2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Ellerine sağlık gelişimi direk takip ediyorum cok keyifli hele de simgeler.

dün kşlo bildiirrimi yazamamıştm çünkü bulamadım 2015 fıstıklarının kilo takip günlüğünü kilom aynı ama geçen salı 75.800 dü şimdi de 76.00 filan

Dün kilo bildirimi yapmamıştım ama izinliyim. Sorun olmayacağını umuyorum :)
Gerçi bugün diyetisyende tartıldım ama...

Teşekkür edrim canım.

Bizi boşlama hayatım insan buraları bırakınca motivasyonu düşüyo, Zayıflama isteği sönüyor. Her gün gel hep beraber verecez bu lanet kiloları..
Tamam odaklaniyorum yeniden destegin için çok teşekkür ederim

3 hafatdır diyet yapmıyorum 3 hafta önceki aç karna olan kilom 75.800 dü sonraki hafta yani geçen hafta 76.200 dü şuan kilom 76.200

Selam kizlar nasilsiniz? Kizlar bayagidir kilo veremiyorum ustune aliyorum 79 dum iki hafta once suan 80.800 gr ve bugun diyetisyene gittim dusuk kalorili bir diyet versi ben 20 kilo versem yeter diye dusunurken 31 kilo vermem gerekiyormus şok oldum yani 50 kilo olmam lazimmis. Yarin o diyet listene baslicam. Ayrica kilo almamin sebebi stres bundan eminim ayin 15 inde erkek arkadasimin ailesiyle bizimkiler tanisacak cok stres yapiyorum dert keder icindeyim bildiginiz hayirlisiyla su gunu bi atlatsaydim daha rahat olucam umarim... Amma dertliymisim ha bildiginiz destan yazacakmisim az kalsin :) arada sus ceylan diye uyarin beni :)

84.4 ile yoluna devam ediyorum. Bugün mantı yedim mutsuzum ilk defa sevdiğim birseyi yediğim halde mutsuz oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…