Ben geldiğimde sende diğer kızlarda bana nasıl destek oldunuz unuturmuyum canım. Birbirimize inanarak başaracağız. Ben sana inanıyorum hadi yeter boşlamayı bırakıp paylaşım yapmaya başla...
Selam kizlar nasilsiniz? Kizlar bayagidir kilo veremiyorum ustune aliyorum 79 dum iki hafta once suan 80.800 gr ve bugun diyetisyene gittim dusuk kalorili bir diyet versi ben 20 kilo versem yeter diye dusunurken 31 kilo vermem gerekiyormus şok oldum yani 50 kilo olmam lazimmis. Yarin o diyet listene baslicam. Ayrica kilo almamin sebebi stres bundan eminim ayin 15 inde erkek arkadasimin ailesiyle bizimkiler tanisacak cok stres yapiyorum dert keder icindeyim bildiginiz hayirlisiyla su gunu bi atlatsaydim daha rahat olucam umarim... Amma dertliymisim ha bildiginiz destan yazacakmisim az kalsin :) arada sus ceylan diye uyarin beni :)
Tebrikler canım :)84.4 ile yoluna devam ediyorum. Bugün mantı yedim mutsuzum ilk defa sevdiğim birseyi yediğim halde mutsuz oldum
Az kaldı canım inşallah düzene girer..Burda zaman gecirmeyi Seviyorum sizinle sohbet ederken daha kararli oluyorum zaten ama gunler cok yogun neyi ne zaman yaptigim belli degil. Bazen sabahlari kv ye inmek zorunda kalıyorum temizliğim aksama kalıyor yemek saatlerim sasiyor.. plan yapiyorum gunum hakkinda uygulayabilsem super olacak. Pat diye bakiyorum misafir geliyor yada kv nin ziyaretine gelenler oluyor ben yine asagida..hayirlisiyla okullar acilsada düzene girsem..
Hakkında hayırlısı olsun canim tatli heyecanlar bunlar. Susma aksine daha cok yaz bize
Tebrikler canım :)
Miladcim valla gozumde büyüdü şu 31 kilo ben 20 versem yeter diye düşünürken doktor 31 kilo dedi yuz ifadem degisti valla dusuk kalorili diyet ne diye dusunurken verdiği listede gördüm ama ben diyete girdigimde daha az yiyordum simdi listeye ve saatlerine uymak zor oluyor. Bugün universite kaydimla ugrastim ogle yemegim ve ara ogun olan yesil cay zamanim gitti. Bir ay bu listeye uyucam bir ay sonra doktora bir daha gidicem bakalim kac kilo vermis olucam evdeki tartiyla doktorun tartisi cok farkli isteyen arkadasim olursa diyet listemi paylasa bilirim sizinle kizlar
Masallah miladcim harika yaaGecen hafta 93
Güncel 89.9
Fark 3.1
Bu ödemdi kızlar asil kilo bundan sonra gidecek inşallah
Masallah miladcim harika yaa
Süper canım maşalllahTeşekkürler canım ama odemdi kilo degil neyseki yapışıp kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?