Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni liste nerde tatlım benimde olmam lazım
tamam cnm beklıyorum salıyıCanım tatil dolayısıyla ara verdik listeye. Çünkü bir çok kisi izinli
O yüzden gelecek sali yayinlanacak..
Canım listeye ilk giriş yaptığın için seni başlangıç kilon ile değil de mevcut kilon 86,6 ile ekliyorum.Haftaya yapacağın bildirim ile aradaki verdiğin kilo farkın kaçsa derecelendirmede yerini alabilirsin.bu arada başlangıç kilom 90
güncel kilom 86600![]()
tamam cnm sorun değilde ben 13 gündür burdayımki zaten başlangıcım 90 la geldimCanım listeye ilk giriş yaptığın için seni başlangıç kilon ile değil de mevcut kilon 86,6 ile ekliyorum.Haftaya yapacağın bildirim ile aradaki verdiğin kilo farkın kaçsa derecelendirmede yerini alabilirsin.
Bu arada yaş ve boyunu da yazabilirsen sevinirim![]()
ok canım o zaman 90'ı bir önceki haftanın kilosu olarak işlerim.Bu haftayı da 86,600 olarak geçerimtamam cnm sorun değilde ben 13 gündür burdayımki zaten başlangıcım 90 la geldim
boy 164 yaş 27
tamam cnm yarında tartı günüm 2. haftamok canım o zaman 90'ı bir önceki haftanın kilosu olarak işlerim.Bu haftayı da 86,600 olarak geçerim![]()