Kötüymüş durumun canım emin ol askerde daha rahat olursunuzyok üzülmem cidden çünkü askerde hiç degilse gidip görebilirim böyle anam adam ekvatorda sesi bile gelmiyorarada sesini duyunca bir tuhaf oluyorum aa sesi böyleydi diyorum düşün
Kötüymüş durumun canım emin ol askerde daha rahat olursunuz
Kıyamam yaevet ilk gelince pikniğe gidicem sen demiştin ya bir kere benimki geldi pikniğe gittik diye o kadar özledim ki bunlar küçücük seyler ama insan elinde olmayınca kıymetini anlıyor
Kıyamam yagelince hepsini telafi edersiniz canım Allahım bi daha da hiç ayırmasın sizi
Şu evlilik serüveninde gördüm ki, para varsa huzur var.
Ya da benim gibi olanlara zor, her şeyi kıt kanaat yapmaya çalışıyorum. Millet verdiği paraları hiç düşünmüyor, kredi çekiyor gene de en lüks şeylerden geri kalmıyor. Bu durumda da kızıyorum ben kendime.
Öyle pat diye daldım konuya da canım çok sıkıldı ondan sanırım.
Sadece evlilikte değil canım hayatta herşey için para ön planda zaten maalesef..Şu evlilik serüveninde gördüm ki, para varsa huzur var.
Ya da benim gibi olanlara zor, her şeyi kıt kanaat yapmaya çalışıyorum. Millet verdiği paraları hiç düşünmüyor, kredi çekiyor gene de en lüks şeylerden geri kalmıyor. Bu durumda da kızıyorum ben kendime.
Öyle pat diye daldım konuya da canım çok sıkıldı ondan sanırım.
Sadece evlilikte değil canım hayatta herşey için para ön planda zaten maalesef..
Günaydın canım nabersinSweetlifee
Ay canımiyim çiğdoşum seni gördüm daha iyi oldum canım :) nasılsın ne var ne yok
Ay canımbende iyiyim çok şükür hafta sonu gezdim eğlendim geldim
Hayvanat bahçesine gittiiik darıcaya dayım sağolsun kızını gezdirmeye götürüyormuş beni de alıverdiiyi yapmışsın canım ohh nereleri gezdin bakalım
Hayvanat bahçesine gittiiik darıcaya dayım sağolsun kızını gezdirmeye götürüyormuş beni de alıverdinişanlım bütün bi hafta sabahtan akşama kadar çalıştığı için iki saat anca görüşebildim onla haftasonu
Öyle tabiaaa enteresan olmuş ama çok zevkli olmuştur iyi yapmıssınız :)) laf paradan açılmıştı bak sabah çalışıyor cocuk
Öyle tabiama 6 senedir alışkanlığımız var pazar günleri hep birlikteyiz böyle çalışınca eksik kalıyorum sanki hafta sonumuzu yiyenler utansın
Ay haftaya deme bana sınavlarım vaarneyse haftaya telafi edersiniz üzülme canım, utansın alçak patronlar ,onlara kalsa gece gündüz çalışıcaz
Ay haftaya deme bana sınavlarım vaar
Niye kız tatil diye miaa hadi bende dün bütün gün kütüphanede ders çalıştım yarını iple cekiyorum yani
Niye kız tatil diye mi
Ne güzel valla ben kesin gelirim işeeevet tatil yapamadım ya içime oturdu valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?