• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Ben izinli yim bu hafta da canlarım ama haftaya donus yapıyorum. Ve kafam rahatladı

yarından itibaren 6 gün yokum izinli sayarsınız artık

Kizlar bildirimlerin az olmasi ve cogu arkadasimizin izinli olmasi nedeniyle bu hafta liste yapmayalim diyoruz miladla.bu haftalik boyle olsun haftaya duzene gireriz yine.

bildirim yapmak isteyen yine yapabilir ben listeye yaziyorum ama yayinlanmayacak bilginize...

iyi düşünmüşsünüz tomurcuğum 15 tatil bitene kadar tüm düzen bozuluyor ya çoculuk çocuk evde ya tatile gidicez derken aksıyor herşey

bende unutmamak adına yazıyım yine de
geçen hafta 85,800
bu hafta 87.300
aradaki fark +1.500

bende yapayim bildirim
Geçen hafta: 87,100
Bu hafta : 86,400
Fark : -700 gr
Hedef: 79

Canım tatil dolayısıyla ara verdik listeye. Çünkü bir çok kisi izinli
O yüzden gelecek sali yayinlanacak..

bu arada başlangıç kilom 90
güncel kilom 86600 :nazar:
Canım listeye ilk giriş yaptığın için seni başlangıç kilon ile değil de mevcut kilon 86,6 ile ekliyorum.Haftaya yapacağın bildirim ile aradaki verdiğin kilo farkın kaçsa derecelendirmede yerini alabilirsin.
Bu arada yaş ve boyunu da yazabilirsen sevinirim ;)

Canım listeye ilk giriş yaptığın için seni başlangıç kilon ile değil de mevcut kilon 86,6 ile ekliyorum.Haftaya yapacağın bildirim ile aradaki verdiğin kilo farkın kaçsa derecelendirmede yerini alabilirsin.
Bu arada yaş ve boyunu da yazabilirsen sevinirim :KK66:
tamam cnm sorun değilde ben 13 gündür burdayımki zaten başlangıcım 90 la geldim
boy 164 yaş 27

selam kızlarr geldim sonunda :)))
koşturmaca düzensiz ve geç saat yemekleriyle geçen bir haftadan sonra yine buradayım kardeşime kız istedik sözledik :KK68:
pasta tatlı çikolata derken ister istemez bir kaç yüz gram gelmiş haftaya salıya kadar inşallah gelenide olanıda vericem:)) :KK31:

Back
X