- 12 Ocak 2015
- 12.563
- 44.516
- 548
Canımm ya durumumu benden daha güzel ozetlemissin. Haklisin relaks olmak lazım. Ama o buyuk konustugum zamanlar hep stres oldugum yada imalı sözler duydugum zamanlara denk geliyor. Rabbim stresten sıkıntıdan uzak tutsun yada onlarla basedebilecek guc versin bize. Bu kilolar sıkıntıların eseri zaten..
canım sıktığım zaman stres yaptığım ya da illa vericem diye taktığım zaman bende veremiyorum, aksine vücudum ödem topluyor iyice deli oluyorum. o yüzden bende sadece sağlıklı beslenmeye çalışacağım bundan sonra, bak dün ki olan bi olayı anlatayım
dün öğlen dışarı çıktım yürüyüş yapayım diye, markete girdim indirimde ürün var mı vs diye.(takip ederim hep indirimleri
bi baktım pasta reyonundayım, hadi ordan uzaklaştım dondurma reyonu, çikolata reyonu, diyet ürünler reyonu hepsini gezdim elimde çikolata ile
aç mısın? galiba(bahanem)
o zaman light yoğurt ye (çikolata ve light yoğurda uzun süre baktım ve canım hiiiçççç yoğurt istemiyordu, demekki aç değilsin dedim ve çikolatayı bıraktım.)
şimdi ben 52 kiloyum, aslında kalori hesabı yaparak yiyebilirdim çikolatayı amaaaaa onun yerine çok sağlıklı bişeyi reddediyorsam bünyem şımarık dedim ve ceza olarak almadım.
artık sağlıklı besleneceğim