- 17 Nisan 2013
- 976
- 2.100
- 208
ayyy canım çok sevindim iyi gitmiş te sen nerelerdesinm bakalımGunaydin herkese :)
Gecen hafta 113
Bu hafta 111.1
Giden 1.9
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy canım çok sevindim iyi gitmiş te sen nerelerdesinm bakalımGunaydin herkese :)
Gecen hafta 113
Bu hafta 111.1
Giden 1.9
hoş geldiiin canımmm ama çok özlettiniz kendinizi yeniden eski günlerimize dönelim artıkslm kızlar burdan uzak kaldığım süreç bana +2.5 kilo olarak geri dönmüştü üç gündür normal düzenime döndüm 1.7 si gitti +800 gr kaldı inş onuda bir kaç güne veririm
en son 94.9 muşum
bu hafta 95.7...
hoş buldum canım evet eski günlere dönmemiz lazım burda olmayınca diyet felanda kalmıyor en son 20 ocaktada 95.7 imiş kilom, nerdeyse bir ayım boşa gitmişhoş geldiiin canımmm ama çok özlettiniz kendinizi yeniden eski günlerimize dönelim artık![]()
Canim cok yogunum buaralar , birde surekli unutuyorum menumu paylasmayi bugunde sabah kalktim ya bugun birsey vardi neydi diye kafayi yedim. Sonra gunluk sonucuma bakiyim diye tartiya cikinca aklima geldiayyy canım çok sevindim iyi gitmiş te sen nerelerdesinm bakalım![]()
aysuncuğumda döndüü ehhh baya baya toparlanmaya başladık çok mutlu oldummGunaydin hanimlar sizleri cok ozledim ve sonunda dondum
En son bildirimde 87.4 idim
Bugun: 85,8 kilo
Fark 1.6 kilo
Kızlar ben muhtemelen yarın gün içinde giremem. Yatmadan paylaşayım kilomu nasıl olsa ben cumartesileri tartılıyorum.
Çok uzun zamandır kilo bildirimi yapamadığım için direkt başlangıç ve şimdiki kilomu yazıyorum.
Başlangıç: 105.5 kg
Şimdiki kilo: 79 kg
Aradaki fark: 26.5
Hedef: 65 (70' ti 65' e çektim, baktım ki güzel gidiyor kendime ilerleyen yıllar için kilo alabilme payı bırakıyorum)