• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Selam kizlar kilolari buraya yazicami bilmiyordum.bu islerin acemiligi var...
Boy:1.75
Kilo:97
Ilk hedef:90
Yas :26

ebrlst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ..................................... İLKAY........................ - 2 KG :KK9::KK55::KK73:
HAFTANIN İKİNCİLERİ
..................... WETU.............AYSUN.......... - 1 KG :KK76::KK49::D
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
................. MİLAD.......... EKİM............. -0,9 KG :KK54::KK55::rolleyes:

HAFTANIN BİRİNCİSİ..................................... İLKAY........................ - 2 KG :KK9::KK55::KK73:
HAFTANIN İKİNCİLERİ
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
................. MİLAD.......... EKİM............. -0,9 KG :KK54::KK55::rolleyes:
tebrikler kızlaaaaaaaaaarrr:KK19::KK68:

HAFTANIN İKİNCİLERİ
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ
Aaa dereceye girmisim:) eline saglik tomucugumr

amanın ben de dereceye girmişim hahahahah sevindirik oldum yaaa
sağolun kılar vallaha neşe kaynağısınız burada olmasam büyük ihtimal moralim bu kadar iyi olmazdı ve kilo kaybım birkaç yüz gr mı geçmezdi iyi güzel ve çoook yaşayııınnn
tomurcuk ellerine sağlık bi tenemm

HAFTANIN İKİNCİLERİ
HAFTANIN ÜÇÜNCÜLERİ

Ellerine saglik canim

Geçen hafta: 101.3
Bu hafta: 95.5
Fark:1.8 kg
Hedef: 70kg
Ohhhhh sonunda ikili rakamlar :KK55:
Canım ekliyorum listeye ama sanırım 99,5 olacak.yanlışlıkla 95,5 yazmışsın :-) inşallah kısa zamanda o kiloları da gürürsün.Tebrik ederim kurtuldun 3 basamaklılardan :KK9:

Back
X