bariz ayıp olurHangisi icine siniyorsa onu giy bence bu dugun 1 kere oluyor ama bide sunu da dusun bu tip bir kiyafeti cok yakinlarinin dugunlerinde belki giyebilirsin ama normal kabarik bir elbise bidaha yok :)
Bu arada bir sorum olucak. Dugunumuz yemekli ve ben coluk cocuk dolussun istemiyorumdavetiyeye not dussem ayıp mı olur sizce?
Hangisi icine siniyorsa onu giy bence bu dugun 1 kere oluyor ama bide sunu da dusun bu tip bir kiyafeti cok yakinlarinin dugunlerinde belki giyebilirsin ama normal kabarik bir elbise bidaha yok :)
Bu arada bir sorum olucak. Dugunumuz yemekli ve ben coluk cocuk dolussun istemiyorumdavetiyeye not dussem ayıp mı olur sizce?
Bencede çok tatlı bi mesaj olur anlayan anlar artıkbence hiç ayıp olmaz bu senin düğünün istediğini yazarsın (çocuklara iyi geceler dileriz ) diye not düşebilirsin ,bizim tanıdıklarımız da yazıyor hiç ayıplamıyoruz ,çoluk çocuk gelip pisti doldursa daha mı iyi
Ben canlıda cansızda yaptırmayı planlıyorumBir de hiçbir yerden fotoğrafçı konusunda yardım bulamadım. O neyse artık
Kızlar gelin çiçeği hakkında ne biliyoruz? :) canlı mı oluyor cansız mı oluyor ben biraz leylaklı lavantalı şeyleri beğeniyorum, canlı mı olmalı onlar
Aynen oyle bi yazı yazayim diyorum da arada kaldim. Kosusturan cocuk gormekten zaten hoslanmiyorum bide dugunde yani hic hos degil bence. Bu yuzden gelmek istemeyenler olabilir orda sknti basliypr. Veya palyaco tutmam lazm hersey masraf ya ne zormus :) saolun kizlar :)
Nasıl kızlar ben bu ara iyi sardım davetiye işineEki Görüntüle 1526135
Teşekkürler canım bunu daha çok beğendim sanki fikirlerim çok değişken yagüzel canım zevkli kızımız :)
Teşekkürler canım bunu daha çok beğendim sanki fikirlerim çok değişken ya
Daha bakmadın mı hiiçç aa ben nikah şekeri bile bakıyorumdavetiye sorunsalı zor canım biz daha başlayamadık :)bakalım hangisinde karar kılacaksın
Daha bakmadın mı hiiçç aa ben nikah şekeri bile bakıyorum
Ay benim burda da noluyo Allah aşkına ben kendim bakıyom geeneayy yok canım hiç bakmadım nişanlım burda yok ya
Bugün gelen bir davetiye bana seni hatırlattı :)Hangisi icine siniyorsa onu giy bence bu dugun 1 kere oluyor ama bide sunu da dusun bu tip bir kiyafeti cok yakinlarinin dugunlerinde belki giyebilirsin ama normal kabarik bir elbise bidaha yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?