2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Ben geldiğimde sende diğer kızlarda bana nasıl destek oldunuz unuturmuyum canım. Birbirimize inanarak başaracağız. Ben sana inanıyorum hadi yeter boşlamayı bırakıp paylaşım yapmaya başla...

Burda zaman gecirmeyi Seviyorum sizinle sohbet ederken daha kararli oluyorum zaten ama gunler cok yogun neyi ne zaman yaptigim belli degil. Bazen sabahlari kv ye inmek zorunda kalıyorum temizliğim aksama kalıyor yemek saatlerim sasiyor.. plan yapiyorum gunum hakkinda uygulayabilsem super olacak. Pat diye bakiyorum misafir geliyor yada kv nin ziyaretine gelenler oluyor ben yine asagida..hayirlisiyla okullar acilsada düzene girsem..

Hakkında hayırlısı olsun canim tatli heyecanlar bunlar. Susma aksine daha cok yaz bize
84.4 ile yoluna devam ediyorum. Bugün mantı yedim mutsuzum ilk defa sevdiğim birseyi yediğim halde mutsuz oldum
Tebrikler canım :)

Miladcim valla gozumde büyüdü şu 31 kilo ben 20 versem yeter diye düşünürken doktor 31 kilo dedi yuz ifadem degisti valla dusuk kalorili diyet ne diye dusunurken verdiği listede gördüm ama ben diyete girdigimde daha az yiyordum simdi listeye ve saatlerine uymak zor oluyor. Bugün universite kaydimla ugrastim ogle yemegim ve ara ogun olan yesil cay zamanim gitti. Bir ay bu listeye uyucam bir ay sonra doktora bir daha gidicem bakalim kac kilo vermis olucam evdeki tartiyla doktorun tartisi cok farkli isteyen arkadasim olursa diyet listemi paylasa bilirim sizinle kizlar

Az kaldı canım inşallah düzene girer..

Bizim diger paylasim sayfasında yaz istersen canim ben merak ettim doğrusu hem fikir olur bizede..

Yolu yarıldık sayılır bundan sonrası yokuş aşağı hadi bayanlar yokuş aşağı kendimizi bırakalım kilolar arka arka gitsin benimde öncelikli hedefim 25 olursa 30 . 30 kilo versem deli manyak olurum size söyleyim havadan geçilmez

Günaydın kizlar kilom 83.8 güne güzel başladım. Dar Pantolon umu giyip keyif yapıyorum

Gecen hafta 93
Güncel 89.9
Fark 3.1

Bu ödemdi kızlar asil kilo bundan sonra gidecek inşallah

selammmmm ben geldimmmm
13 saatlik yolculuktan sonra allah a şükür evimdeyim taze taze yoldan gelmiş şekilde yazıyorum :))
en son kilo bildirimi
30 haziran 102
bu hafta 97.3

Arkadaşlar 100 kilonun üzerinde olanlar varsa diyet grupları bölümünde bugün itibariyle konumuz açılmıştır.

Biliyorsunuz "Diyet Grupları" bölümünde konular sadece moderatörler tarafından açılabiliyor. 100 kilo ve üzeri bayanlar olarak tek bir başlık altında toplanalım ve bizim için açılan bu konuya sahip çıkalım. (Aynı zamanda günlüğünüzde paylaşımlarınıza da devam edebilirsiniz.)

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ilo-uzerindekiler-birlikte-zayifliyor.851342/

Ben ordayım 100 kilo ve üzeri tüm bayanları da bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…