Bebek Anneleri

minnak343434

Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2014
90
71
23
Yavaş yavaş cinsiyetler öğrenilmeye başlandı Erkek bebek anneleri duygularımızı, sağlık takibimizi, bebişimize alacaklarımızı veya aldıklarımızı, hafta hafta hissettiklerimizi, isim düşüncelerimizi vs. bu başlık altında paylaşalım, birbirimize destek olarak en güzel günlerimizi beraber yaşayalım

Cnm yanlis anlama da böyle ayri bi konu açma gereğini nede n duydun ddiğer genel baslikta da paylaşımlarimizi yapabilirdik.acikcasi ilginç geldi)

benım ılk cocugum olcak nasıpse :) cınar olcak adı:) heyecanlı bekleyıs suruyor.izmirdenmim bu arada.en son doktor kontrolum dundu.boy 24 cm kılo 350 gram:) su anda hersey guzel gıdıyor...

benım ılk cocugum olcak nasıpse :) cınar olcak adı:) heyecanlı bekleyıs suruyor.izmirdenmim bu arada.en son doktor kontrolum dundu.boy 24 cm kılo 350 gram:) su anda hersey guzel gıdıyor...
bnde sabirszlikla bekliyrm bebisimi.benim dr boyunu soylmyr artık.24 ten önce boyu ölçülmez diyo ne alakaysaaa

Biz daha isim bulamadık alışverişe başladınız mı acaba. Yavaş yavaş başlamak istiyorum artık. Yazın sıcaklarda, bir de karnımız büyüyünce zorlaşır heralde.

bnde sabirszlikla bekliyrm bebisimi.benim dr boyunu soylmyr artık.24 ten önce boyu ölçülmez diyo ne alakaysaaa

Benimki de artık bebeklerimiz büyüdükleri için baş popo mesafesi ya da tam boyunu ölçemediklerini söyledi ama fl ölçümü var ya şu bacaktan bi kemiği ölçüyorlar hani. O ölçümü 7 ile çarpınca yaklaşık olarak bebeğin tüm boyunu verirmiş :)

. Aaa ciddimii Cok tesekrler bu bilgi için.hemen bakcm eve gdnceee

selam güzel anne adayları,
bende aranıza katılmak istiyorum benimde bir oğlum olacak nasipse. nasıl gidiyor günleriniz ?

Evet boyunu söylemiyorlar ama kilosunu tahmini olarak söyledi doktor 2 hafta önce 160 gr gününe göre normalmiş bu arada kilo alımı nasıl 2 kilo aldım şimdiye kadar sağlıklı dengeli beslenmeye çalışıyorum. Migrosta organik yulaf var kızlar yoğurt ile karıştırıp haftanın 3-4 günü tüketiyorum. Yulaf çok faydalıymış

2 kilo iyi,benim kilom hala sabit almadım.
yulafı diyet yaparken yedim midem bulanıyordu,o yüzden yiyemedim.sen yiyebiliyorsan güzel.

Biz daha isim bulamadık alışverişe başladınız mı acaba. Yavaş yavaş başlamak istiyorum artık. Yazın sıcaklarda, bir de karnımız büyüyünce zorlaşır heralde.

Bu hafta mağazalara baktım daha bakacağım yerler var,hava müsait değildi gidemedim,artık başlıcam.malum kızım var.şimdiden bitirmeliyim.
ben kızımda 6.ayda başlamıştım bir yere gidip hepsini bir yerden almıştım.çok gezmedim bile hemen bitti.çok şeyde almadım,almam da zaten.
0-3 aylık aldım ,sonrakileri büyüdükçe aldım hep,çünkü olup olmayacağı belli olmaz.
Birde internetten kiyafet almadım hiç illa dokunup bakıcam.zaten evde giydiriyorum olmazsa değiştiriyorum.

merhaba minnak343434,

benim bebisimin daha cinsiyeti belli olmadi insaAllah 2 hafta sonra belli olcak Rabbim izniyle ama erkek olursa belki Ali ismini koymak isterim sizce nasil ?

merhaba minnak343434,

benim bebisimin daha cinsiyeti belli olmadi insaAllah 2 hafta sonra belli olcak Rabbim izniyle ama erkek olursa belki Ali ismini koymak isterim sizce nasil ?

Ali ismi güzel klasik isimlerden hayırlı olsun inşallah sağlıklı olsun. Ben hala isim arayışındayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…