• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

Bende o sebepten dolayı zayıflamanı çok istiyorum canım.çünkü yaşadıklarını zamanında bende yaşadım.pko vardı bende ve bebeğimin olması için 103 kilodan 85 e düşmüştüm o ay kendiliğinden hamile kalmıştım.yaşamayan anlayamaz bu durumu.o yüzden daha çok iradene sahip ol.pilavı makarnayı boşver artık.tadını bilmediğin şeyler değil sonuçta.düzenli sporunu yap.kilo verdikçe zaten herşey yoluna girer.
bu saatten sonra hiçbirimizin amacı güzel görünmek değil zaten.kilodan kaynaklı sağlık problemleri yaşamamak için veriyoruz çoğumuz canım

sen ne kadar zamanda 103 kilodan 85 e düştün canım bendede pko var insülin direnci var şeker ilacı dokunuyor diye içmeyi bırakmıştım ama sanırım dönecem yine sporu düzenli yapıyorum aksatmıyorum

sen ne kadar zamanda 103 kilodan 85 e düştün canım bendede pko var insülin direnci var şeker ilacı dokunuyor diye içmeyi bırakmıştım ama sanırım dönecem yine sporu düzenli yapıyorum aksatmıyorum
Canım ben 2012 senesinde 7 aralıkta 103 le diyete başlamıştım 15 şubatta 85 kiloydum.kısa sürede verdim.hiç sağlıksız bir şey yapmadım.günde 1 saat yürüdüm hiç aksatmadım.o zamanda pilav makarna kestim.ekmek de minimumdu.kaçamak abur cubur pasta börek dönem dönem olmadı değil.
Bende glukofen 850 kullanıyordum o vakit.ilk zaman dokundu ama sürekli kullanımda geçti yan etkileri.
pko için hergün 2 kez soğan kürü yaptım.
yumurtlama tarihlerimde de bal çörek otu tarçın yedim.
Allahın izniyle benim mucizem bunlarda saklıydı ve kucağıma geldi.
Darısı başına ve tüm isteyenlere

85 ile hamile kaldım doğuma 110 la gittim.süt olsun diye yedikçe yedim 117 ye kadar çıktım.1 senedir diyet yapıyorum çok şükür 81 küsürüm şimdi.

Canım ben 2012 senesinde 7 aralıkta 103 le diyete başlamıştım 15 şubatta 85 kiloydum.kısa sürede verdim.hiç sağlıksız bir şey yapmadım.günde 1 saat yürüdüm hiç aksatmadım.o zamanda pilav makarna kestim.ekmek de minimumdu.kaçamak abur cubur pasta börek dönem dönem olmadı değil.
Bende glukofen 850 kullanıyordum o vakit.ilk zaman dokundu ama sürekli kullanımda geçti yan etkileri.
pko için hergün 2 kez soğan kürü yaptım.
yumurtlama tarihlerimde de bal çörek otu tarçın yedim.
Allahın izniyle benim mucizem bunlarda saklıydı ve kucağıma geldi.
Darısı başına ve tüm isteyenlere

85 ile hamile kaldım doğuma 110 la gittim.süt olsun diye yedikçe yedim 117 ye kadar çıktım.1 senedir diyet yapıyorum çok şükür 81 küsürüm şimdi.

ben hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor çok moralim bozuk psikolojimde öyle hayatımda hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum hemde düzenli olarak ama yok tık yok sadece görenler çok inceldiğimi söylüyor o kadar baskül bugün 103,6 dedi çavdar ekmeğinin puanı ne kadar her öğün iki dilim ondan yesem ilk başlarda diyorum birde Prof Dr Metin ÖZATA'nın Glisemik İndeks diyet kitabını alıyorum onuda okuyacam bakalım kilo vermeliyim artık senin menülerinden de destek almak istiyorum

ben hiç kilo veremeyecekmişim gibi geliyor çok moralim bozuk psikolojimde öyle hayatımda hiç yapmadığım kadar spor yapıyorum hemde düzenli olarak ama yok tık yok sadece görenler çok inceldiğimi söylüyor o kadar baskül bugün 103,6 dedi çavdar ekmeğinin puanı ne kadar her öğün iki dilim ondan yesem ilk başlarda diyorum birde Prof Dr Metin ÖZATA'nın Glisemik İndeks diyet kitabını alıyorum onuda okuyacam bakalım kilo vermeliyim artık senin menülerinden de destek almak istiyorum
canım bu tarz kronik rahatsızlıklarda karatay diyeti çok iyi geliyor. eşimin kuzeninin de bebeği olmadı 1 yıl kadar hiç sebepsiz kız karataya başladı 2 ay sonra hamile kaldı... aklının bir kenarına yaz karatay yapılamayacak bir diyet değil ben ce dene açlığa tahammülün yoksa karatay da kb diyeti de çok mantıklı

Ben sana yardımcı olurum canım.1 dilim çavdar 10 puan.yumurta haşlarsın,pişirirsin,sucuk,et,köfte,tavuk serbest sıfır puan.proteine ağırlık ver ekmekten puan yapacaksan.
ahh aynı şehirde olsak bak ben seni nasıl zayıflatıyorum

Beni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.

bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin
canım yaaa çok üzüldüm ama olsun hayırlısı olsun hakkında hayırlısı buymuş demekki takdir-i ilahi:KK61:

canım bu tarz kronik rahatsızlıklarda karatay diyeti çok iyi geliyor. eşimin kuzeninin de bebeği olmadı 1 yıl kadar hiç sebepsiz kız karataya başladı 2 ay sonra hamile kaldı... aklının bir kenarına yaz karatay yapılamayacak bir diyet değil ben ce dene açlığa tahammülün yoksa karatay da kb diyeti de çok mantıklı

karbonhidrat diyeti ile karatay benzerlik gösteriyor canım zaten başlayacam bir yerden kendime bir hafta verdim sebebide diyet kitabını sipariş verdim gelmesini bekliyorum onu okuyup başlayacam

kayatayla kb birbirine çok benziyor zaten.karatay da ekmeği hiç önermiyor.pilavı falan.
mantık karbonhidrat şekere dönüşüp insülin depoladığı için.bence çok da doğru.
vücut enerji yakmaya önce karbonhidrattan sonra yağlardan ve sonra protein depolarından başlıyormuş.biz kb yi minimuma indirince direkt yağlardan yakmaya geçiyor ;)

karbonhidrat diyeti ile karatay benzerlik gösteriyor canım zaten başlayacam bir yerden kendime bir hafta verdim sebebide diyet kitabını sipariş verdim gelmesini bekliyorum onu okuyup başlayacam
hayırlısı canım.. senin bizden daha çok aciliyetin var karatay çok akıllıca.. kitabı okuyunca insan şeker yağ ve undan korkar hale geliyor.

Ben sana yardımcı olurum canım.1 dilim çavdar 10 puan.yumurta haşlarsın,pişirirsin,sucuk,et,köfte,tavuk serbest sıfır puan.proteine ağırlık ver ekmekten puan yapacaksan.
ahh aynı şehirde olsak bak ben seni nasıl zayıflatıyorum

sağol canım benim böyle yazman bile o kadar iyi geliyorki anlatamam

sucuk pastırma serbestmi ben bunları çok severim kahvaltıda yumurtayıda haşlasam ekmeği hiç aramam biliyomusun yada belkide bir dilim

kayatayla kb birbirine çok benziyor zaten.karatay da ekmeği hiç önermiyor.pilavı falan.
mantık karbonhidrat şekere dönüşüp insülin depoladığı için.bence çok da doğru.
vücut enerji yakmaya önce karbonhidrattan sonra yağlardan ve sonra protein depolarından başlıyormuş.biz kb yi minimuma indirince direkt yağlardan yakmaya geçiyor :KK66:
karatayın "karatay diyeti" kitabını okuyorum baya etkili oluyor ben de ekmeği falan öyle 2-3 lokma yiyorum hatta tamamen bırakmayı düşünüyorum akşamları ilk başlarda bulgur pilavı falan idare edeyim diyorum sabahları nesfit ya da iki yumurtalı kahvaltı öğle et tavuk balıktan biri akşam sebze+ bulgur pilavı planladım öyle meyveye çok düşkün değilim benim zayıf noktam hamur işi ve tatlılar maalesef:KK43:

ebrlst.webp

dün bildirim yapamadım daha doğrusu unuttum özürrr kızlar
geçen hafta 104.4
bu hafta 104.8

maşallah tomurcuk çok iyi gidiyorsun k.k diyeti işe yarıyor anlaşılan
wetu tomurcuk nilüfer tebrikler kızlar

Beni de 85.2 yaz tomurcukkk... biliyorum ki odem. Ve dun sekerim yuksek cikti tokluk. Bugun ekmek ve sekeri birakarak hayatima devam edeceğim. Kacamak yok.

bu arada ranasevvali de izonli yaz canim dun bebegini kaybetti. Kurtaj oldu. Dua edin
Aaaa inanmiyorum yaa cok gecmis olsun rabbim sabir versin üzüldüm onun adina kelimeler dugumlendi bende :(

Back
X