• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 fistiklarinin kilo takip günlüğü

ebrlst.webp

HAFTANIN BİRİNCİSİ ....................... zoombiiee ........................ -1,7 kg :KK9::KK55::KK71:
HAFTANIN İKİNCİSİ
........................ tatlıtambak ....................... -1,6 kg :KK73::KK49::KK76:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
........................ çakıl80 ............................ -1,4 kg :21::KK52: :rolleyes:

HAFTANIN BİRİNCİSİ ....................... zoombiiee ........................ -1,7 kg :KK9::KK55::KK71:
HAFTANIN İKİNCİSİ
........................ tatlıtambak ....................... -1,6 kg :KK73::KK49::KK76:
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
........................ çakıl80 ............................ -1,4 kg :21::KK52: :rolleyes:

Yasasının 1. Olmusum ilk kez :)) eline sağlık canimm

Bende kilo veren sabit kalan herkesi tebrik diyorum.Gerçekten bu sene ramazan yaradı bize.Artı bildirim hiç gelmedi nerdeyse. :KK9:

Kızlar tebrik ediyorum herkesi. Kendimizle gurur duymaliyiz valla:)) ben hepinizle gurur duyuyorum..
Bugün tartida 87.9 gördüm:)

HAFTANIN İKİNCİSİ
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜ
Yaşasın yine ilk 3 deyim çok hırslandim :KK76:

Merhaba :) Bildirim gününü geçirdiğim için utanıyorum ancak regl oldum salı günü. Şu an aklıma bildirim yapmam gerektiği geldi üzgünüm :(

Bu tablo çok motive edici oluyor kim düşündükçe gerçekten çok keyifli bir şey yapmış. Her Salı sonuçları bekliyorum resmen.:KK54:

Tomurcugumun fikri ve onun emegi canım.. sagolsun her sali takimimiz icin uğraşıyor kendisi..

Back
X